Ανέβασα ένα μικρό βιντεάκι για όλους αυτούς που αμφισβητούν την Tonelab ότι δεν μπορεί να παίξει metal.
Metallica Tone
Metallica Tone
Σε αμφισβητώ που το αμφισβητείς..Καλοπροαιρετα παντα.DIMIS75 είπε:Εγω συγνωμη αλλα το αμφισβητω ακομα.....αν και η ποιοτητα του κλιπ δεν ειναι και η καλυτερη για να βγει συμπερασμα σχετικα με τον ηχο.
Καλοπροαιρετα παντα ε........![]()
Και εγώ ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=179598.msg482034#msg482034The Genius Loci είπε:Παίδες, για όνομα του Κθούλου, μην ανεβάζετε ή προτείνετε βιντεάκια από το youtube, που η ηχογράφηση έχει γίνει με το μικροφωνάκι της κάμερας.
Τα μόνα άξια λόγου βίντεο με παρουσιάσεις gear είναι αυτά που έχει γίνει ηχογράφηση με υψηλή δειγματοληψία χωριστά από την εικόνα και μετά έχουν γίνει sync εικόνα και ήχος. Ας πούμε τέτοια ανεβάζει ο elavd.
στον υπολογιστη καλα τα παει η le με ενισχυτη ομως για high gain δεν το εχει καθολου.....για πιο light ειναι ταμαμ...την ειχα 2 χρονια και δεν.Deadmeat είπε:Ένα δείγμα από την LE. Και σε λίγο καιρό από την SE μου (υπομονή)!
Vox Tonelab LE + METAL
υ.γ. Σόρι που έβγαλα το πρώτο βίντεο. Θα ανεβάσω άλλο βίντεο με καλύτερο high gain patch με πιό καθαρό ήχο,απευθείας line in στο PC και stereo ήχο.![]()
Δηλαδή δοκίμασες με "US Higain (gain 10, VR 10) & UKT75 4X12 (ή US V30)" και δεν είχε αρκετό γκάζι?ignantios είπε:στον υπολογιστη καλα τα παει η le με ενισχυτη ομως για high gain δεν το εχει καθολου.....για πιο light ειναι ταμαμ...την ειχα 2 χρονια και δεν.
Μετά από αυτό, θέλω να βγει και να πει κάποιος ότι αυτό το gain δεν είναι αρκετό....Και αν δεν είναι αρκετό, τι θεωρούν αρκετό?Deadmeat είπε:Λοιπόν παιδιά! Έφτιαξα δύο demo βιντεάκια με την SE. Xρησιμοποίησα την Tokai μου με bridge pickup 7.10 Khom - Alnico II (vintage output) και δικά μου τύμπανα και μπάσο μέσω Guitar Pro στο πρώτο κομμάτι. Το δεύτερο είναι Metallica backing track (το κομμάτι το έβγαλα με το αυτί, οπότε συγχωρέστε με αν σε κάποια σημεία έκανα κάποια λάθη...όντως έκανα ;D). Παρεμπιπτόντως, το YouTube μου έκανε τον ήχο άντε γειά...τέλος πάντων. Ά ναί, μιά ιδέα είναι τα κλιπάκια για την βρώμα της πεταλιέρας οπότε μην περιμένετε σολαρίσματα. Take care! :-*