Είναι τελικά γενετικό το θέμα; ;DRayDTutto είπε:Δεν σου έχουν πει να μη βλέπεις βίντιοζ με ασιάτες;
τι εκανε ???hot_sauce είπε:τι έκανε στο 1.06-1.08 του 1ου βίνδεο ρε!!!! ;D
+1RayDTutto είπε:Όχι. Θέμα πειθαρχίας.
Ναι όντως το παίξιμο είναι φανταστικό αλλά (και ίσως είναι αυτό που έρχεται με την εμπειρία) οι δικές σου αποδόσεις πλησιάζουν την σύνθεση. Δεν βλέπω άλλο τρόπο που θα μπορούσε ένα παίξιμο να καθιστά ενδιαφέρον το run to you ας πούμε.gskar είπε:Και μετά λέμε ότι παίζουμε κιθάρα εμείς τα πουρά ;D
E κοιτα το κορεατακι οταν εγινε γνωστο ηταν πολυ μικρο και επαιζε arrangments αλλων κιθαριστων,τι περιμενες να αποκτησει και μουσική ωριμοτητα με το καλημερα?Τωρα που μεγαλωσε και θα αρχισει να φτιαχνει δικη του μουσική τοτε θα κριθει αναλογως.Παντως το μηχανικο της υποθεσης συνηθως πηγαζει απο το γεγονος οτι οι ασιατες ειναι ανεκφραστοι εντελως οταν παιζουν και αυτο χαλαει πολλους..μερακληδες ;D.gskar είπε:Εγώ πάντως ρε παιδιά εξαολουθώ μα είμαι εντυπωσιασμένος με την κοπέλα. Κατ' αρχήν η διασκευή του Don't stop me now είναι δικιά της. Πρέπει να έχεις μουσική ωριμότητα για να κάνεις κάτι τόσο σύνθετο και τόσο καλά. O Shunga Young αντίθετα δεν μου αρέσει καθόλου πέρα απο το ότι ήταν παιδί θαύμα. Το παίξιμο του μου φαίνεται μηχανικό και χωρίς ουσία, δηλ ανώριμο όπως ταιριάζει στην ηλικία του δηλαδή ;D.
Αραβούργημα! ;Dneeq είπε:Ασιατης που παιζει παπαδες, ειναι σαν τους κοιλιακους σε κοκκαλιαρη αντρα...it doesn't count ;D
Δεν το συζητάμε Σταύρο. Ειδικά αυτό είναι από τα αγαπημένα μου των Queen. Κάποια στιγμή μου είχε περάσει να το βγάλω για ακουστική αλλά κατευθείαν σκέφτηκα ότι θα είναι παλούκι και δεν προσπάθησα καθόλου. Η κοπέλλα το έσκισε όχι απλά το έβγαλε. Μέχρι και το σόλο του May παίζει συνοδεύοντας ταυτόχροναfreerock1974 είπε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως αλλο ενα συμπερασμα:Τι αριστουργηματα ανεπαναληπτα και ασυλληππτα εγραψαν αυτοι οι Queen ρε παιδια...Ο Φρεντης δηλαδη..![]()
Δεν εχεις αδικο αλλα η ανωτατη τεχνη,επιστημη,δημιουργια,μονο ετσι γινεται...noe13 είπε:Δε ξερω,αλλα οταν βλεπω Ασιατες να παιζουν οργανα,ειναι σαν να τους εχει υποχρεωσει καποιος να μεινουν σε ενα σκοτεινο δωματιο μεχρι να βγαλουν το κομματι τελεια....Μου φαινεται οτι δεν το φχαριστιουνται πραγματικα...
Σιγουρα ειμαι λαθος,αλλα αυτη την αισθηση μου δινουν τα περισσοτερα βιδεα!
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν πχ το κορίτσι έπαιζε Μπαχ ή κάποιον άλλον κλασσικό. Θα το έβαζαν σε μία αιθουσα βασανιστηρίων ;D ;D ;D και θα του έλεγαν παίξε μέχρι να το βγάλεις καλά. Τότε ίσως...Δεν κάνεις όμως διασκευή το Don't stop me now με καταναγκασμό, δεν γίνεται...Εγώ πάντως βλέπω ότι είναι ταλέντο. Αν έχει και πειθαρχία τότε το αποτέλεσμα είναι τέλειο.noe13 είπε:Δε ξερω,αλλα οταν βλεπω Ασιατες να παιζουν οργανα,ειναι σαν να τους εχει υποχρεωσει καποιος να μεινουν σε ενα σκοτεινο δωματιο μεχρι να βγαλουν το κομματι τελεια....Μου φαινεται οτι δεν το φχαριστιουνται πραγματικα...
Σιγουρα ειμαι λαθος,αλλα αυτη την αισθηση μου δινουν τα περισσοτερα βιδεα!