War...cigaret13

cigaret13

Καπνιστής
Θρύλος του Noiz
Ένα ινστρουμένταλ......  Το κακό είναι ότι η "παραγωγή" και μίξη του έγινε μόνο από τα (φθηνά...) ακουστικά μου, ελέω αστραπών, κεραυνών και της ΔΕΗ βεβαίως βεβαίως >:( ,που μου έκαψαν (μέσα σε όλα τ'άλλα ::) ) τον στέρεο ενισχυτή μου :-[  Κάποια στιγμή θα το ξαναμιξάρω, αλλά έως τότε απολαύστε υπεύθυνα..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  [soundcloud]

[/soundcloud]

cigaret13 είπε:
Ένα ινστρουμένταλ......  Το κακό είναι ότι η "παραγωγή" και μίξη του έγινε μόνο από τα (φθηνά...) ακουστικά μου, ελέω αστραπών, κεραυνών και της ΔΕΗ βεβαίως βεβαίως >:( ,που μου έκαψαν (μέσα σε όλα τ'άλλα ::) ) τον στέρεο ενισχυτή μου :-[  Κάποια στιγμή θα το ξαναμιξάρω, αλλά έως τότε απολαύστε υπεύθυνα..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  [soundcloud]

[/soundcloud]

οι floyd μάλλον τα καταφέρνανε καλύτερα με τα αεροπλάνα και τα βαπόρια....

πάντως ρε μπαγάσα....είσαι....καρπερός..! ;D

dimsonic είπε:
οι floyd μάλλον τα καταφέρνανε καλύτερα με τα αεροπλάνα και τα βαπόρια....
  Μεθαύριο που έχω συνάντηση με τον Alan (τον Parson ντε....) θα του παραπονεθώ..... 8)

Ειναι ωραιο,ειναι Φωτης,στα της μειξης δεν κατεω πραμα,εκεινη η ταμπουρια "κοβει" λιγο παραπανω αλλα μπορει να τη θες ετσι,εσυ ξες καλυτερα.

Γενικως ομορφα.

θέλει λίγο δουλειά στην μίξη.

Όμως είναι ωραίο.

Πολύ ωραίο.

Όμορφα θέματα, πολύ ωραία τακτοποιημένα.

Δυνατές μελωδίες, που μένουν.

Άλλο ένα κλασσικό "Φώτης" κομμάτι.

Με τις μίξεις δεν ασχολούμαι, είμαι άσχετος.

Γεώργιε, Κωνσταντίνε και Στράτε, i appreciate your time που σπαταλήσατε ακούγοντας το..... :)  Το κομμάτι φωνάζει για μια άλλη μίξη-παραγωγή που λίαν συντόμως θα λάβει χώρα στο παρόν thread! 

Μην το ξεχάσω...., το 2ο μέρος είναι μια ωδή προς τους Pink Floyd με κάποια στοιχεία από, ίσως, του πιο αγαπημένο μου κομμάτι τους.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
cigaret13 είπε:
  Γεώργιε, Κωνσταντίνε και Σπύρε, i appreciate your time που σπαταλήσατε ακούγοντας το..... :)  Το κομμάτι φωνάζει για μια άλλη μίξη-παραγωγή που λίαν συντόμως θα λάβει χώρα στο παρόν thread! 

Μην το ξεχάσω...., το 2ο μέρος είναι μια ωδή προς τους Pink Floyd με κάποια στοιχεία από, ίσως, του πιο αγαπημένο μου κομμάτι τους.

για κάτσε να το ξανακούσω....

(αν και εμένα μ αρέσει το dogs)

cigaret13 είπε:
  Γεώργιε, Κωνσταντίνε και Σπύρε, i appreciate your time που σπαταλήσατε
ρε φιλαράκι....

και μεις σπαταλήσαμε....

αλλά στην απέξω.....  >:(

;D

gvour είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ο Σπυρος ο Φασιον.
Ο φάσιον είμαι (μάλλον/σίγουρα  ;D ;D) εγώ, ο Σπύρος ποιός είναι από όλους?

ρε φιλαράκι....

και μεις σπαταλήσαμε....

αλλά στην απέξω.....  >:(

;D
Κάτσε ρε συ αμέσως, μπορεί να είσαι εσύ ο Σπύρος. ;D ;D ;D ;D

dimsonic είπε:
λες ρε συ?
Όπως σε βλέπω και με βλέπεις. ;D ;D ;D ;D ;D

dimsonic είπε:
να σε πω την αλήθεια δεν βλέπω και πολλά αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις
Εκτός αν .... εσύ είσαι ο Κωστής, και ο Σπύρος είναι ο gvour, ενώ ο cos_dr μάλλον είναι ο Γεώργιος. ;D ;D ;D ;D ;D

Εγώ ποιός είμαι? ::) :D

gvour είπε:
Παλι εσυ! ;D ;D ;D ;D
Διχασμένη προσωπικότητα? ;D ;D ;D ;D ;D

Λίγο έλειψα και με δουλεύτε όλοι για ένα μικρό λαθάκι.....μάλλον θα με μελετάει ο pipityri.... O0  Με βρήκατε μικρό, χαζό κι από χωριό και να μην χάσετε την ευκαιρία! >:(   

Στράτε sorry..... :-X :-*   

cigaret13 είπε:
  Το κομμάτι φωνάζει για μια άλλη μίξη-παραγωγή που λίαν συντόμως θα λάβει χώρα στο παρόν thread! 
  'Έτοιμο......Μετά από παρατηρήσεις του Alan (περισσότερο για τα εφέ πολέμου) και του Gvour (όσον αφορά το ταμπούρο), έτοιμο.......[soundcloud]

[/soundcloud]

cigaret13 είπε:
  Λίγο έλειψα και με δουλεύτε όλοι για ένα μικρό λαθάκι.....μάλλον θα με μελετάει ο pipityri.... O0  Με βρήκατε μικρό, χαζό κι από χωριό και να μην χάσετε την ευκαιρία! >:(   

Στράτε sorry..... :-X :-*   

'Έτοιμο......Μετά από παρατηρήσεις του Alan (περισσότερο για τα εφέ πολέμου) και του Gvour (όσον αφορά το ταμπούρο), έτοιμο.......[soundcloud]

[/soundcloud]
Πολύ ωραίο ήταν και είναι.

Βγάλε την σόλο κιθάρα λίγο πιο μπροστά.

Επίσης κάποια tip, σχετικά με τα ... πολεμικά εφφέ (αλλά και όλους τους ήχους που μπορεί να είναι μέσα σ' ένα κομμάτι).

- Κάνε παύση κάπου (όπου νομίζεις ότι ταιριάζει) και άφησε μόνο τους ήχους αυτούς, συνεχίζοντας μετά από εκεί που σταμάτησες.

ή

- Άφησε ένα λιτό ρυθμ σέκσιον (όχι παπάδες) να παίζει από πίσω, ενώ ακούγονται οι ήχοι.

ή

- Χαμήλωσε πολύ όλη την "μπάντα" (απλά νύξη) όσο παίζουν τα εφφέ, και ανέβασέ την σταδιακά μετά.

Η μετάβασή σου πάντως ήταν σούπερ.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
34
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
18
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
5