Αυτο μαλιστα ειναι ΗΧΟΣ strat!!

Πραγματικά ΠΟΛΥ ωραίος ήχος!!! ;)

Αυτός ο Chris όμως σαν...ανάπηρος την κρατάει την κιθάρα στο video του Blue Hotel...:lol:

Μπα..ετσι ειναι το στυλ του,τον εχω δει live & παιζει μια χαρα.. :wink:

Ο θεος ηταν πολυ γεναιοδωρος μαζι του,τρομερα looks,καταπληκτικη φωνη & συνθετικο ταλέντο..

Τώρα είδα το 2ο video...

Πω πω...μεγάλωσε κι ο Chris... Πως περνάνε τα χρόνια ρεεεεε :cry: :cry: :cry:

παντως οι μαγνητες που χρησιμοποει ο κιθαριαρης του ειναι οι....μισητοι σου CS 69!!! :lol:
Δεν είναι μισητοί...Απλά δεν έκατσαν με τη συγκεκριμένη κιθάρα που είχα...;)

Κανονικά ήθελα να πουλήσω την κιθάρα με τους stock pups, αλλά τελικά δεν έκατσε...

οντως φανταστικος ηχος και ο συγεκριμενος κιθαριστας ειναι ιδιαιτερα εφευρετικος και σε αλλες δουλειες που τον εχω ακουσει......το tremolo work του στο wicked game(παλι C.Isaak (τρελλο χιτακι) ειναι πολυ ενδιαφερον!!!!

Παιζει με fender twin ????

Ανασταινω thread, αλλα τετοιοι ηχοι ειναι αθανατοι. Και αυτος ο κιθαριστας εχει καταφερει ακριβως να παιζει με τον τροπο που αναδεικνυει τον συγκεκριμμενο κοφτο ηχο, η θα μπορουσαμε να πουμε πως συμβαινει το αντιθετο. Τεσπα, respect!

....Κατι ηξερα που έβαλα τους CS 69 !!!!  ;D ;D πραγματικα οι μαγνητες μπορει να είναι οτι low output υπάρχει αλλα ο ήχος σε παει παντου (στο χωρου του BLues βεβαια) ΤΡΟΜΕΡΑ βιντεα !!!! ;D

Σε poll που έγινε προ μηνών σε forum του εξωτερικου, για τον καλύτερο καθαρό ήχο ever απο strat, το Wicked Game του Isaac και το Big Log του Plant κατέκτησαν τις 2 πρώτες θέσεις.

Απο το poll είχαν αποκλειστεί απο την αρχή κιθαριστικοί δεινόσαυροι που θα συνιστουσαν προφανείς επιλογές  ;D

Νομίζω ότι ο του Isaac παίζει με σένσορες, ο δε Robbie Blunt του Plant με μία '70'ς μαύρη (από τις ¨κακες¨χρονιές) strat. Tελικά ο μεγάλος ήχος είναι στα δάχτυλα και στο νιονιό, δεν είναι?

Trending...

Νέα θέματα

Back