Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης

audiokostas είπε:
ΟΚ.

Όπως αποφασίσατε λοιπόν, ας το κάνουμε.

Γύρω στις 9:30 μαζευόμαστε στο Silly Wizards.

Οι τιμές της μπύρας υπάρχουν στο site τους (και μην τις μπερδεύετε με αυτές του happy hour).

Διεύθυνση, συγκοινωνίες http://maps.google.com/maps?q=Silly+Wizards+Pub,+%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&ie=UTF8&ll=38.003332,23.81321&spn=0.075072,0.169086&sll=37.0625,-95.677068&sspn=38.554089,86.572266&vpsrc=6&t=m&z=13
Κώστα στο site λέει Πελοποννήσου 79 Αγία Παρασκευή ΑΡΑ υποθέτω πως ο χάρτης είναι αυτός:

http://maps.google.com/maps?q=Silly+Wizards+Pub,+%CE%A0%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&ie=UTF8&ll=38.003332,23.81321&spn=0.075072,0.169086&sll=37.0625,-95.677068&sspn=38.554089,86.572266&vpsrc=6&t=m&z=13

funky_bassman είπε:
δεν βλεπω καποια διαφορα στα 2 λινκς σας..........  ??? ???

ειναι κοντα στο μετρο δουκισης πλακεντιας ?

Φαίνεται να είναι πιο κοντά στο Νομισματοκοπείο.

Και οι δύο σταθμοί φαίνονται στον χάρτη.

Κατεβαίνετε Νομισματοκοπείο. Από εκεί είναι 1500 μ. με τα πόδια. Αν μπορώ αργότερα θα ποστάρω και ένα χάρτη για το πώς περίπου να έρθετε με τα πόδια.

Και κατι ακομα, εγω ο νεοπας που δεν εχω δει κανεναν απο κοντα πως θα καταλάβω ποιοι είμαστε που καθόμαστε?

να φοραμε ολοι τα ιδια μπλουζάκια, ή καμμια υπνοφανελα άσπρη και με μαρκαδόρο πανω το ονομα μας  ;D ;D ;D

Εσύ μπορείς να έρθεις και ντυμένος μεζεδάκι.

Εμείς θα είμαστε στον προθάλαμο (όχι μέσα στο μαγαζί) μπαίνοντας δεξιά, ντυμένοι κατά το δοκούν.

Πίστεψέ με. Σαν μαζευτούμε έστω και 5-6, δύσκολο να μη μας δεις/καταλάβεις.

Για τους Google challenged οδοιπόρους που θα έλθουν με μετρό, επισυνάπτω το pdf.

Διονυσίου_Σολωμού_προς_Πελοποννήσου_-_Χάρτες_Google.pdf

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι αλήθεια αυτό που άκουσα? Ότι μπήκε έκτακτα (για σήμερα δηλ Παρασκευή)...έκτακτη εισφορά στις μπύρες?

marathon είπε:
Είναι αλήθεια αυτό που άκουσα? Ότι μπήκε έκτακτα (για σήμερα δηλ Παρασκευή)...έκτακτη εισφορά στις μπύρες?
ναι ισχυει - αν διαβασες καλα ομως ειναι για ανω των 35 και με παραπανω απο 9000 ποστ :D :D - οποτε εμενα δεν με πιανει ;D

messalion είπε:
μπορει καποιος να μου πει ΑΚΡΙΒΩΣ την διευθυνση σας παρακαλω πολυ ?
επειδή μου την είπες παραπάνω...έχω μπλοκάρει και δεν βλέπω την ερώτησή σου και δεν θα σου απαντήσω ;D

επειδή μου την είπες παραπάνω...έχω μπλοκάρει και δεν βλέπω την ερώτησή σου και δεν θα σου απαντήσω ;D

[/quote

τστσττστστ κακε ανθρωπε  :D :D

εσενα σου μπλοκαρει και δεν μπορεις να δεις ποστ απο 2000 και κατω απο user ε? :D :D

ΑΠΟ ΤΟ SITE ..............  ;)

Silly Wizards

Πελλοπονήσου 79

Αγ. Παρασκευή

Τηλ. 210 6543908

e-mail : [email protected]

facebook official site : "sillywizards"

Να έρθει μόνο όποιος πίνει σοβαρά και μετά μπορεί και εξακολουθεί να μπορεί να μιλάει σοβαρά.

audiokostas είπε:
Να έρθει μόνο όποιος πίνει σοβαρά και μετά μπορεί και εξακολουθεί να μπορεί να μιλάει σοβαρά.
...κανείς δεν θα πατήσει... :-\ :'(

Trending...

Νέα θέματα

Back