Την έχω κι εγώ αυτή τη φαντασίωση, συχνά θα έλεγα.. anyway.θα πεις στις διδυμες μοντελες να χαλαρωσουν
Ε, φαντάζομαι θα έγινε καλή δουλειά. Δικό της synth ήταν εξάλλου το AN1x. Ποτέ δεν κατάλαβα βέβαια όλη αυτή την πρεμούρα με το συγκεκριμένο synth, αλλά τέσπα, μια επιπλέον VA engine δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Τη Δευτέρα νομίζω ότι θα έχουμε κάποια επίσημα βίντεο για το Montage M και τα full specs, οπότε υπεμονή.?Μενει τωρα να δουμε ποσο καλη δουλεια εγινε με την anx μηχανη
Μάπα θα'ναι Cos, μάπα. Μην κοιτάς που δεν το παραδεχόμαστε γιατί είμαστε fanboys....?Εγω παλι φοβάμαι μήπως δεν θα είναι καλό workstation το νέο montage ???
Mην τσιμπάτε ρε. ?Τρολαρει ο. cos?Μάπα θα'ναι Cos, μάπα. Μην κοιτάς που δεν το παραδεχόμαστε γιατί είμαστε fanboys....?
Μεγάλες αλήθειες που πονάνε λέει ο Cos. Πεσ'τα Cos έξω απ'τα δόντια, μη μασάς...?Mην τσιμπάτε ρε. ?Τρολαρει ο. cos?
Ακόμα εκεί κάθεται ?
Έτρωγε θαλασσινά ρε φίλος, δεν μπορούσε να γράψει.Προβολή συνημμένου 39401
Δεν το είδα. Είμαι και γκολ γιατί το παρακάναμε με το κρασί και δεν είμαι συνηθισμένος. Χικ. ?Όταν όμως σε ρώτησα εγώ στο status έκανες την πάπια.
Αύριο φεύγω για Μέγαρα να πάω να ψηφίσω. Είμαι μίσος Μεγαριτης, μίσος Ευβοιωτης. Χαχαχαχα ?Αυτά είναι.? Βλέπω και Coca zero. Εύγε, η αγαπημένη μου.
Έτρωγε θαλασσινά ρε φίλος, δεν μπορούσε να γράψει.Προβολή συνημμένου 39401