Nestoras
Sir
Εμ βέβαια, αφού δεν με είχαν μέσα. >Waterfall-K είπε:Αυτο το "Sorry ;D" σου φαινεται επιθετικο? Στη συνεχεια ερχεται και ο Nestoras, κανει quote την παραπανω φραση μου και προσθετει "Yes indeed!". Κι αυτος επιθετικος?
Εμ βέβαια, αφού δεν με είχαν μέσα. >Waterfall-K είπε:Αυτο το "Sorry ;D" σου φαινεται επιθετικο? Στη συνεχεια ερχεται και ο Nestoras, κανει quote την παραπανω φραση μου και προσθετει "Yes indeed!". Κι αυτος επιθετικος?
Ξέχασες να βάλεις τον θείο Waterfall. Όπως μάθαμε από αυτό το thread για τους top 20 κιθαρίστες, έχει χρόνια live , εμπειρίας, ακριβές κιθάρες, δικαίωμα να αποφασίζει ποιος θα γράφει και τι στο φόρουμ, και είναι και τα μάλα ευγενής.samy paraga είπε:Η μαύρη αλήθεια, είναι πως προβληματίστηκα και καθότι έχω εκπομπή αύριο, ήπια να κάνω μια Λίτσα με τους καλύτερους 20 μπουθαρίστες
1. Keith Richards
2. Samy Paraga
Αλλαλάζουμε επίπεδο φυσικά
3. Frank Zappa
4. Prince
5.Pete Townsend
6.Mick Ronson
7. Jimmy Page
8.Johny Thunders
9.Greg Sage
10.Ry Cooder
Αλλαλάζουμε ξανάμανα επίπεδο
11. Ρόρις
12. East Bay Ray
13. Wilko Johnson
14. Ron Asheton
15. Chuck Berry
Αλλαλάζουμε επίπεδο και ολοκληρώνω
16. David Gilmour
17. Budy Guy
18. Ali Farka Toure
Οι 2 τελευταίοι παίζουν σε άλλη λίστα, αλλά τους έβαλα για να συμπληρώσω
19. Roy Smeck
20. Django
Ταίλως με τας λήστας κλείσαμε νομίζω ε?
Χωρίς τσιτσί δεν λέει. Modern player γεμιστά.audiokostas είπε:Και συνεχίζοντας με τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν για χρόνια, με κιμά (αν και ο κιμάς μου αρέσει) δεν μ' αρέσουν ρε γαμώτο και δεν τα θεωρώ αυθεντικά κλασικ βιντατζ γεμιστά. Ένι θοτς;
Πες τα χρυσόστομε.dimsonic είπε:Καλό είναι να μην θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν.
Δεν μιλάμε στην ίδια τάξη στο σχολείο και δεν είμαστε συνήθως συνομήλικοι, ούτε ζούμε στον ίδιο τόπο με παρόμοιες εμπειρίες. Όταν γράφεις κάτι στο Noiz, μπορεί να το διαβάσει ο δάσκαλος σου, το είδωλο σου ή ο μαθητής σου. Γι αυτό γράφουμε ευγενικά, φειδωλά και μετρημένα λαμβάνοντας υπ' όψη πως θα το διαβάσουν χιλιάδες μουσικοί.
διά την αντιγραφήν
Δημήτρης
Δημήτρης, σου λέει.otto## είπε:Πες τα χρυσόστομε.
συμφωνώX-minor είπε:Καθένας που παρακολουθεί έστω και λίγο πάντως το noiz πιστεύω έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του. Και για διάφορα μέλη, και για την οποιαδήποτε λίστα κτλ. Και αναλόγως επιλέγει ν'ασχοληθεί ή απλά να αγνοήσει. Και δατς ολ φολκς.
Αυτά έγραψα και εγώ 10 posts πιο πάνω. Άμα δεις τη λίστα που ακούω στο αμάξι θα τρελαθείς. Μιλάμε για τουρλού. Τώρα επειδή η λίστα ήταν για ραδιόφωνο εμένα προσωπικά δε θα με χάλαγε να ακούσω κομμάτια από αυτήν. Τώρα αν ήταν να ειπωθούν θεωρητικές συζητήσεις επί των καλύτερων κιθαριστών τότε θα προσπερνούσα εντελώς. Είναι εκτός από εντελώς υποκειμενικό και εντελώς ανούσιο. Αμερικάνικο σύστημα που πρέπει πάντα κάποιος να είναι ο νούμερο 1 και 2, και ο καλύτερος κλπ.dimsonic είπε:συμφωνώ
είναι όμως κουραστικό να βλέπουμε συνέχεια και συνέχεια τις ίδιες απαντήσεις, φιλοφρονήσεις και ειρωνίες και στο τέλος κλειδώματα.
Εντάξει μια λίστα ήταν.
