Επειδη ειμαι χρονια στο τριπακι του πουλα, αγορασε , ανταλλαξε, μπορω να σας δωσω τα "φωτα" μου για περιπτωσεις απατης κ πως να τις αποφευγεις. Κατ αρχην παντα φροντιστε να κανετε τα νταραβερια σας χερι με χερι δηλ χρημα με οργανο, η οργανο με οργανο κ παντα αφου τσεκαρετε το οργανο που αγοραζετε απ ολες τις πλευρες μεχρι κ serial number κυριως για κιθαριστες κ μαιμουδες κιθαρες.
Αν μενετε σε διαφορετικη πολη φροντιζετε να συναντηθειτε καπου ενδιαμεσα κ παλι χερι με χερι η αν εχετε καποιον φιλο η συγγενη στη πολη του αλλου του στελνετε σ αυτον το οργανο κ αναλαμβανει αυτος να γινει τα ματια κ τα αυτια σας η αντιστοιχα να το δειξει στον ενδιαφερομενο ωστε να το δει απο κοντα τι παιζει.
Καλο θα ηταν ελλατωματακια να τα αναφερεις πριν το πουλησεις, εχω παρει ελλατωματικα οργανα αλλα το ηξερα εξ αρχης οτι εχει το ταδε ελλατωμα το οργανο , τοσο κανει να φτιαχτει κ γι αυτο σου ριχνω τη τιμη.
Οπως επισης να πω οτι "Παλακες" δεν υπαρχουν , αν ενα οργανο το δειτε σε πολυ χαμηλη τιμη απ αυτην που συνηθως πουλιεται τοτε τα ματια σας οχι απλα 14 , αλλα 24... Κανει μπαμ οτι η καποιο ελλατωμα εχει η ειναι μαιμουδια. Οσο για τον φιλο μας του αρχικου ποστ καλα εκανε κ τον ανεφερε τον τυπακο αν οντως αποδειχθει οτι υπαρχει δολος, κ θα επρεπε κ η διαχειρηση με καποιο τροπο να επεμβαινει ωστε αν καποιος αποδειχθει αναξιοπιστος να τον μπλοκαρει απο περεταιρω χρηση του συστηματος αγγελιων. Αλλα κ παλι ο εν δυναμει απατεωνας, κλεινοντας κ ανοιγοντας το router ανανεωνει την ip του, κανοντας μια διαγραφη ιστορικου και cookies , μπορει κ μπαινει με νεο username κυριος. Οπως κ η βαθμολογηση παλι μπαζει, διοτι μου ετυχε παλιοτερα να βαθμολογησω αρνητικα καποιον κ στο καπακι να πεταχτει με 2 username ο ιδιος και να βαθμολοηγησει θετικα τον εαυτο του, θα μου πεις πως το ξερεις, γιατι απλα το 2 username το χρησιμοποιησε κ σε αλλο site αγγελιων για το ιδιο οργανο...