Όντως.bassbill είπε:Εξαιρετικά όργανα.
Νομίζω οτι πατάνε πολλά μοντέλα μαζικής παραγωγής της Fender.
Είμαι κάτοχος ενός Β2-5 μπάσου κατασκευής 1992, και έχοντας υπάρξει και κάτοχος αντίστοιχου Fender, λέω άφοβα οτι είναι άλλης κλάσης όργανο. Και όχι μόνο εγώ, το λέει και ο φίλος που αγόρασε το παλιό μου Fender Jazz Bass Special V.
Made in Japan. Προσωπικά δεν πιστευω οτι τα Ιαπωνικά όργανα υπολείπονται σε τίποτα απο τα Αμερικάνικα. Ίσως μόνο σε μαγνήτες. Και για την Fener Tele Special μου πίστευα οτι θέλει μαγνήτες, ( Γιαπωνέζικη είναι ), και πρόσφατα την δοκίμασα Α/Β με αμερικάνικη και έμεινα άφωνος. Η αμερικάνα ήτανε βουβή κυριολεκτικά.
Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Το παιδί που έφερε την Αμερικάνα σοκαρίστηκε επίσης. Για δε το φινίρισμα, δέν μιλάμε, οι Γιαπωνέζοι ΔΕΝ πιάνονται σε αυτό το θέμα. Απο κανέναν.![]()
Έχω δει άλλους σπουδαίους Έλληνες μπασίστες (Γιάννης Σαρόγλου, Γιώργος Ζηκογιάννης, Γιώργος Γεωργιάδης) να παίζουν πάνω σε τέτοια μπάσα σαν το δικό σου.Εξαιρετικά όργανα. Έχει φίλος στην Θεσσαλονίκη χρόοοοοοοοοοονιααααα.
Νομίζω οτι πατάνε πολλά μοντέλα μαζικής παραγωγής της Fender.
Είμαι κάτοχος ενός Β2-5 μπάσου κατασκευής 1992, και έχοντας υπάρξει και κάτοχος αντίστοιχου Fender, λέω άφοβα οτι είναι άλλης κλάσης όργανο. Και όχι μόνο εγώ, το λέει και ο φίλος που αγόρασε το παλιό μου Fender Jazz Bass Special V.
Made in Japan. Προσωπικά δεν πιστευω οτι τα Ιαπωνικά όργανα υπολείπονται σε τίποτα απο τα Αμερικάνικα. Ίσως μόνο σε μαγνήτες. Και για την Fener Tele Special μου πίστευα οτι θέλει μαγνήτες, ( Γιαπωνέζικη είναι ), και πρόσφατα την δοκίμασα Α/Β με αμερικάνικη και έμεινα άφωνος. Η αμερικάνα ήτανε βουβή κυριολεκτικά.
Δεν πίστευα στα αυτίά μου. Το παιδί που έφερε την Αμερικάνα σοκαρίστηκε επίσης. Για δε το φινίρισμα, δέν μιλάμε, οι Γιαπωνέζοι ΔΕΝ πιάνονται σε αυτό το θέμα. Απο κανέναν.
Blade κιθάρες βλέπω συχνά στις αγγελίες εδώ στο Noiz, πρόσφατα είδα μία στα 400 € αν δεν κάνω λάθος.
Σίγουρα μπορείς να κανονίσεις ένα τέστ για να διαμορφώσεις και ίδια άποψη.
Σήμερα τις Blade τις φέρνει ο Νάκας.bassbill είπε:Ναι έτσι είναι. Ο τον Ζηκογιάννη τον θυμάμαι κι εγώ να παίζει με ένα τέτοιο.
Η μήνυση της Fender για το headstock έχει μείνει στην ιστορία ( Fender Lawsuit).
Αυτό είναι το δικό μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει πολύ πλάκα το πως αλλάζει το χρώμα του ανάλογα με την γωνία που το κτυπάει το φως...