Έτρωγε θαλασσινά ρε φίλος, δεν μπορούσε να γράψει.Προβολή συνημμένου 39401
Κι εσύ ρε φίλως, γιατί δεν είπες της Ελένης ότι περιμένεις συνθοπαρέα, να φτιάξει κανένα εκλεκτό μεζεδάκι, και άφησες τον συνθοδοιπόρο σου να τρώει έξω ασούμε?
Έτρωγε θαλασσινά ρε φίλος, δεν μπορούσε να γράψει.Προβολή συνημμένου 39401
Άσε φίλος, λείπει. Και είχα όρεξη για κάνα τηγανόψωμο σήμερα. Πάλι με τοστ θα την βγάλουμε.? Πριν λίγα λεπτά μου έφερε κι ένας φίλος ταξιτζής 3 κιλά τροφή για γάτες και έχουν πέσει με τα μούτρα τώρα. Μόνο εγώ δεν έχω φάει ακόμα.?Κι εσύ ρε φίλως, γιατί δεν είπες της Ελένης ότι περιμένεις συνθοπαρέα, να φτιάξει κανένα εκλεκτό μεζεδάκι, και άφησες τον συνθοδοιπόρο σου να τρώει έξω ασούμε?
Παλιά πήγαινα από τη μια περιοχή στην άλλη με λιγότερα από 10 ευρώ και τώρα θέλω σαράντα και τα Διόδια τριπλασια. Γι αυτό πειναμε κσι δεν παίρνουμε montage
Κόψε τα θαλασσινά και τα πολλά σούρτα-φέρτα και μάζευε. Έχεις ένα S MK3 να αγοράσεις, μην το ξεχνάς!Παλιά πήγαινα από τη μια περιοχή στην άλλη με λιγότερα από 10 ευρώ και τώρα θέλω σαράντα και τα Διόδια τριπλασια. Γι αυτό πειναμε κσι δεν παίρνουμε montage
Ε, να ζήσουμε θέλουμε. Δεν μας αφήνουν να ζήσουμε. Θα ρίξει πυρηνικά ο Πουτιν στην Φινλανδία. Και η κρίση κάνει τους λίγους κροισους και τους πολλούς πεινασμένους. Οι κροισοι όμως δεμ αγοράζουν montage. Αυτά είναι του λαού. Οι κροισοι αγοράζουν MOOGΠες και για τα θαλασσινά τώρα.
Πες ότι έτρωγες 5 πιάτα και τώρα την βγάζεις μόνο με τρία.
Ε πώς να μην πεινάς μετά?
Εσύ ρε φιούζιε τι δουλειά έχεις εδώ κιθαρίστας άνθρωπος...;Κροίσος ο καταρράκτης?
Η απάντηση στην ερώτηση σου δεν μπορεί να δοθεί χωρίς τη χρήση "Γαλλικών", τουλάχιστον απ'τη μεριά μου...?@Waterfall-K το διορθωσα, καθώς ούτε εγώ δεν καταλάβαινα έτσι όπως το είχα γράψει
Εμ... κατάλαβες τώρα γιατί αρχικά είχα γράψει μπλογκ αντί για το ακατανομαστο.Η απάντηση στην ερώτηση σου δεν μπορεί να δοθεί χωρίς τη χρήση "Γαλλικών", τουλάχιστον απ'τη μεριά μου...?
Από Δευτέρα νομίζω θα βγει στις αίθουσες.Φίλοι πληκτράδες, συγνώμη που παρεμβαίνω στην (ακατάληπτη δι εμέ) συζήτησή σας, αλλά τελικά κυκλοφόρησε αυτό το διαβόητο Montage;
Τα μοογκ τελικά είναι η ιφλουετζα (=τελεκαστρα) των πλήκτρων ασουμε?
Αφού το είχαν οι Depeche αφού. Ειδάλλως.. Ρετρολαγνεία λαίμε.το AN1x. Ποτέ δεν κατάλαβα βέβαια όλη αυτή την πρεμούρα με το συγκεκριμένο synth