Γεια χαρά.. πήρα χθες ένα μπάσσο και όταν δεν ακουμπάω τις χορδές.... ακουγεται βββζζζζζζζ.. ;D... τι ειναι αυτό ειναι πρόβλημα γείωσης??? να το πάει πίσω ή λύνεται εύκολα???
Μήπως έχει κανείς κάνα λινκ για να αρχίσω να διαβάζω κάνα οδηγό για κυκλώματα ή βίντεο ή τίποτα τέτοιο σχετικά με κιθάρες??? Καιρός είναι να μαθαίνουμε σιγά σιγά….
Αν είναι jazz bass θα ακούγεται ο κλασσικός θόρυβος του μονοπήνιου... Αν δεν σε εμποδίζει στο παίξιμο μην ασχοληθείς... Αν σε εμποδίζει τότε πήγαινέ το σε έναν μάστορα μήπως έχει φύγει καμιά γείωση...
Εχω την εντυπωση οτι σε μονους τυπου jazz και ακριβο να ειναι τον θορυβο του θα τον εχει.Ειναι στη φυση του μονο.Εκτος αν ειναι ειδικοι (noiseless).
Το ιδιο εχω κ γω με το φτηνο squier vintage mod jazz bass που εχω παρει.Αλλα δεν ειναι προβλημα αφου δεν ακουγεται οταν αρχιζουν τα νταβαντούρια.Οταν δεν παιζεις κλεινεις το volume και ειναι οκ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.