Οι λίστες είναι για να υπάρχουν και όλοι φτιάνουν μία.
Και σίγουρα φάνηκε σε ποιούς απευθύνονταν.
Μπορούμε και να την προσπεράσουμε.
Οποτε ποιο το προβλημα σου? Που εγω εγραψα αυτο που σκεφτηκα και σκεφτηκες κι εσυ και καμια χιλιαρια ακομα ατομα? Τι να κανουμε, ετσι ειμαι εγω, οταν βλεπω καποια "εξωγηινη" λιστα γραφω τη γνωμη μου γι αυτη. Αν καποιος ασχετος_ή μη_εχει το δικαιωμα να ποσταρει λιστες τετοιου ειδους, αλλο τοσο εχω το δικαιωμα κι εγω_και ολοι_να ποσταρουμε τη γνωμη μας γι αυτες και να τις κρινουμε. Αυτο εκανα λοιπον. Η λιστα ειναι για γελια. Κι αυτο δεν λεγεται πιο ευγενικα. Τελος.Tamtam είπε:Waterfall, έχεις δίκιο στην εκτίμησή σου -κι εγώ την ίδια σκέψη με σένα έκανα όταν είδα τη λίστα.
Εγκριτο μεσο το RS? Απο ποτε? Οι λιστες του ειναι χειροτερες απο αυτη που συζηταμε τωρα. Σιγα την εγκριτη παπαρια!δεν ξερω αν έχει τύχει να δεις π.χ. άλλες λίστες που καταρτίζουν έγκριτα μέσα όπως π.χ. το Rolling Stone...
Κακως νομιζεις. Η καραμελα-moto "τα παντα ειναι υποκειμενικα" δεν ισχυει. Αυτο το αστειο moto μαζι με το αλλο "ειναι θεμα γουστου" ειναι οι κλασσικες δικαιολογιες των απανταχου ασχετων, κολλαει παντου, και ενιοτε βγαζει καποιον απο μια δυσκολη θεση.δε νομίζω ότι καμία λίστα κατάταξης στον κόσμο είναι κάτι άλλο εκτός από υποκειμενική.
Δεν μου χρειαζονται. Εχω ηδη, και πολυ καλους μαλιστα.Μάθε τρόπους.
Σ'αυτο ναι, εχεις δικιο. Χρειαζομαι περισσοτερο υπνο.προσπάθησε να κοιμάσαι περισσότερο
Δεν τον ξερω βεβαια, αλλα καταλαβαινω τι σκαμπαζει απο το θεμα βλεποντας τη λιστα που ποσταρε. Και μη ξεχνας οτι εγω εγραψα το "η λιστα ειναι γραμμενη απο ασχετους για ασχετους", οχι το "Μεγάλε μας τα πρηξες". Ποιος ειναι αγενης δεν θελει και πολυ σκεψη.εντάξει....
Εχοντας δημιουργήσει κύκλο επαφών και δραστηριότητα μεγάλη σε άλλα φόρα μπορώ να καταλάβω τον Waterfall στα δίκια του.
Όμως από την άλλη όσο δίκιο να έχει, δεν ξέρει τον συνομιλητή του.
;D ;DTamtam είπε:17 δευτερόλεπτα μπήκαν οι άνθρωποι στον εναέριο χώρο του Νόιζ κι εσύ αμέσως να τους καταρρίψεις βρε ταγίπ.
Φάε με πλιγούρι μήπως και γίνεις άντρας και βγάλεις καμιά τρίχα στο στήθος (για κεφάλι το δοκίμασα, δεν πιάνει) ;D ;DΚαι συνεχίζοντας με τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν για χρόνια, με κιμά (αν και ο κιμάς μου αρέσει) δεν μ' αρέσουν ρε γαμώτο και δεν τα θεωρώ αυθεντικά κλασικ βιντατζ γεμιστά. Ένι θοτς;
;D ;DΔημήτρης, σου λέει.
Δηλαδή συγγνώμη αν η μουσική δεν είναι θέμα γούστου τότε τι είναι; Θα πρέπει να δεχτούμε σαν "καλύτερη" τη μουσική που εγκρίνεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος επειδή με κάποιο στρεβλό τρόπο έχεις πείσει τον ευατό σου ότι είναι η "καλύτερη" βάσει 5-10 προσωπικών επιχειρηματων; Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι ο καλύτερος κιθαρίστας είναι ο γιος μου, πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσουν και όλοι οι άλλοι;Waterfall-K είπε:Κακως νομιζεις. Η καραμελα-moto "τα παντα ειναι υποκειμενικα" δεν ισχυει. Αυτο το αστειο moto μαζι με το αλλο "ειναι θεμα γουστου" ειναι οι κλασσικες δικαιολογιες των απανταχου ασχετων, κολλαει παντου, και ενιοτε βγαζει καποιον απο μια δυσκολη θεση.