Οι χορδές είναι σαν τα εσώρουχα, πρέπει να αλλάζονται συχνά.music man είπε:θέλω να μου πείτε πως μπορώ να σωθώ,1 βδομάδα ελειψα διακοπές και οταν γύρισα και στις 2 κιθάρες μου οι χορδές ηταν σκουριασμένες!
GL σε ευχαριστώ πολύ αλλά έβαλα τις χορδές μου μπρος-πίσω και δεν άλλαξε τίποτα.The Genius Loci είπε:Οι χορδές είναι σαν τα εσώρουχα, πρέπει να αλλάζονται συχνά.
Δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά τον τελευταίο καιρό η υγρασία (μαζί με τη ζέστη) κάνει πάρτυ.music man είπε:ρε φιλε τοσο καιρο ηταν τελεια, (ξεχασα να πω ελιξιρ παιρνω συνηθως οχι φτηνες) αλλα γιατι οταν δεν επαιξα για λιγο εγινε το κακο? ξαφνικα δε γίνεται να σκουριαζουν ετσι,κατι θα πρεπει να μπορω να κανω για να τις προστατεύω..
Σε ευχαριστώ και πάλι.The Genius Loci είπε:Μπορείς να βάζεις Fast Fret ή κάτι ανάλογο.
αλλαξε γυναικαaudiokostas είπε:Σε ευχαριστώ και πάλι.
Έβαλα Fast Fret στο βρακί μου.
Καμία βελτίωση.
Τώρα έχω και την γκρίνια της γυναίκας μου.
Κάτι άλλο;
+1000Δεν ξέρω αν το παρατήρησες, αλλά τον τελευταίο καιρό η υγρασία (μαζί με τη ζέστη) κάνει πάρτυ.
music man είπε:Θα παρακαλούσα οχι αστεια ποστ στο θεμα μου![]()
Σε ευχαριστώ φίλος, είναι στα σχέδια μου.BigAlejandro είπε:αλλαξε γυναικα
Σημερα δινεις ρεσιταλ!audiokostas είπε:Φίλε Korgious, μιλάς σοβαρά τώρα;
Τι προσφέρουν οι απλωμένες χορδές;
Αμα δεν ξέρεις, καλύτερα να μην μιλάς και να αλλάζεις avatar.
είναι αυτό που λέμε "παίζω με γκάζια"Superfunk είπε:να τις βυθιζεις σε Ζιπελαιο (naftha) για κανα 3ωρο πριν τις βαλεις στην κιθαρα σου.
Βέβαια ούτε λόγος για τσιγάρο + παίξιμο κιθάρας(για καμιά βδομάδα), έτσι;Superfunk είπε:να τις βυθιζεις σε Ζιπελαιο (naftha) για κανα 3ωρο πριν τις βαλεις στην κιθαρα σου.