RME & MoTUtassos1978 είπε:Έχετε θετικές εμπειρίες ως προς αυτό; Έχετε εκτιμήσει την άμεση ανταπόκριση κάποιας εταιρείας;
tassos1978 είπε:Τα 64άρια windows 7 τα σπάνε κανονικά. Δεν παίζει να ξανακάνω εκπτώσεις στο λειτουργικό του υπολογιστή μου επειδή κάποιες εταιρείες δε λένε να ιδρώσουν και να αναπτύξουν 64bit λογισιμό (drivers ή standalone programs). Και φυσικά δε λέει τίποτα απλά ένα πρόγραμμα να "τρέχει" κανονικά σε 64άρια windows αλλά να λειτουργεί σε 32bit mode...
Κατά τη γνώμη μου αλλάζοντας έτος και δεκαετία, θα πρέπει κι εμείς οι ίδιοι σαν καταναλωτές να αλλάξουμε πράγματα... 32bit pc κανονικά θα έπρεπε ήδη να λογίζεται ως vintage, μπας και πάρουν μπρος οι εταιρείες και σταματάνε να μας ρουφάνε το αίμα για αρχαίες τεχνολογίες... Ας συγκεντρώσουμε λοιπόν προτάσεις για οτιδήποτε λειτουργεί σε 64bit windows (κατά προτίμηση win7). Σχετικά λοιπόν με λύσεις σε home low budget studio, τι έχετε να προτείνετε σε 64bit daw; Σε προσιτή κάρτα ήχου συμβατή με 64bit win7; Όποιος γνωρίζει ας αναφέρει συγκεκριμένα προϊόντα και μοντέλα!![]()
Έχεις δίκιο απλά θεωρώ πως δεν είναι θέμα βιασύνης, καθώς οι επεξεργαστές περιέχουν τη σχετική δυνατότητα εδώ κι αρκετά χρόνια, ένα σύστημα με μνήμη άνω των 4GB συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα σε 64άρι λειτουργικό (όχι μόνο windows). Και σχετικά με τις βιβλιοθήκες ήχων, φαντάζομαι πως στις μέρες μας είναι καλύτερα να φορτώνονται στη μνήμη παρά σε "εικονικές μνήμες" στο σκληρό δίσκο. Γενικά δεν αντιλέγω πως σήμερα είναι πιο σταθερό ένα 32άρι σύστημα με 3-4GB ram και ένα 32άρι daw και φορτωμένα samples με μικρό μέγεθος... Απλά νομίζω πως όσο επαναπαυόμαστε σε αυτή την παλιά καλή σταθερότητα, τόσο αργεί να κινηθεί κι η ανάπτυξη νέων υλοποιήσεων... Και ξέρεις ποιό είναι το κακό; Πως πληρώνουμε το νέο, χωρίς να το έχουμε...Wow! είπε:Οπότε, δε θα ήμουν τόσο βιαστικός στο να θεωρώ τα 32μπιτα συστήματα ως vintage, ούτε θα επέλεγα εξοπλισμό και προγράμματα χρησιμοποιώντας αυτό το κριτήριο, διότι αν το έκανα θα έχανα τη σωστή αίσθηση για το τι συμβαίνει και τι με συμφέρει.
Συνειδητοποίησε και εσύ (όπως και εγώ) ότι είμαστε χρηματοδότες μίας διαρκούς έρευνας. Θεωρώ ευτύχημα ότι την πληρώνουμε μόνο με χρήματα, τις περισσότερες φορές.tassos1978 είπε:Και ξέρεις ποιό είναι το κακό; Πως πληρώνουμε το νέο, χωρίς να το έχουμε...
