να δω cover band να παιζει Necrotsoflius σε γαμο και να πεθανω.... ;Dγιατί δεν παίζουν οι Cover μπάντες Necrotsoflius
Μπα... σπάνια παίζω μ' αυτή.Superfunk είπε:Τι επαθες και εχεις νευρακια ?...σου ξεκουρδιστηκε η custom shop? ;D
ε,αυτο λεω και εγω...αρα συμφωνουμε...τι φωναζεις τοτε ρε παλιογκρινιαρη? ;DNestoras είπε:Μπα... σπάνια παίζω μ' αυτή.
Οn topic. Ξέρεις πολλούς που μπορούν να παίξουν κιθάρα σαν τον Summers (όχι ότι είναι και τόσο δύσκολο), μπάσσο σαν τον Sting και να τραγουδάνε (που είναι δύσκολο), και να παίζουν τύμπανα σαν τον Copeland (που είναι πανδύσκολο για να μην πω ακατόρθωτο);
Επειδή λοιπόν οι εχέφρονες μουσικοί cover bands είναι ... εχέφρονες, γι' αυτό δεν παίζουν.![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Από την άλλη αμα ξεκινάς έτσι, θα βγούνε οι πιτσιρικάδες (και δίκιο θα χουνε) και θα αρχίσουνε το "γιατί δεν παίζουν οι cover μπάντες Necrotsoflius ;" και θα αρχίσουν τα βίντεο με τα τρακόσια bpm και τσι 25 μπότες. Ολημερίς τα παίζανε το βράδυ τα ξεχνούσα.....
To παίζω σκληρός για να προσελκύσω κόσμο για το live μας απόψε στο Lazy.Superfunk είπε:ε,αυτο λεω και εγω...αρα συμφωνουμε...τι φωναζεις τοτε ρε παλιογκρινιαρη? ;D
ναι αν εχεις 3 πτυχια στη jazz αρμονια,μελετας 40 ωρες την ημερα και εχεις χερια με δακτυλα 30 ποντους για να πιανεις τα ακκορντα κανοντας στρετς σε 7 ταστα ταυτοχρονα (αλλαζοντας ακκορντο καθε δευτερολεπτο) πανευκολο ειναι... ;DΞέρεις πολλούς που μπορούν να παίξουν κιθάρα σαν τον Summers (όχι ότι είναι και τόσο δύσκολο),
και να ΜΗΝ τραγουδανε δυσκολο ειναι... ;Dμπάσσο σαν τον Sting και να τραγουδάνε (που είναι δύσκολο),
ακατόρθωτο ειναι..και να παίζουν τύμπανα σαν τον Copeland (που είναι πανδύσκολο για να μην πω ακατόρθωτο);
τιγκα θα'ναι το μαγαζι...To παίζω σκληρός για να προσελκύσω κόσμο για το live μας απόψε στο Lazy
Τα χουμε ξαναπει αλλά να έχεις τις μπασογραμές σαν του Sting και από πάνω να τραγουδάς τις μελωδίες που (και όπως τις) τραγουδάει, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον.Superfunk είπε:και να ΜΗΝ τραγουδανε δυσκολο ειναι... ;D
και να παιζεις και MOOG με τα ποδια...μη το ξεχναμε αυτο...audiokostas είπε:Τα χουμε ξαναπει αλλά να έχεις τις μπασογραμές σαν του Sting και από πάνω να τραγουδάς τις μελωδίες που (και όπως τις) τραγουδάει, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον.
Δεν είναι εδώ να τον παίρναμε μαζί μας σήμερα να δει τον... σκληρό Apos.pericles είπε:Προς τον φιλτατο freerock 1974 : ποναει το δοντακι;κουφαλα ε; ;D ;D
Mε εχει ρημαξει...Πηγα να τραγουδησω ''So lonely'' παιζοντας μπασο κι εβγαλα κυστη στο κοκκαλο.. >pericles είπε:Προς τον φιλτατο freerock 1974 : ποναει το δοντακι;κουφαλα ε; ;D ;D
Εχω κοψει το Μεταλ χρονια τωρα...Δεν είναι εδώ να τον παίρναμε μαζί μας σήμερα να δει τον... σκληρό Apos.
Με τα γκάζια που θα παίξει, του Σταύρου θα του έφευγαν και τα σφραγίσματα ;D ;D ;D
ΥΓ: Θα πάρω ένα ζεύγος ωτοασπίδες just in case ;D
Backtrackin' Live @ Lazy, 27 01 2012, Jethro Tull tributepericles είπε:Και προσθετω οτι δεν παιζουν Police για τον ιδιο λογο που δεν παιζουν Jethro Tull (οι cover bands)... ;D ;D ;D ;D ;D