Ευχαριστούμε πολύ Λ.LK είπε:Σας τα έχω ξαναπεί…και για εσέ και για τον ντράμμερ.
Δεν πειράζει, θα το ξαναπώ ακόμα μια φορά.
Μαμάτε και δέρνετε… 8)
16” κάσα βλέπω…my kind ;D ;D
Και μου αρέσει και ο ήχος πολύ, και το «κάδρο» πολύ…μου αρέσει και το hi-hat στα δεξιά (κλειστό) και ΟΛΑΑΑ!
Μπράβο, λίγη ποιότητα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!
θενξ μενΝαι αλλά στο 3:53.... χάνει μερικά milliseconds![]()
Απόλαυση ρε παιδί μου τα τύμπανα όταν ακούς ΚΑΛΟ παίχτη .... τι να λέμε
Περικλή πίστεψε με αλλά και οι δυο παίρνουμε καθημερινά τη φαρμακευτική μας αγωγή ;D Δε κινδυνεύει κανένας 8)Δυο τρελλοι στην ιδια πολη και να το αποτελεσμα .
θενξ φίλε μουΌλα πολύ ωραία! ... μου αρέσει που το τελευταίο "πουμ" ... το αφήνει ... σ εμάς!
Ενδιαφέρον miking βλέπω…THEOD είπε:Οσο αφορά τον ήχο αυτη τη φορά αφήσαμε τις φίρμες και αποφασίσαμε να βάλουμε overhead τα Behringer C2 ;D που δεν πιάνουν και πολλές συχνότητες απο το ride (ο Ζ παίζει πολύ δυνατά σε αυτό το στυλ). Τελικά κάτσανε μια χαρά.![]()
LK είπε:Ενδιαφέρον miking βλέπω…
Ένα το D 112, στην κάσα, το sm75 (ή κάτι σε πούρο) στο cowbell, το C2 overhead (δεξιά ; ) , το άλλο αριστερά ποιο είναι;;;;
Snare, toms και πιάτα πιάνουν από τα overheads δηλαδή.
μπερδευτήκαμε και πήραμε ανασταλτικα ;D ;D ;DΚαλα τα παραταω LK .
@THEOD εισαι σιγουρος οτι παιρνετε τα φαρμακα που σας εγραψα;Αυτα ηταν κατασταλτικα εδω βλεπω γκαζια τρελλα . ;D
http://www.zougla.gr/greece/article/travmatismos-tou-lirari-nikou-gonianaki-apo-sferashelter είπε:Τρελάρες Κρητικοί ;D