Ξεχασμένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές "τραγουδάνε" το le

Evilnye

Noiz Addict
Ναι, το έχω δει, πολύ καλό... υπάρχει και το νο.2:

Gylne Tider - We Are The World

Yπόψιν ότι ακούστηκε (http://www.urlesque.com/2010/12/06/norwegian-all-star-let-it-be-prank/) πως οι παραγωγοί τους κορόιδεψαν λέγοντάς τους πως πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ στην πραγματικότητα αποτέλεσε διαφήμιση τηπεοπτικού σόου. Ήδη αποσύρεται από το Γιουτιούμπ (επομένως ριπάρετε όσο είναι καιρός).

χαχα μπορώ να πω πως ειδικά στον bud spencer σκάλωσα. Ίσως και επειδή έχει γεράσει τόσο...

Το 2ο βίντεο έχει φουλ όλους τους τραγουδιστές από τα ντισκοχιτάκια ;D ;D

Evilnye είπε:
χαχα μπορώ να πω πως ειδικά στον bud spencer σκάλωσα. Ίσως και επειδή έχει γεράσει τόσο...
Νόμιζα πως και οι δύο που πόσταρα είχαν πεθάνει  :P

Να φανταστείς το όνομα του Λου Φερρίνο το χρησιμοποιούσαμε σε κάποιο σύνθημα,όταν πήγαινα δημοτικό! :)

και που όσο και αν προσπαθώ τώρα,δε μπορώ να θυμηθώ

Ποιοι είναι όλοι αυτοί ρε παιδιά; Μόνο κανα-δυο θυμάμαι από τις ιστορίες που έλεγε η γιαγιά μου…

Το πρώτο τα σπάει με Boyzone, Milli Vanilli & Dr Alban!!!

[υγ: φήμες λένε ότι ο Dr Alban άνοιξε επιτέλους οδοντιατρείο στο Amsterdam]

Οι μισοί με τόσες πλαστικές μοιάζουν με αυτοκινητιστικά δυστυχήματα... αλλά μερικοί έχουν ακόμη μια κάποια γοητεία.  Εύη, έχει κι άλλους καλτ, όπως για παράδειγμα από τη Δυναστεία (με την οποία ήμουν φανατικός τότε). Επίσης, αν δεν ξέρεις ποια είναι η ΘΕΑ Μπο Ντέρεκ, δες την ταινία "10" και θα καταλάβεις (τέλη '70). Ή απλά γκούγκλ για φωτογραφίες της από την ταινία. Σταθμός για την εποχή της.

Evilnye είπε:
Δεν έβλεπες σαπιοσειρές στο 80 με αρχές 90 ε;
Όχι, γιατί δεν είχα πάει σχολείο ακόμη και δεν καταλάβαινα τους υπότιτλους! ;)

Evilnye είπε:
Πλάκα κάνεις; Δηλώνω ότι αναγνωρίζω πάνω από το 98% ΟΛΩΝ εκεί μέσα ;D
8)

Να είχε και τη δικηγορίνα από το Χιλ Στριτ.... :)

Αφου ειδα και τον Freddy Kruger να τραγουδαει ''let it be'', μπορω πλεον να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια...!

Eddie The Eagle............. :o

Απίστευτο !!! Που τον θυμήθηκαν......

Rushie, Shilton, Kim Wilde (αδυναμία μεγάλη τότε), Desireless, Mel Smith, Tiffany, Cetera....

Μεγαλώσαμε ......... :-\

και αυτοί μεγαλώσαν μαζί μας, βέβαια.  :)

Εύη, ευχαριστώ για τη συγκίνηση που μου χάρισες.

Trending...

Back