Που μπορώ να αλλάξω χορδές , να ρυθμίσω το Intonation και λίγο το action; Θεσσαλονίκη – Αθήνα , Πάτρα – Γιάννενα , I don’t mind ;D
man invents a 27 string guitar
man invents a 27 string guitar
Drop d "τις πρώτες", open G "τις δεύτερες" , και ό,τι περισσεύει κανονικά! ;DWilliamSats είπε:Τη θέλεις σε κανονικό κούρδισμα ή σε ημιτόνιο ή μήπως D open ;D ;D ;D
;D ;DΟλοι το κανουν αυτο.Και στο καταστημα της γειτονιας σου γινεται.
Και σου χρεωνουν μονο τις χορδες(παρα κι ενα εφεδρικο σετακι).
χαχαχα γαματοsergei είπε:με τέτοια κιθάρα, στη μιση σου ζωη θα κουρδίζεις, και στην αλλη μιση θα παίζεις ξεκούρδιστος
(παλιο ανέκδοτο για τους λαουτίστες, αλλά κολλάει κι εδω )
Έχοντας ένα σιτάρ με 19 χορδές...το επιβεβαιώνω απόλυτα.!sergei είπε:με τέτοια κιθάρα, στη μιση σου ζωη θα κουρδίζεις, και στην αλλη μιση θα παίζεις ξεκούρδιστος
Να τους πεις να σου βαλουν τα ιδια μπουκαλια για να μην αλλαξει ο ηχος.fusiongtr είπε:Με 42 τέτοιες κάνω τίποτα?
Για setup και intonation πάω στην κάβα της γειτονιάς μου. ;D
One Plank - One Bottle - One String!
Να τους πεις να βάλουν ίδια μπουκάλια για να μην τα ανακατέψειςgvour είπε:Να τους πεις να σου βαλουν τα ιδια μπουκαλια για να μην αλλαξει ο ηχος.
Tώρα που θα σε πάω στο Malmö, θα βρεις λύση άμεσα.LK είπε:Που μπορώ να αλλάξω χορδές , να ρυθμίσω το Intonation και λίγο το action; Θεσσαλονίκη – Αθήνα , Πάτρα – Γιάννενα , I don’t mind ;D
Το κυριοτερο. : ;Dsergei είπε:Να τους πεις να βάλουν ίδια μπουκάλια για να μην τα ανακατέψεις![]()
Νέστωρ , έφαγα τόσο κρύο φέτος στην Αρκουδούπολη που δεν μετακινούμαι σε δροσερά κλίματα με την καμία! ΘΕΛΩ ΖΕΣΤΗ- ΚΑΥΣΩΝΑNestoras είπε:Tώρα που θα σε πάω στο Malmö, θα βρεις λύση άμεσα.
Ισα ισα.Μπορει με αλλα μπουκαλια να χει καλυτερο ηχο(δεν κανουμε διαφημιση).messalion είπε:να κανω μια ερωτηση ?? αυτο το οργανο θελει ΜΟΝΟ jack daniels ?? δεν μου αρεσει το jack daniels - θα μπορω να το παιξω ?? με "περδικα" γινεται ?? ή θα θεωρηθει μοντα ??
μωρε θα φαει μπαταρια στα μουτρα....... ;D ;D ;D (εντος εποχης ομως αααααααααααα το νομιμο νομιμο ) ;D ;D ;Dgvour είπε:Κριμα messalion το πτηνον. ;D ;D
Είναι σαν να ρωτάς αν π.χ. μια κιθάρα Gibson θέλει μόνο Gibson μαγνήτες (που μπορεί εσένα να μην σου αρέσουν) για να παίξει!messalion είπε:να κανω μια ερωτηση ?? αυτο το οργανο θελει ΜΟΝΟ jack daniels ?? δεν μου αρεσει το jack daniels