Wifi Router συχνή αποσύνδεση

Costas Siachamis

Noiz Addict
Ενώ μέσω ethernet μου λειτουργεί άψογα η γραμμή και το internet, όταν το έχω ασύρματα συχνά κολλάει,πέφτει η σύνδεση και πρέπει να το κάνω αποσύνδεση και σύνδεση ξανά. Μπορώ να το διορθώσω;

Πολυ κοντα, περιεργο....
chin.gif

Costas Siachamis είπε:
Δεν είναι μακρυά Στα 3-4 μέτρα.
Μάλλον φταίει η wifi θύρα του υπολογιστή σου. Έχεις αναβαθμίσει ποτέ drivers;

Jazzjoker είπε:
Μάλλον φταίει η wifi θύρα του υπολογιστή σου. Έχεις αναβαθμίσει ποτέ drivers;
Το έχω τσεκάρει.

Δεν βρήκα κάποια αναβάθμιση.

Λές να έχω γκρέμλινς στο σπίτι; :P ::)

Συχνό φαινόμενο αυτό στα φθηνά router/modem που δίνουν οι εταιρίες (το έχω δει πιό συχνά σε modem της CYTA).

Μια καλή αρχή είναι να κάνεις ένα reset στο modem (δες το manual του) αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι έχεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ξανακάνεις τη σύνδεση.

Επόμενο βήμα είναι να επικοινωνήσεις με τον πάροχό σου μήπως και καταφέρεις να το αλλάξεις.

Τέλος, απλά μπορείς να περιμένεις να χαλάσει εντελώς (πράγμα πολύ πιθανό) για να στο αντικαταστήσουν χωρίς κόστος.

spunky είπε:
Μια καλή αρχή είναι να κάνεις ένα reset στο modem (δες το manual του) αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι έχεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ξανακάνεις τη σύνδεση.

Επόμενο βήμα είναι να επικοινωνήσεις με τον πάροχό σου μήπως και καταφέρεις να το αλλάξεις.

Τέλος, απλά μπορείς να περιμένεις να χαλάσει εντελώς (πράγμα πολύ πιθανό) για να στο αντικαταστήσουν χωρίς κόστος.
Υπάρχει και η λύση να αγοράσει ένα "αληθινό" router και να ξεμπερδεύει.  ;)

Ή έστω να βάλει ένα καλώδιο.Τσάμπα την ακτινοβολία που τρώς για 4 μέτρα απόσταση.  ;D ;)

oselifer είπε:
Υπάρχει και η λύση να αγοράσει ένα "αληθινό" router και να ξεμπερδεύει.  ;)
Για έναν απλό home user το θεωρώ πραγματικά μη απαραίτητο.

Ή έστω να βάλει ένα καλώδιο.Τσάμπα την ακτινοβολία που τρώς για 4 μέτρα απόσταση.  ;D ;)
Επίσης θεωρώ πως για να μην το συνδέσει ενσύρματα, θα είχε τους λόγους του.

Και άντε οκ, με τη δική σου ακτινοβολία καθάρισες.... με τους υπόλοιπους 15 γείτονες τί κάνεις?  ;D

πάντως με το ZTE ZXV10 που δίνουν κάποιες εταιρείες τελευταία έχω δει τραγική βελτίωση και στη διατήρηση της σύνδεσης και στην ταχύτητα όλων των διαδικασιών μεταξύ router/υπολογιστή

παλιά είχα ενα speedtouch και μου κανε αρκετά νερά...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back