ZAGER guitars. Είναι τόσο καλές?

BlackCrow81

Της παρέας
Κατά την καθημερινή μου περιήγηση στον διαδικτυακό ιστό έπεσα πάνω σε αυτόν εδώ τον κύριο ο οποιος διατείνεται ότι έχει φτιάξει την καλύτερη ακουστική κιθάρα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, την Zager ZAD900, για την οποία δηλώνει

Our flagship guitar. Customers have been asking Denny to build this instrument for such a long time that he finally gave in and designed what many are calling the best acoustic on the market today.  We’ve had players put this guitar up against the best from Taylor, Martin, Gibson, Fender, Santa Cruz, Bourgeois, and we never get them back, even with our 100% money back guarantee. If you’re looking for your last guitar you can pass onto your children this is our #1 guitar. We’re sold out and back ordered on them most of the year so when you see one grab it as Denny builds only a few annually.
zad900ce-1-1024x404.jpg

Το site της εταιρίας: https://zagerguitar.com/

Υποτίθεται ότι οι κιθάρες του Zager έχουν το καλύτερο playability ever σε ακουστική κιθάρα.

Υπάρχουν στο tube μερικά βίντεο ακουστικής αντιπαράθεσης κάποιων μοντέλων του κατασκευαστή με Martin.

fusiongtr είπε:
Υποτίθεται ότι οι κιθάρες του Zager έχουν το καλύτερο playability ever σε ακουστική κιθάρα.

Υπάρχουν στο tube μερικά βίντεο ακουστικής αντιπαράθεσης κάποιων μοντέλων του κατασκευαστή με Martin.
Χαμηλό action δηλαδή έ;Εκεί που πάσχουν οι περισσσοτερες ακουστικές σε σχέση με τις ηλεκτρικές.Παρεπιπτόντως το binding της,ούτε τα μοντέλα της taylor και οι gibson les paul custom.Αυτό το θέμα ετοιμαζόμουν να ανοίξω γιατι το yt,μου πέταξε διαφήμιση με τις zager.Μου κάνει εντύπωση πάντως ο Blackcrow.Για φλαουτίστας το ψάχνει το θεμα με τις κιθάρες.Τωρα που εισαι στο noiz και εχεις επαφή με τοσους κιθαρίστες,ξέρεις τι λένε ;Με στραβό αν κάτσεις θα αλληθωρίσεις.

mikeguitar είπε:
Χαμηλό action δηλαδή έ;Εκεί που πάσχουν οι περισσσοτερες ακουστικές σε σχέση με τις ηλεκτρικές.Παρεπιπτόντως το binding της,ούτε τα μοντέλα της taylor και οι gibson les paul custom.Αυτό το θέμα ετοιμαζόμουν να ανοίξω γιατι το yt,μου πέταξε διαφήμιση με τις zager.Μου κάνει εντύπωση πάντως ο Blackcrow.Για φλαουτίστας το ψάχνει το θεμα με τις κιθάρες.Τωρα που εισαι στο noiz και εχεις επαφή με τοσους κιθαρίστες,ξέρεις τι λένε ;Με στραβό αν κάτσεις θα αλληθωρίσεις.
μην το λες...είναι πολύ καλός...

BlackCrow81 είπε:
Κατά την καθημερινή μου περιήγηση στον διαδικτυακό ιστό έπεσα πάνω σε αυτόν εδώ τον κύριο ο οποιος διατείνεται ότι έχει φτιάξει την καλύτερη ακουστική κιθάρα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, την Zager ZAD900, για την οποία δηλώνει

zad900ce-1-1024x404.jpg

"What makes a Zager so easy to play?

Lower string heights: So you barely have to press to form chords

Custom string spacing: So you're not accidentally bumping other strings

Lower string pressure: Increases speed & accuracy, reduces buzz

Custom neck design: Feels natural in your hand, increases comfort

Special fret design: Reduces string bite and overall finger fatigue

Special bracing system: Produces a richer, more powerful sound

Perfect quality control: Each guitar worked on personally by Mr. Zager"

Ψήθηκα. Μόλις παρήγγειλα 14 (δεκατέσσερις) Ζager, που θα αντικαταστήσουν όλες μου τις κιθάρες, τις προηγούμενες τις τωρινές και τις επόμενες.

Πνοή και Νύξη είπε:
"What makes a Zager so easy to play?

