Μην κολλάς στις ονομασίες (ας πούμε ότι φλερτάρει με το Rock-Funk-Fusion, η προσέγγισή του όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ fusion). Είδες που στα έλεγα εγώ Δημήτρη (ότι θεωρείται....)?messalion είπε:η ονομασια του βιντεο σε διαψευδει![]()
![]()
Μην κολλάς στις ονομασίες (ας πούμε ότι φλερτάρει με το Rock-Funk-Fusion, η προσέγγισή του όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ fusion). Είδες που στα έλεγα εγώ Δημήτρη (ότι θεωρείται....)?messalion είπε:η ονομασια του βιντεο σε διαψευδει![]()
![]()
kostri είπε:Έφυγα γρήγορα.
Για ένα φιλί που δεν πήρα.
Για μια αγκαλιά που δεν έδωσα.
Δεν συστηθήκαμε καν.
Ωστόσο, το πολλά υποσχόμενο νικνέημ του, ανταποκρινόταν πλήρως στον δυναμισμό και τη γοητεία του.
Τον κατάλαβα.
Εκείνος;
Ωραία ήταν.
Και μόνον για Κείνον αξίζει να επαναλοιφθεί.
Τι έγινε ρε παιδιά και δεν πήρα χαμπάρι? ???Έχασα τεύχη,τπτ δέ μπύρα χαμπάρι ,μάλλον φταίγαν οι βότκες .Οι άλλοι που ύπιαν μπύρες έφυγαν ερωτευμένοι ;D ;D ;D
1 παρεα με 4 ατομα (2 αντρες 2 γυναικες) που καθοντουσαν ακριβως απο πισω μας και τους ειχαμε μουρλανει με ρωτησε "τι ειναι αυτη η μαζωξη ?"marathon είπε:...αδελφές...ψυχές!
Πες το βρε συ, έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ενώ τουλάχιστον οι μισοί "καρφώναμε" τις κοπέλες και ενώ φαντάστηκα ότι θα μας την πέσουν οι τύποι, δεν μας είπε κανείς τίποτα! ;D ;D ;Dmessalion είπε:1 παρεα με 4 ατομα (2 αντρες 2 γυναικες) που καθοντουσαν ακριβως απο πισω μας και τους ειχαμε μουρλανει με ρωτησε "τι ειναι αυτη η μαζωξη ?"
και της ειπα οτι ειμαστε ολοι gay που γνωριστηκαμε απο 1 σελιδα γνωριμιων στην γουατεμαλα με κοινα ενδιαφεροντα !!!
αρα το "ψυχες" σβηστο ;D ;D ;D
ασε ρε γκολφακια ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Πες το βρε συ, έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ενώ τουλάχιστον οι μισοί "καρφώναμε" τις κοπέλες και ενώ φαντάστηκα ότι θα μας την πέσουν οι τύποι, δεν μας είπε κανείς τίποτα! ;D ;D ;D
Χε-χε με τουλαχιστον 4 διμετρους σε υψος και αλλους 4 σε πλατος , σιγα μην μας την επεφταν..... (χωρις να μετρω τον ..παροιμΥωδη)fusiongtr είπε:Πες το βρε συ, έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ενώ τουλάχιστον οι μισοί "καρφώναμε" τις κοπέλες και ενώ φαντάστηκα ότι θα μας την πέσουν οι τύποι, δεν μας είπε κανείς τίποτα! ;D ;D ;D
Για τους mods που προανεφερες δε θα μιλησω διοτι ως γνωστο οι mods δεν το επιτρεπουνalexi είπε:Oι περισσότεροι μου φανηκαν διαφορετικοί αποτι τους περίμενα...π.χ ο marathon...ο blue ...o Nικολας... αλλα ολοι απλα, μαματα...ανοιχτα...παιδια ;D
Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Από μένα συνοδευόταν. ;D ;D ;Dgvour είπε:Ετσι εξηγειται.Οταν φτασαμε στο Λερουα(που λεει κι ο jazzjoker) μας ρωταει ο τυπος
στην πορτα αν ειμαστε απ τη συναντηση και οταν του πα ναι μου λεει:"Aφου συνοδευεστε
περαστε δεξια".Tον ρωτησα τι εννοει μου κλεινει το ματι και μου λεει αριστερα ειναι
οι singles.
Με απογοήτευσες τώρα ,γιατί νόμιζα ότι είχα έρθει σε συνάντηση φόρουμ για τραβεστί από τη βραζιλία .gvour είπε:Ετσι εξηγειται.Οταν φτασαμε στο Λερουα(που λεει κι ο jazzjoker) μας ρωταει ο τυπος
στην πορτα αν ειμαστε απ τη συναντηση και οταν του πα ναι μου λεει:"Aφου συνοδευεστε
περαστε δεξια".Tον ρωτησα τι εννοει μου κλεινει το ματι και μου λεει αριστερα ειναι
οι singles.
neeq είπε:Να σημειωθει στα πρακτικα ότι ημουν ο μονος που εφερε γυναικες![]()
ο φερετζές του π........ ;DΏστε γκέι από τη Γουατεμάλα ήταν ε?