Εννοείς, ότι παίζουν κάτι άλλο?LK είπε:Θα νομίσει πως οι τύποι παίζουν τουλάχιστον stoner metal. ;D ;D ;D
;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Εσύ?
Δεν γίνονται αυτά, απαγορεύεται.![]()
Ε ναι. Δαγκωνει διαφορα οταν εχει το στομα του ελευθερο, ξερεις τωρα, μαξιλαρια, καναπεδες, παπουτσια...synths κλπ, γι αυτο το φιμωτρο επιβαλλεται.LK είπε:Αυτος τι φοράει; Φίμοτρο; ;D ;D
Waterfall-K είπε:Τωρα αυτος κατι ή καποιον μου θυμιζει, απο καποιο game ισως ή μπαντα, δεν μπορω να το βρω.
τον drummer παντως τον ξερω και δεν ειναι ασχετος ;Dτα βαζουμε ολα unplugged σε ενα δωματιο με 4 ασχετους να χτυπιουνται σαν τους Slipknot,
Θέλω να πιστεύω ότι ο ντράμμερ χρωστάει πολλά λεφτά στην εφορία για να παίξει σε τέτοιο βίντεο...Superfunk είπε:τον drummer παντως τον ξερω και δεν ειναι ασχετος ;D
ρε παιδια ο πληκτρας απο το MAD MAX βγηκε? ;D
Ειναι ο Ηλιας Κασιδιαρης τις αποκριες που ειχε ντυθει Bane!Jasemeister είπε:Ο πληκτράς τελικά μου φαίνεται ο πιο έξυπνος, κανείς δεν ξέρει την πραγματική του ταυτότητα να τον γιουχάρει ;D
Είναι ακομα πιο γελοίο απο φίμοτρο. Είναι προστατευτικό από πλαστικα μπιλάκια αεροβολων οπλων σε παιχνίδια airsoftLK είπε:Αυτος τι φοράει; Φίμοτρο; ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D. Κομαντο.neeq είπε:Είναι ακομα πιο γελοίο απο φίμοτρο. Είναι προστατευτικό από πλαστικα μπιλάκια αεροβολων οπλων σε παιχνίδια airsoft![]()
;D ;D ;D ;DLK είπε:Στρατοδικείο.
Σκάει μυτη ο πελάτης μου (στέλεχος) με στολή 8αρα, μπερε πράσινο, πουλαδες, αλεξιπτωτα , σχολείο ελευθερων σκοπευτών, "τολμονίκια", παράσημα....Ταξιάρχος Θεοχάρης...μην τα πολυλογώ, ;D ;D ;D
και όταν τελειώνοuμε .....