kilon
Παλιά καραβάνα
Alchemist είπε:Εντάξει ρε φίλαράκι, το καταλάβαμε ότι βλέπεις Microsoft και παθαίνεις νεύρωση στομάχου. Τι να γίνει τώρα δηλαδή; Να πάμε όλοι να πάρουμε Mac γιατί είναι τα καλυτερότερα σούπερ-ντούπερ μηχανήματα που κάνουν τα πάντα και είναι γαμάουα;Έχεις δίκιο προσφέρω πολύ παραπληροφόρηση , αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ γαμώτο....
προσπαθώ .....
αλλά .... είναι δύσκολο να αντισταθώ να πάρει....
μην κάνετε κλικ στας λινκς , σας προειδοποιώ , είναι σκέτη παραπληροφόρηση!!!!!
η πραγματικότητα έχει την ενοχλητική ικανότητα να σε απορρίπτει με μια μόνο εικόνα.
ΟΧΙ ρε άνθρωπέ μου, δεν πρόκειται να πάρω υποδείξεις από εσένα από τη στιγμή που είσαι τόσο αμετακίνητα και ανόητα κολλημένος. Δεν μπορείς να κάνεις διαλέξεις περί πραγματικότητας και πληροφόρησης γιατί είναι προφανές ότι λες πράγματα για θέματα που δεν ξέρεις και δεν κάθεσαι να ασχοληθείς για να διαπιστώσεις την αξία τους, δεν πάει έτσι όμως.
Δεν έχω πει τίποτα μέχρι τώρα, δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί θα τσακωθούμε και ειλικρινά είναι το τελευταίο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Σε παρακαλώ όμως, μη συνεχίζεις αυτή την τακτική με τη διαρκή απαξίωση όσων δεν εγκρίνεις. Είναι λάθος, ηθικά και πρακτικά, κατάλαβέ το.
με την μόνη διαφορά ότι εγώ δεν επιτέθηκα σε κανένα. Δεν είπα κανένα ηλίθιο, Κολημένο, άσχετο κτλ.
Οι τσακωμοί μέσω ιντερνετ ειναι κάτι αστείο. Αν θέλεις να τσακωθούμε τότε να βγούμε για καφέ να μου τα στάξεις. Σε προειδοποιώ οτι υπάρχει ο φόβος να με συμπαθήσεις.
Καταρχάς είναι πραγματικότητα οτι το 5% έχει γινει 8% και κάποιος τους ενοχλεί. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ Windows XP ούτε έιμαι ενάντια στην ιδέα οτι κάποια μέρα το VISTA θα είναί ένα πάρα πολυ ικανοποιητικό λειτουργικό. Για την ώρα φαίνεται απο τα νούμερα μιας και πολυ απο εσας τους δίνεται μεγάλη σημασια οτι οι χρήστες είναι μάλλον απογοητευμένοι.
Απο εκεί και πέρα δήλωσα μια απορροία σχετικά με τις διαφορές μεταξύ PC και MAC. Και το μόνο που εισέπραξα ήταν μια γενική επίθεση επειδή ήμουν λίγο σαρκαστικός.