αΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ YAMAHA MODX M: .-

Κοιτα, δεν τρελαινομαι γενικα με τα KRK, αλλα το θεμα δεν ειναι εκει. Το θεμα ειναι οτι 3.5 ιντσες γουφερ παραπαει, εννοω οτι παραειναι μικρο, και επισης η φαση να ειναι ο ( κοινος) ενισχυτης στο ενα ηχειο και τετοια, προχειροδουλειες.

Αν ειναι να πας σε αυτη τη μαρκα και αυτο το μοντελο, σαφως θα πας εδω

5αρι που ειναι το bare minimum, και ΔΙΠΛΟΣ ενισχυτης ( αλλος για woofer κακ αλλος για το tweeter) ξεχωριστα για καθε ηχειο. Η τιμη ειναι η διπλη, καθοτι αφορα το καθε ηχειο μονο του, αλλα τουλαχιστον μιλαμε για εναν σχεδιασμο της προκοπης. Δεν τα εχω ακουσει τα συγκεκριμενα, ουτε τα 3 ουτε τα 5, αλλα αναμεσα στα δυο μοντελα, τουλαχιστον στα χαρτια, μεσολαβει αβυσσος, ουτε που θα το σκεφτομουν καν για τα kreate 3, κατευθειαν τα kreate 5 θα δοκιμαζα.

Βεβαια στην αναβροχια καλο ειναι και το χαλαζι, αλλα πραγματικα αξιζει να το σκεφτεις για τα 5 αρια, ειτε αυτα ειτε καποια παρομοια του στυλ Yamaha hs 5.
Δεν μπορώ να γράψω πολλά αυτή τη στιγμή αλλά είναι κρίμα τέτοιο όργανο να μπει σε ενεργό παθητικό ηχείο. Έχω δουλέψει και με τέτοια ανα καιρούς και κάποια δεν είναι άσχημα αλλά απλά δεν έχουν καμία σχέση με τα biamblified αυτοενισχυόμενα από 4 inch και πάνω.

Δεν ειναι θεμα audiophile, δηλαδη ειναι θεμα περα απο τον ηχο, ειναι θεμα σχεδιασμου. Δηλαδη ακομα και για το θεμα της αξιοπιστιας, με τις συχνοτητες απο τα synth που λεγαμε.

Τωρα το budget, αυτο ειναι πραγματι θεμα, αλλα 300 ευρω για monitors ειναι το μικροτερο δυνατον, απο εκει και κατω ειναι σα να θες κιθαρα με 50 ευρω

Ειναι και οι παραγοντες μπατζετ και ποσο extreme audiophile εισαι ή οχι.
είναι θέμα λειτουργικότητας. Δεν είναι δυνατόν να πα΄ρεις τέτοιο όργανο και να μην δώσεις να πάρεις σωστά αυτοενισχυόμενα ηχεία μιας και έχει και ενσωματωμένο USB audio/MIDI interface του λειτουργεί ως μια πλήρης πολυκάναλη κάρτα ήχου 24-bit/44.1 kHz, μέσω ενός μόνο καλωδίου USB, επιτρέποντάς σου μάλιστα να ηχογραφείς ξεχωριστά στο DAW σου καθώς και εξωτερικές πηγές (μικρόφωνο/κιθάρα) από τις εισόδους Input χωρίς την ανάγκη εξωτερικού εξοπλισμού, έστω και μεταχειρισμένα που μπορείς να βρεις εξαιρετικές ευκαιρίες στις αγγελίες. Είναι πραγματικά αμαρτία. Και θα πάρεις και ένα καλό ζευγάρι ακουστικών. Αμα είναι να μην το κάνεις σωστά, μην πάρεις τίποτα, κάτσε με το M-Audio και τα VST και μιξάρεις από το laptop και να φτιάχνεις βιντεάκια αφού ΄σε κάθε περίπτωση παιχταράς είσαι. Έχεις το X-Factor στο παίξιμο. Δεν είναι κρίμα;

Και ε΄γω το Home Studio το έφτιαξα και το έχω τόσα χρόνια με όσο πιο σωστά πράγματα γιατί είναι κρίμα να είμαι αυτός που είμαι :Dκαι ας μην με ενδιαφέρει και πολύ κιόλας πλέον και να μην είναι αξιοπρεπώς στημένη η αλυσίδα όταν μου έρχεται οιστρος. Αμαρτία είναι, δεν κάνει. Να ακούω τα synth μου και τα εξαιρετικά VST μου από ακατάλληλα ηχεία. Και το έκαμα και ήταν και αυτό μια εμπειρία, κάτι έμαθα και απο αυτά, απέκτησα μια άποψη, αλλά δεν γινόταν, αισθανόμουν άσχημα με τον εαυτό μου και ξαναγύριζα στον σωστό τον δρόμο:ROFLMAO:
​

Ολα πανε και ερχονται, τα monitors μενουν.

Πρωτον γιατι η τεχνολογια των ηχειων ειναι υπερωριμη, ενα καλο ηχειο σημερα θα ειναι καλο και σε 30 χρονια, σαν τις κιθαρες ενα πραγμα.

Αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι τα ηχεια τα μαθαινεις με τον καιρο, οσο δουλευεις και ακους πανω τους. Δηλαδη ο σκοπος ειναι αυτο που θα παρεις να ειναι αρκετα καλο ωστε να κατσεις απο πανω του και να το μαθεις, να ειναι κιθαρα δηλαδη, γιατι αμα ειναι κανα γιουκαλιλι :ROFLMAO: καλο ειναι ισως για αρχη αλλα στην ουσια ειναι χαμενος χρονος.

Trending...

Νέα θέματα

Back