what colour?

exarhos

Παλιά καραβάνα
παιδια ειμαι σε διλλημα.. τριλλημα... :roll:

μολις τελειωσα την 'ανασκαφη' μιας FENDER STRATOCASTER 1995.

τελειωσε το ξυσιμο μονο χερι-γυαλοχαρτο..

ηθελα να ρωτησω τα φιλαρακια μου στο noiz για χρωμα σκαφους και pickguard :D

υποψιν η κιθαρα εχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ νερα!

μοντιφαρισμενη με Tom Anderson H3+/fender noisless/Jeff Beck junior,(σπλιταρουν οι διπλοι)

Wilckinson tremolo,ολα τα potensiometra και o 58esios ειναι switchcraft....τα κλειδια fender original.

δεν τη θελω για straight strat.

ακουω γνωμες λοιπον.

αν θελεις να φαινονται τα εξαιρετκα νερα τοτε το (απολυτως βαρετο για εμενα) sunburst ειναι η πρωτη λυση......επισης καποιο ελαφρυ blonde, η ακομη και σκετο natural.......

Aπο εκει και περα και αν τα νερα δεν ειναι προβλημα, ουδεποτε εκρυψα την με διαφορα προτιμηση μου για δυο χρωματα του καταλογου της fender:

Candy apple red

Lake placid blue

Oσον αφορα το pickguard μονο μια λυση υπαρχει:απλο ασπρο (αντε και mint green).......μακρια απο περλες και λοιπες βλαχιες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χεχε,αυτό θα έλεγα κάνε ό,τι θέλεις μόνο μη βάλεις πέρλα!

Αυτα τα pickguards-μαζί με τις κιθάρες-πρέπει να τα καίνε όπως τις "μάγισσες" στο μεσαίωνα.Kitsch!

Candy apple red ηταν!! :D

sunburst εχω και για μενα ειναι καπως βαρετο :lol:

Lake placid blue ενδιαφερον!

natural ηταν η πρωτη μου σκεψη αλλα εχω κανει ηδη τρεις κιθαρες,

με ασπρη η σκουρη 'γομαλακα'

δεν ειναι βρισια αλλα καποιο υλικο που χρησιμοποιουν σε αγιογραφιες και παλαιωσεις. :lol:

Εγω χρησιμοποιησα ασπρη βαφη aniline, ακρυλικη οχρα και μετα relicing και propaganda.Παιζει να τα σκατωσα με το βερνικι βασικα...

εμενα παλι μ αρεσει το olymbic white / vintage white / red wine transparent .

το τελευταιο δεν ξερω αν το λεω καλα.εχω ηδη μια sunburst και εχω παρει ηδη μια αποφαση:

η επομενη μου στρατοκαστερ θα ειναι το vintage white κιτ της ροκιγνκερ και το επομενο μου αμαξι θα ειναι ασημι! :lol:

fiesta red με vintage mint pickguard...
Ναι....και μαύρους μαγνήτες /κουμπιά -Μπλιάξ! :lol: :lol:

Λοπόν εγώ λέω natural αλλά με tinted βερνίκι να σκουρίνει λίγο και μαύρο pickguard + μάυρα κουμπιά και καπάκια μαγνητών.

Κοινότυπο ε? Πάντα ήθελα να κάνω μια τέτοια όμως.

Με τις βαφές ανιλίνης είχα πολύ μέτρια αποτελέσματα πάνω σε alder. Δηλαδή εκεί που το κομάτι ήταν κομμένο κάθετα στα νερά του ξύλου "έπινε" πολύ βαφή και το αποτέλεσμα δεν μπορούσα να το κάνω ομοιόμορφο. Και είχα μεράσει και sealer πρώτα αλλά τίποτα...

Η στρατ μου εχει ash ξυλο και ετσι και αλλιως το ηθελα c through. Τα νερα ειναι απιστευτα και βγηκαν πολυ ωραια!

Η στρατ μου εχει ash ξυλο και ετσι και αλλιως το ηθελα c through. Τα νερα ειναι απιστευτα και βγηκαν πολυ ωραια!
Καλά, δεν αμφιβάλλω:wink: ....εμένα όμως δεν μου καθόταν με τίποτα :evil:

Photos please!!! :wink:

¶ντε, κόλλησε και τα αθλητικά από πίσω και τα κοινωνικά στο headstock και είσαι έτοιμος... :lol: :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back