Αφαιρεση μανικιου σε strat

Superfunk είπε:
Σιγα μη το βγαζεις καθε λιγο και λιγακι....στην Ελλαδα ζεις....εγω εχω να σεταρω τις κιθαρες μου πανω απο 8 χρονια,ολα τα μπρατσα ειναι οπως τα...πρωτοσεταρα... ;)
σε προκαλω να φερεις τις κιθαρες στην θεσσαλονικη χαχαχαχα :P

RayDTutto είπε:
Από τι ξύλο είναι φίλος; Μάρκα; Εμένα τα Faber μου βγάζουν πρίμα.
Ο ενισχυτής σου δεν έχει eq. να το διορθώσεις;  :P

Γιατί είσαι τσίπης και κλέβεις τα μολύβια από τις κόρες σου...τώρα που θα φύγουν από το σπίτι να δώ από που θα παίρνεις!!!! 8) ;)
Έχω από λάμπες και μολύβια στοκ!  8)

Sakis_Gallo είπε:
Ή εδώ στα παραλιακά προάστια. Σου έχω πει για τις... πέστροφες όταν το γυρνάει σε νοτιά;  ;D

Δεν πειραζει....στο ΜISSISIPΙ που παιζουν τα καλα τα.... μπλουζ  ;D με tele ειναι χειροτερα...και κανεις δεν εχει προβλημα... ;D

Ειπαμε μια σανιδα με ενα βιδωμενο κΣυλο ειναι οι Φεντερ...μη τις λυπαστε και πολυ....τζαμπα αγχωνεστε...

Τωρα οσοι πηραν Gibson....χασανε... ;D  

Superfunk είπε:
Τωρα οσοι πηραν Gibson....χασανε... ;D   
Γιατί χάσανε ρε φίλος....κάποιοι έχουν πραγματικές κιθάρες!!!! ;D ;D

Sakis_Gallo είπε:
+1000  ;D

Προσωπικά δεν τον πιστεύω,υπερβάλλει γιατί έχει παθολογική αγάπη για τις tele.  ;D

Πάντως σίγουρα ισχύει οτί όσο πιο παχύ είναι το neck,τόσο το καλύτερο σε ό,τι αφορά την αραιή ρύθμισή του.Μιά από τις gibson που έχω, έχει το λεπτότερο neck που έχει φτιαχτεί ποτέ,οπότε αρκεί να την...στραβοκοιτάξεις και αμέσως μετά έχουμε δράματα. ;D

Προσωπικά δεν τον πιστεύω
Οι περισσοτερες partscasters μου εχουν round lam/quarter sawn μπρατσα 1" inch thick at the first fret...οποτε και στη...βροχη

να τις αφησεις...μια χαρα θα ειναι.. ;D

Αλλα και οι Fender μου δεν κουνιουνται ρουπι  ;),η 66αρα μου στο Βερολινο που....σταζει...και εχει να σεταριστει καμμια 8αρα χρονια..... ;D (βεβαια και αυτη ειναι round lam)

Superfunk είπε:
εχει να σεταριστει καμμια 8αρα χρονια..... ;D
Μεγάλη κουβέντα άνοιξες γέροντα.  ;D

Το action που θίχτηκε νωρίτερα (τελικά) είναι υποκειμενικό. Έχεις πιάσει κιθάρα του Sir; Παίζει τις χορδές στο... ταβάνι  ;D

Για τους περισσότερους μια τέτοια κιθάρα θεωρείται ασετάριστη  ;)

Μήπως και εσύ είσαι της σχολής action ταβάνι, οπότε οκτώ χρόνια ασετάριστη είναι μια χαρά;

Superfunk είπε:
Οι περισσοτερες partscasters μου εχουν round lam/quarter sawn μπρατσα 1" inch thick at the first fret...οποτε και στη...βροχη

να τις αφησεις...μια χαρα θα ειναι.. ;D

Αλλα και οι Fender μου δεν κουνιουνται ρουπι  ;),η 66αρα μου στο Βερολινο που....σταζει...και εχει να σεταριστει καμμια 8αρα χρονια..... ;D (βεβαια και αυτη ειναι round lam)
Με πρόλαβε ο Terry.Μήπως παίζεις με action στο Θεό?  ;D Επίσης στο Βερολίνο ναι μεν έχει υγρασία αλλά δεν έχει τόσο ακραίες θερμοκρασιακές μεταβολές το χρόνο.Στην περιοχή που μένω εδώ στη Θεσ/νίκη  έχουμε από -5 (ακόμα και -10!) μέχρι και 40 κατά την διάρκεια ενός χρόνου.

