Βρειτε το τραγουδι που ψαχνετε απ'το ρυθμο του.

Κουφη Λεοπαρδαλη

Dreaming of Ibanez Pia
Noiz Addict
Επεσα τυχαια πανω σε αυτο το πολυ εξυπνο προγραμμα ευρεσης τιτλων τραγουδιων και ειπα να το μοιραστω μαζι σας:

http://www.bored.com/songtapper/

Kανοντας ρυθμικα tap στo spacebar σας συμφωνα με τη μελωδια που εχετε κατα νου παρουσιαζει τα πιθανα τραγουδια μεσα στα οποια πολυ πιθανον να βρισκεται και το ζητουμενο τραδουδι.

Κορυφη ε? Ακομα και να μην ψαχνετε καποιο τραγουδι μπορειτε να παιξετε μαζι του δοκιμαζοντας το με καποιο τραγουδι  που ξερετε απο πριν το ονομα να δειτε αν θα το βρει!  ;D

έπαιξα το Eye Of The Tiger (επηρεασμένος από το άλλο θέμα με τα πιτσιρίκια) και το έβγαλε πρώτο  :D

αλλά για metal δεν λέει  :P :P ;D

πλακα εχει , αλλα δεν ειναι πολυ χρησιμο . βρισκει μονο τις πολυ απλες και χαρκτηριστικες μελωδιες. Βρηκε πολυ ευκολα το τραγουδι των  γενεθλιων , το εμβατηριο γαμου, το the final countown , αλλα δε βρηκε το enola gay , επειδη δε το επαιξα εγω καλα ή επειδη πολλα κομματια εχουν συνεχομενα ογδοα..

Φοβερό... Μου βρήκε το Take on me των A-HA. Δεν το περίμενα!

Δεν θα είχε νόημα να μη μπορεί να βρει τραγούδια από το τοπ τεν των τελευταίων 20 ετών  ;)

Δοκίμασα το "Εδώ σε θέλω καρδιά μου" και τζίφος... :-\

hxxp://www.youtube.com/watch?v=KmCNsLHO9xc

φάση έχει.Έπαιξα το smoκe on the water που είναι εύκολη μελωδία και πρώτο πρώτο το έβγαλε.Βέβαια μου έβγαλε και κάτι Hand Of Blood BFMV και τσαντίστηκα ;D

Μετά δοκίμασα και το cowboys from hell (ε ζητάω πολλά και εγώ) και φυσικά το αποτέλεσμα καμία σχέση αφού απλώς πατούσα το space συνέχεια με μία παύση κάθε τόσο  ;D

φάση έχει.Έπαιξα το smoκe on the water που είναι εύκολη μελωδία και πρώτο πρώτο το έβγαλε.Βέβαια μου έβγαλε και κάτι Hand Of Blood BFMV και τσαντίστηκα ;D
Θενκς για την επισήμανση του θέματος :)

Κ εγώ το smoke on the water δοκίμασα πρώτο χαχα!

Όλοι δοκιμάσαμε το smoke on the water πρώτο... Παραδεχτείτε το...  ;D ;D ;D

hitman είπε:
Όλοι δοκιμάσαμε το smoke on the water πρώτο... Παραδεχτείτε το...  ;D ;D ;D
ΟΚ ΟΚ!! Κι εγώ  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back