VSTi Για Μπάσσο

WilliamSats

Noiz Addict
Αλόχα!

Ψάχνω κανένα καλό VSTi για μπάσσο με ροκ ήχο και όχι ηλεκτρονικό(ήμαρτον με τα ηλεκτρονικα, έχει πήξει το ιντερνετ), αν είναι δυνατόν να δουλεύει και σε 64άρια Windows ακόμα καλύτερα.

Α, επίσης έχω ήδη το Edirol Super Quartret αλλά δεν με καλύπτει πλέον.

Edit: Αν δεν είναι freeware, τουλάχιστον να έχει ανθρώπινη τιμή (για αυτά που προσφέρει).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίο φαίνετε Μάκη, αλλά απο πού το αγοράζω?

Μπήκα στο site της εταιρίας που υποτίθεται οτι το έχει αλλά δεν έβγαλα άκρη.

ffmakis είπε:
Windows XP SP2 το καλύτερο λειτουργικό για μουσικές εφαρμογές
Το ξέρω, αλλά επειδή ξέρω επίσης οτι τα XP SP2 είναι πλέον και ο καλύτερος φίλος των ιών, δεν θα ρισκάρω και επίσης το VSTi το θέλω και on the road που έχω Win7.

Τους έστειλα e-mail, για να δούμε.

trillian όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.

Mη σκέφτεσαι καθόλου τα λεφτά.

Aν δεις τι μπάσα έχει μέσα θα ανατριχιάσεις...

και δεν είναι απλά vsti ή ένα πολύ καλό sampler,

πχ για κάθε νότα έχουν ηχογραφήσει σε κάθε μπάσο 4 διαφορετικές εκδοχές έτσι ώστε να μην ακούγεται συνέχεια ίδιο(κ δε μιλάω για velocity).

To Trillian είναι μάλλον το  καλύτερο Vsti για μπάσσo.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
WilliamSats είπε:
Τους έστειλα e-mail, για να δούμε.
Αγαπητέ William αν μάθεις τίποτα ενημέρωσε μας γιατί φαίνεται καλό το προγραμματάκι

+1 για Trilian και από εμένα.

Ειδικά για εμένα που έχω ένα μπάσο ενός φίλου 80 € και από ήχο και παίξιμο είμαι βράστα...

Trilian δαγκωτό!

stephanos είπε:
Αγαπητέ William αν μάθεις τίποτα ενημέρωσε μας γιατί φαίνεται καλό το προγραμματάκι
Στα Vista64 δεν κάθεται το δοκίμασα, σήμερα θα δω στα 7.

http://www.orangetreesamples.com/

Kαταπληκτικά όργανα, πολύ εύκολα στη χρήση, με φοβερό ήχο. Αλλά θέλουν Κοntakt3 και πάνω...
Νίκο, έχω ένα KONATKT απ'το περιοδικό Computer Music, θα παίρνει λες αυτά τα δείγματα ή πρέπει να αγοράσω και το ΚΟΝΤΑΚΤ?

Trilian και απο μένα !
Όλοι ε? χμ...

WilliamSats είπε:
Νίκο, έχω ένα KONATKT απ'το περιοδικό Computer Music, θα παίρνει λες αυτά τα δείγματα ή πρέπει να αγοράσω και το ΚΟΝΤΑΚΤ?
Δυστυχώς όχι...
Μπορείς να πάρεις το Kontakt βέβαια με upgrade option (εγώ αυτό έκανα, και το πήρα 50% και παραπάνω κάτω) και έχει μαζί και 40 GB από samples. αλλά το KOMPAKT δεν παίζει άλλα samples.

Πάντως θεωρώ το trillian, κι εγώ, ΠΟΛΥ καλό, απλά αρκετά παλιό πλέον... :-/

Τελικά το Broomstick Bass δούλεψε στα 7 χωρίς καν compatibility mode! Θα το δουλέψω λίγο σε trial και βλέπω.

Nikolas είπε:
Δυστυχώς όχι...

Μπορείς να πάρεις το Kontakt βέβαια με upgrade option (εγώ αυτό έκανα, και το πήρα 50% και παραπάνω κάτω) και έχει μαζί και 40 GB από samples. αλλά το KOMPAKT δεν παίζει άλλα samples.

Πάντως θεωρώ το trillian, κι εγώ, ΠΟΛΥ καλό, απλά αρκετά παλιό πλέον... :-/
Kontakt €379  :o :o :o Και το upgrade τι να το κάνω αν δεν έχω το πρόγραμμα? Μόνο αυτό που έγραψα πριν έχω :(

Με το upgrade στα €129 και τα δείγματα στα €40-50 είναι ΟΚ, αλλά....

δεν έχει άδικο, είναι ακριβούτσικο...

Πάντως αν έχεις το KOMPAKT me οποιοδήποτε άλλο όργανο το παίρνεις 249 (http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/kontakt-4/?page=973) Μαζί με μία τεράστια βιβλιοθήκη. upgrade δεν είναι, το είπα λάθος, είναι crossgrade... :(

Από την ΝΙ παίζουν διάφορες προσφορές κατά το φθινόπωρο, αν θυμάμαι καλά, άρα θα σου πω αν είναι (πχ, από Κ3 σε Κ4 πήγα με 59 ευρώ πριν 2 μήνες περίπου).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back