S9F είπε:
Με πρόλαβε ο Terry.Μήπως παίζεις με action στο Θεό? 
Με συγχωρείτε...έχετε καταλάβει ότι ο Superfunk ΔΕΝ είναι κιθαρίστας? Στο ΩΔΕΙΟ η μαμά του πιανίστα τον έστειλε να γίνει.... ;D ;D

Μήπως και εσύ είσαι της σχολής action ταβάνι, οπότε οκτώ χρόνια ασετάριστη είναι μια χαρά;
Οχι φυσικα.Ειμαι στης σχολης του ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ relief (αν το μπρατσο εχει κουρμπα χανει σε compression & spank o ηχος) και του ΧΑΜΗΛΟΥ action....οι κιθαρες μου ειναι...βουτυρο Ολλανδιας... ;D (με πολυ καλο fret dressing βεβαια μια και εχω σχεδον μηδενικο relief)

Ακομα και ΕΛΑΧΙΣΤΑ να παρει το μπρατσο ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ... ;)  

johnps είπε:
surf green σε σπρει ελλαδα παιζει πουθενα ?
πας στα χρωματοπωλεία με δείγμα χρώματος και στο φτιάχνουν σε σπρει...

johnps είπε:
κατι τετοιο ισως..?http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=2_11_640&products_id=1207
Μάλλον όχι, για να βάψεις (αξιοπρεπώς) μία κιθάρα χρειάζεσαι 3 συστατικά.

Προετοιμασία του σώματος με sealer (υπάρχει σε σπρει). Μπογιά (υπάρχει σε σπρει ή φτιάχνεται σε σπρει στο χρώμα που θές).Βερνίκι σε σπρει.

Και τα τρία πρέπει να είναι "ομοειδή" δηλ να υποστηρίζουν το ένα το άλλο (αλλιώς υπάρχει η περίπτωση που θα "ξερνάει" το ένα το άλλο), αλλά εάν τα πάρεις από το ίδιο κατάστημα θα τους το πείς και θα σου δώσουν τα κατάλληλα.

Μετά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι το τελικό αποτέλεσμα θέλει γυάλισμα.

marathon είπε:
Μάλλον όχι, για να βάψεις (αξιοπρεπώς) μία κιθάρα χρειάζεσαι 3 συστατικά.

Προετοιμασία του σώματος με sealer (υπάρχει σε σπρει). Μπογιά (υπάρχει σε σπρει ή φτιάχνεται σε σπρει στο χρώμα που θές).Βερνίκι σε σπρει.

Και τα τρία πρέπει να είναι "ομοειδή" δηλ να υποστηρίζουν το ένα το άλλο (αλλιώς υπάρχει η περίπτωση που θα "ξερνάει" το ένα το άλλο), αλλά εάν τα πάρεις από το ίδιο κατάστημα θα τους το πείς και θα σου δώσουν τα κατάλληλα.

Μετά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι το τελικό αποτέλεσμα θέλει γυάλισμα.
;D

Πραγματικά έτσι είναι όπως τα λες...

Αλλά εγώ πάλι γιατί οσμίζομαι να έρχεται... εικαστική (χρωματική) τραγωδία;  ;D ;D ;D

Α, και ξέχασες να πεις στον φίλο μας ότι πριν αρχίσει με τα τρία συστατικά, έχει τρίψιμο... Πολύ τρίψιμο  ;)  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Α, και ξέχασες να πεις στον φίλο μας ότι πριν αρχίσει με τα τρία συστατικά, έχει τρίψιμο... Πολύ τρίψιμο  ;)  ;D
αυτό, θεωρούμε ότι το ξέρει... ;D

marathon είπε:
αυτό, θεωρούμε ότι το ξέρει... ;D
Γιου σουρ αρ;  ;D

Ίσως να του διαφεύγει αυτή η... μικρή «λεπτομέρεια»  ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back