27 string guitar

Μας κοροιδευεις Λακη?Ολοι το κανουν αυτο.Και στο καταστημα της γειτονιας σου γινεται.

Και σου χρεωνουν μονο τις χορδες(παρα κι ενα εφεδρικο σετακι).

Πολυ ωραιο κομματι παντως.

WilliamSats είπε:
Τη θέλεις σε κανονικό κούρδισμα ή σε ημιτόνιο ή μήπως D open ;D ;D ;D
Drop d "τις πρώτες", open G "τις δεύτερες" , και ό,τι περισσεύει κανονικά! ;D

Ολοι το κανουν αυτο.Και στο καταστημα της γειτονιας σου γινεται.

Και σου χρεωνουν μονο τις χορδες(παρα κι ενα εφεδρικο σετακι).
;D ;D

με τέτοια κιθάρα, στη μιση σου ζωη θα κουρδίζεις, και στην αλλη μιση θα παίζεις ξεκούρδιστος

(παλιο ανέκδοτο για τους λαουτίστες, αλλά κολλάει κι εδω )

sergei είπε:
με τέτοια κιθάρα, στη μιση σου ζωη θα κουρδίζεις, και στην αλλη μιση θα παίζεις ξεκούρδιστος
Έχοντας ένα σιτάρ με 19 χορδές...το επιβεβαιώνω απόλυτα.!

Με 42 τέτοιες κάνω τίποτα? :P

Για setup και intonation πάω στην κάβα της γειτονιάς μου. ;D

One Plank - One Bottle - One String!

fusiongtr είπε:
Με 42 τέτοιες κάνω τίποτα? :P

Για setup και intonation πάω στην κάβα της γειτονιάς μου. ;D

One Plank - One Bottle - One String!

Να τους πεις να σου βαλουν τα ιδια μπουκαλια για να μην αλλαξει ο ηχος.

LK είπε:
Που μπορώ να αλλάξω χορδές , να ρυθμίσω το Intonation και λίγο το action; Θεσσαλονίκη – Αθήνα , Πάτρα – Γιάννενα , I don’t mind ;D
Tώρα που θα σε πάω στο Malmö, θα βρεις λύση άμεσα.

Nestoras είπε:
Tώρα που θα σε πάω στο Malmö, θα βρεις λύση άμεσα.
Νέστωρ , έφαγα τόσο κρύο φέτος στην Αρκουδούπολη που δεν μετακινούμαι σε δροσερά κλίματα με την καμία! ΘΕΛΩ ΖΕΣΤΗ- ΚΑΥΣΩΝΑ  :D!   Θα έρθω Δεκέμβρη! ;D

να κανω μια ερωτηση ?? αυτο το οργανο θελει ΜΟΝΟ jack daniels ?? δεν μου αρεσει το jack daniels - θα μπορω να το παιξω ?? με "περδικα" γινεται ?? ή θα θεωρηθει μοντα ??

messalion είπε:
να κανω μια ερωτηση ?? αυτο το οργανο θελει ΜΟΝΟ jack daniels ?? δεν μου αρεσει το jack daniels - θα μπορω να το παιξω ?? με "περδικα" γινεται ?? ή θα θεωρηθει μοντα ??
Ισα ισα.Μπορει με αλλα μπουκαλια να χει καλυτερο ηχο(δεν κανουμε διαφημιση).

Κατι τετοιο ισως σε slide?

Θα μου πεις οτι επιανε ο Gatton..........

Κριμα messalion το πτηνον. ;D ;D

Κριμα(σοβαρα τωρα) και για το παλληκαρι που πηγε ετσι.

Μιλαμε για τεραστιο κιθαριστα και φαινοταν και cool τυπος.

Πολυ κριμα ρε γμτ.

ελα ρε - αμα ηταν ετσι θα επρεπε να κλαιγομαστε ολοι για ολους - μην την ψαχνεις - ολα γινονται για καποιο λογο

gvour είπε:
Κριμα messalion το πτηνον. ;D ;D
μωρε θα φαει μπαταρια στα μουτρα....... ;D ;D ;D (εντος εποχης ομως αααααααααααα το νομιμο νομιμο ) ;D ;D ;D

messalion είπε:
να κανω μια ερωτηση ?? αυτο το οργανο θελει ΜΟΝΟ jack daniels ?? δεν μου αρεσει το jack daniels
Είναι σαν να ρωτάς αν π.χ. μια κιθάρα Gibson θέλει μόνο Gibson μαγνήτες (που μπορεί εσένα να μην σου αρέσουν) για να παίξει! :D΄

Το όλο ζήτημα είναι πώς "ακούει" κανείς και είναι καθαρά προσωπικό και υποκειμενικό.

Εγώ προχθές που έπαιζα με Jack Daniels, όταν το γύρισα σε Absolut "την άκουσα άγρια". ;D

Αλλά μετά, με το Gordon's βρήκα το παραπάνω bite που έλειπε! ;)

Τα ονόματα των "μαγνητών" που χρησιμοποίησα είναι εικονικά και κάθε σχέση με πραγματικά είναι συμπτωματική (για να μην θεωρηθεί διαφήμιση). :P

Αν τώρα εσύ θέλεις πέρδικα, σκυλάκια, αλογάκι, είναι δικό σου θέμα. Περιμένω reviews από την πέρδικα. ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back