Lower string heights: So you barely have to press to form chords

Custom string spacing: So you're not accidentally bumping other strings

Lower string pressure: Increases speed & accuracy, reduces buzz

Custom neck design: Feels natural in your hand, increases comfort

Special fret design: Reduces string bite and overall finger fatigue

Special bracing system: Produces a richer, more powerful sound

Perfect quality control: Each guitar worked on personally by Mr. Zager"

Ψήθηκα. Μόλις παρήγγειλα 14 (δεκατέσσερις) Ζager, που θα αντικαταστήσουν όλες μου τις κιθάρες, τις προηγούμενες τις τωρινές και τις επόμενες.
λες να τις κουρντίζει ο ίδιος?

Πνοή και Νύξη είπε:
Ψήθηκα. Μόλις παρήγγειλα 14 (δεκατέσσερις) Ζager που θα αντικαταστήσουν όλες μου τις κιθάρες, τις προηγούμενες τις τωρινές και τις επόμενες.
Μεγειές. Όταν έρθουν κάνε ένα review  :)

Μεγειές. Όταν έρθουν κάνε ένα review
O ήχος είναι impeccable. To πλεηαμπίλιτι είναι το καλύτερο που θα έχει υπάρξει μέχρι το έτος 2525. Θα έλεγα ότι είναι σχεδόν τόσο καλές, όσοι οι Cort μου, αλλά με το πλεονέκτημα του ότι είναι πολύ ακριβότερες.

Πνοή και Νύξη είπε:
O ήχος είναι impeccable. To πλεηαμπίλιτι είναι το καλύτερο που θα έχει υπάρξει μέχρι το έτος 2525. Θα έλεγα ότι είναι σχεδόν τόσο καλές, όσοι οι Cort μου, αλλά με το πλεονέκτημα του ότι είναι πολύ ακριβότερες.
Χμμμ, με προβληματίζει το γεγονός ότι είσαι τόσο δηκτικός απέναντι σε συνάδελφό σου. Δε με έχεις συνηθίσει σε τέτοια. Θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής? Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ο τύπος? Να προσέχουμε?

Παιδια εμενα προσοπικα με πονιρευει λιγο που εχουν φτιακσει ολο το σοβατεπί από abalone.

Υποψυαζομαι οτι δεν απεφθυνονται σε κιθαριστα επιπεδου αλλα σε αμπαλον.

υποθέτω το λεει με αφορμή την σχεδόν (και για μένα) εξοργιστική έπαρση που διακρίνει το βίντεο πάντα σε συνδυασμό με την ελαφρότατα ακούρντιστη κιθάρα.

Earendil είπε:
Παιδια εμενα προσοπικα με πονιρευει λιγο που εχουν φτιακσει ολο το σοβατεπί από abalone.

Υποψυαζομαι οτι δεν απεφθυνονται σε κιθαριστα επιπεδου αλλα σε αμπαλον.
Άμα έχις καλά κουφόματα δεν έχις θέμα.

dimsonic είπε:
υποθέτω το λεει με αφορμή την σχεδόν (και για μένα) εξοργιστική έπαρση που διακρίνει το βίντεο πάντα σε συνδυασμό με την ελαφρότατα ακούρντιστη κιθάρα.
Δεν είδα καν βίντεο. Ούτε άκουσα. Διάβασα μόνον τα σπέξζ.

Ε όχι και συναδέλφοι, αυτός είναι master luthier. Εγώ ένας απλός γκιταρ τεκ αντρεπρενέουρ . Ο τύπος είναι μισό αιώνα μπροστά μου.  (whistles "in the year twenty five twentyfive...)

Πάντως thanx για το ξεθάψιμο. Να μπει κι αυτός μαζί με εκείνον τον μακαρίτη τον Ed Roman και τον άλλον τον Zachary στον φάκελο "master loothiers".  Για να είμαι δίκαιος, στα ξεκινήματά μου είχα πέσει κι εγώ θύμα σεκσυλουαλικής παρενόχλησης από τον Ed. Γρηγορα ξέμπλεκσα.

Πνοή και Νύξη είπε:
Δεν είδα καν βίντεο. Ούτε άκουσα. Διάβασα μόνον τα σπέξζ.

Ε όχι και συναδέλφοι, αυτός είναι master luthier. Εγώ ένας απλός γκιταρ τεκ αντρεπρενέουρ . Ο τύπος είναι μισό αιώνα μπροστά μου.  (whistles "in the year twenty five twentyfive...)
ε και συ

ΔΕΣΤΟ..

Πνοή και Νύξη είπε:
αυτός είναι master luthier.
Εξώδικος?

Πού είναι ο ταμτάμ όταν τον χρειάζεσαι?

Trending...

Νέα θέματα

Back