50 Βήματα για καλυτερο ήχο

panouhl

Μόνιμος θαμώνας
Πάρα πολύ ενδιαφέρον αρθράκι για το never ending tone quest από το Music Radar.

Θα είχαν ενδιαφέρον και κάποιες συμπληρώσεις από τα μέλη.

Νομίζω κάτι σχετικό υπήρχε στο guitar player Του προηγούμενου μήνα, θα το ψάξω και θα το παραθέσω.

;D

http://beta.musicradar.com/news/guitars/50-steps-to-better-electric-guitar-tone-528489#!2

Όντως πολύ ενδιαφέρον το άρθρο. Έχει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες που πιστεύω πραγματικά ότι βοηθούν στη βελτίωση του ήχου μας.

Να 'σαι καλά panoulh που το παρέθεσες!  :)

Όντως πολύ ενδιαφέρον άρθρο και θα μου φανεί πολύ χρήσιμο αυτο

που λέει στο 7 ο  Matt Schofield.

Minoru είπε:

Και μένα μου έκανε εντύπωση αυτό. Με λίγο ψάξιμο πιστεύω θα το βρούμε.

Δείτε κι ένα παλιότερο, όσοι δεν το έχετε δει. Αν και αυτά τα "καλύτερος κιθαρίστας σε ένα σαββατοκύριακο" μου θυμίζουν τις αμερικανιές τύπου manager σε μια ώρα. Καμιά φορά όμως διαπιστώνω ότι μερικές μικροσυμβουλές από αυτά βοηθούν πραγματικά.

http://beta.musicradar.com/tuition/guitars/50-ways-to-become-a-better-guitarist-520492#!1

Ωχ!

4849/50Get off that forum!

Okay, we're all guilty of this to some extent, but how much time do you spend every week conversing/arguing about guitar-related topics on forums such as ours? Now, imagine if you made a concerted effort to spend half of that time with a guitar in your hand, working through some of these tips instead... What kind of impact do you think that would have on your playing? You get the picture.

panouhl είπε:
Ωχ!

Okay, we're all guilty of this to some extent, but how much time do you spend every week conversing/arguing about guitar-related topics on forums such as ours? Now, imagine if you made a concerted effort to spend half of that time with a guitar in your hand, working through some of these tips instead... What kind of impact do you think that would have on your playing? You get the picture.
Μας κατάλαβαν... ;D

Λάτρεψα το 35  ;D

Turn your bass pot down as you get louder

What sounds like the ultimate guitar tone when you’re practising alone at home won’t sound so good when you’re playing as part of a band.

You’ll want to dial in some more bass when playing quietly than you will when you’re playing loud. Too much bass – especially with lots of drive and when using neck pickups – can mean a muddy, indistinct bottom end that clashes with the bass guitar and the kick drum.

ΥΓ: Η μόνιμη επωδός «κατά» των... καναπέ players που αποφασίζουν να περάσουν σε μπάντες/ πρόβες/ και lives  ;D ;D ;D Κόψε μπάσα  ;D

Nestoras είπε:
Εγώ το play loud. :D
;D ;D ;D ;D ;D

Ναι άλλα είδες τι έλεγε το επόμενο  ;)  ;D

Πάντως νόμιζα ότι θα σου άρεσε το «ανέβασε τις χορδές σου»  ;D ;D ;D

Nestoras είπε:
Εγώ το play loud. :D
Είναι λογικό...λόγω ηλικίας... 8)

13314843246ofz80.jpg

marathon είπε:
Είναι λογικό...λόγω ηλικίας... 8)

13314843246ofz80.jpg
Αυτά λες και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το αυριανό  ;D ;D ;D ;D

Θα έχουμε πολύ πλάκα  8)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αυτά λες και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το αυριανό  ;D ;D ;D ;D
Θα κάτσω δίπλα στο Νέστορα ;)...γιατί δεν τρώει πολύ

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάντως νόμιζα ότι θα σου άρεσε το «ανέβασε τις χορδές σου»  ;D ;D ;D
Αν τις πάω πιο πάνω, θα πρέπει να μάθω pedal steel. :D

Θα κάτσω δίπλα στο Νέστορα ;)...γιατί δεν τρώει πολύ
Aύριο θα φάω. :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
panouhl είπε:
Ωχ!

Πόσο δίκιο έχει...  ;)

Minoru είπε:

Σχετικά με αυτό το tip, πιστεύετε ότι μπορεί να εφαρμοστεί και στο tweaking πεταλιέρας (rp100, στην περίπτωσή μου);

Πάντως, ενδιαφέρον άρθρο για γενικότερος μπούσουλας και χρήσιμη συμβουλή το: "Turn your bass pot down as you get louder"  ;)

mustafank είπε:
  Σχετικά με αυτό το tip, πιστεύετε ότι μπορεί να εφαρμοστεί και στο tweaking πεταλιέρας (rp100, στην περίπτωσή μου);
Λίγο χλωμό το βλέπω, αλλά δε χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις.  ;)

Φυσικά και ισχύει...και για ενισχυτή και για πεταλιέρα...πολλές φορές όταν παραψάχνουμε κάτι τότε καταλήγουμε να βγάζουμε χειρότερο ήχο απ' ότι αρχικά...κουράζεται το αυτί κουράζεσαι κι εσύ...

Trending...

Νέα θέματα

Back