Angelos είπε:Η GT6 είναι πολυ παλιό μοντέλο, ξεχασέ την.
:Maow είπε:Που μπορώ να ακούσω το G-Major στην Αθήνα?
Ναι μονο εφφε εχειMaow είπε:Παιδιά το G-Major μόνο τα εφφέ προσφέρει? Γιατί διαβάζω στα specs κάτι 100 presets και αναρωτιέμαι...
:Που μπορώ να ακούσω το G-Major στην Αθήνα?:
![]()
Ε, να μου πείς μια GT-8 με 100 presets οκ γιατί εκεί παίζουν τόσα εφφέ τόσα moddeling ενισχυτών κλπ σε ένα G Major με καμια δεκαριά εφφέ όμως... ???plusyear είπε:Ναι μονο εφφε εχει
Τι σε κανει να αναρωτιεσαι??? ???
Πριν πολυ καιρο ειχε παρει το ματι μου στο διαμαντοπουλο ενα g major
Κανε μια βολτα στο κεντρο ολο κ καπου θα το βρεις να το ακουσεις![]()
To pod θα κανεις μια χαρα την δουλεια σουMaow είπε:Το POD2 από μόνο του βγάζει πολλή παραμόρφωση? ΑΡκετή για ας πούμε μετάλλικα? Αν δηλαδή το συνδέσω στο return του FX loop και το χρησιμοποιήσω σαν προενίσχυση θα έχω οσο gain θέλω?
Το συγκεκριμένο δεν αο έχω ακούσει, αλλα έχοντας διάφορα πολυεφφε κατα καιρους, υπάρχουν ένα-δύο πράγματα που θα σκεφτόμουνα.Maow είπε:Λοιπόν παιδιά θα ήθελα και τη δικιά σας γνώμη για αυτό που όπως κάποιοι θα έχετε παρατηρήσειπαίζει μεταχειρισμένο..με τιμή πιστεύω λίγο πάνω από της Gt-8... Είναι πάνω από τον προϋπολογισμό μου αλλά είναι το μόνο που προσφέρει
-εφφέ
-looper
-distortion..
Βέβαια πριν απο οποιαδήποτε κίνηση θα ακούσω ότι έχει προαναφερθεί εδώ αλλά αμα κάποιος έχει εμπειρίες απαυτό παρακαλώ ας τις πει εδω......
Ναι...έχω καιρό πάντως να το σκεφτώ μπροστά μου....Angelos είπε:Το συγκεκριμένο δεν αο έχω ακούσει, αλλα έχοντας διάφορα πολυεφφε κατα καιρους, υπάρχουν ένα-δύο πράγματα που θα σκεφτόμουνα.
Αν στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και foot controller και πόσο εύκολα μπορώ να το μεταπουλήσω αν δεν μου αρέσει.