Λες να μην έχουμε καθόλου δύναμη ως καταναλωτές; Απλά beta testers; Δεν ξέρω είναι πολύ απαισιόδοξο και μου 'ρχεται να πουλήσω όλα μου τα πισιά και να παίζω μόνο κιθάρα....Wow! είπε:Συνειδητοποίησε και εσύ (όπως και εγώ) ότι είμαστε χρηματοδότες μίας διαρκούς έρευνας. Θεωρώ ευτύχημα ότι την πληρώνουμε μόνο με χρήματα, τις περισσότερες φορές.
![]()
-1Wow! είπε:Συνειδητοποίησε και εσύ (όπως και εγώ) ότι είμαστε χρηματοδότες μίας διαρκούς έρευνας. Θεωρώ ευτύχημα ότι την πληρώνουμε μόνο με χρήματα, τις περισσότερες φορές.
![]()
Α, ναι. Το ξέχασα Τάσο. Μπορείς να πάρεις και Μακ και να μην έχεις κανένα από τα παραπάνω προβλήματα.harilatron είπε:
Δοκιμασμένο και ναυαγισμένο... not for meWow! είπε:Α, ναι. Το ξέχασα Τάσο. Μπορείς να πάρεις και Μακ και να μην έχεις κανένα από τα παραπάνω προβλήματα.
Wow! είπε:Α, ναι. Το ξέχασα Τάσο. Μπορείς να πάρεις και Μακ και να μην έχεις κανένα από τα παραπάνω προβλήματα.
καλα, μην το δενεις, δεν το ελεγε σοβαρα....!(μαλλον)Δοκιμασμένο και ναυαγισμένο... not for me![]()
Το ξέρω, και το ξέρει πως το ξέρωBigAlejandro είπε:καλα, μην το δενεις, δεν το ελεγε σοβαρα....!(μαλλον)
Ούτε και κανένας άλλος θα το πρότεινε. Σωστά;tassos1978 είπε:Το ξέρω, και το ξέρει πως το ξέρω
Δε θα το πρότεινε σε thread για τα win7...![]()
BigAlejandro είπε:καλα, μην το δενεις, δεν το ελεγε σοβαρα....!(μαλλον)
Δε θα το πρότεινε σε thread για τα win7... ;DΤο ξέρω, και το ξέρει πως το ξέρω
Δε θα το πρότεινε σε thread για τα win7...![]()
Κάπου σε χάνω... Εκτός από τη διαφορετική διατύπωση, τι άλλη διαφορά υπάρχει; Και τι σημαίνει ακριβώς κανονική έρευνα και μη κανονική;harilatron είπε:υπάρχει διαφορά μεταξύ της θλιβερής κατάστασης "ακριβοπληρώνω για να γίνω beta tester" και της διατύπωσης "είμαι χρηματοδότης μιας διαρκούς έρευνας"
Μιας και δεν έλαβα απάντηση, έκανα αυτές τις μέρες μια αναζήτηση και σήμερα αγόρασα το UM-1G των Cakewalk/Roland. Μέσα στη σχετική σελίδα έχει και drivers για win7x64. Το εγκατέστησα πριν ένα μισαωράκι και κάνω δοκιμές, φαίνεται οκ.tassos1978 είπε:Επίσης έχει κάποιος να προτείνει ένα οικονομικό usb midi interface που να δουλεύει σε win7x64;
Η κυρίως έληξε 4/2009 αλλά η extended είναι μέχρι 4/2014. Τόσα χρόνια που είναι στο κουρμπέτι τα xp νομίζω ότι η Υποστήριξη άμεσων επιδιορθώσεων για θέματα που δεν αφορούν την ασφάλεια που δεν υπάρχει πλέον δεν είναι κάτι απαραίτητο μιας και έχουν καλυφτεί σχεδόν τα πάντα ΚΑΙ τα κοάλα μαζί.beeros05 είπε:τα xp ας πουμε που ειναι σχεδον 10ετιας λειτουργικο τι να κανουνε με τα quad κτλ ενταξει φτασανε στο sp3 αλλα πλεον γιοκ η υποστηριξη...