Βοηθεια σε κομματι

messalion

Noiz Addict
Τις καλησπερες μου

εγραψα στο περιπου και ηχογραφισα ΑΚΟΜΑ πιο πολυ στο περιπου ενα κομματακι και μετα λυπης μου δεν μπορω με την καμια να βγαλω μπασο

μπορει καποιος καλος ανθρωπος (μπασιστας και μη) να με βοηθησει γραφοντας μια μπασογραμμη ?

ειναι γραμμενο με capo στο 3ο ταστο

couple

Am,Cmaj7,G

refrain

F,G,Em

F,G,Am

thank you

50-50.mp3

Attachments

Παρα πολυ ωραιο Χρησταρα, ειναι απο τα μοτιβα που μου αρεσουν.

Μπορεις να βαλεις μεσα δω απο μπασσο....παπαδες  ;D

saviola είπε:
Χρηστο τα ντραμμς απο προγραμμα  ???

Επειδη εγω δεν τα ξερω αυτα τα κολπα.
ναι τα ντραμς ειναι ετοιμη λουπα απο τα addictive drums με μερικες μετατροπες απο εμενα (not a big deal of course)

η ηλεκτροακουστικη ειναι ξερη στην καρτα ηχου

και η ηλεκτρικη με amplitube και deep crunch

Παρα πολυ ωραιο Χρησταρα, ειναι απο τα μοτιβα που μου αρεσουν.

Μπορεις να βαλεις μεσα δω απο μπασσο....παπαδες  ;D
γιατι εμενα ομως δεν μου κατεβαινει καμια ιδεα ? (ισως επειδη δεν ειμαι μπασιστας λεει μια φωνη)

ειναι πολυ προχειρο και κακογραμμενο σε σχεση με τα αλλα τα δικα μου - παντα κανω προσεκτικες δουλειες.απλως εχω το κακο να θελω να ειναι ετοιμα ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο μυαλο μου πριν προχωρησω - και γι'αυτο ζηταω την βοηθεια σας

φιλαράκο ακούω το κομμάτι σου και θέλω από καρδιάς να σου πώ τα εξής: χαλάρωσε,  άκου και σκέψου τί θες να πείς.

κρατάς το ρυθμικό κομμάτι (μου άρεσε)

πετάς όλο το σολο.

βρίσκεις ρεφραιν

βρισκεις φωνητικά

βρισκεις σολο σε κάποιο σημειο μετά το πρώτο η δευτερο ρεφραιν.

αυτά.....εχεις δουλεια για να παρουσιαστει ως κομμάτι.

το καλο ειναι οτι εισαι σε καλο δρομο με εναν ωραιο ρυθμό ;)

Το

yannis37 είπε:
κρατάς το ρυθμικό κομμάτι (μου άρεσε)

πετάς όλο το σολο.

βρίσκεις ρεφραιν

βρισκεις φωνητικά

βρισκεις σολο σε κάποιο σημειο μετά το πρώτο η δευτερο ρεφραιν.

αυτά.....εχεις δουλεια για να παρουσιαστει ως κομμάτι.

το καλο ειναι οτι εισαι σε καλο δρομο με εναν ωραιο ρυθμό ;)
γιατι?δεν σου αρεσε το σολο μια χαρα, χωσέ και μελωδικο ξεσπασμα ειναι.Το τυμπανο θελει δεν ξερω μια κασα ακομα η κατι να φιλαει καλυτερα με το μπασο.

Επισης ειναι λιγο μπερδεμα οταν μενει σε ντο μιν και μετα σκαει στο μι υφεση ,για τα δικα μου αυτια,η εισαγωγη μου εφερε στο μυαλο working class hero κατασταση.

Το ρεφρεν σολ διεση σιμπεμολ μια χαρα δυναμικο ειναι,Απλα θελει να ξαναβαλει τα μερη μεταξυ ωστε να γινει τραγουδι.Ισως μια καλυτερη γεφυρα(ψιλοτουτι)για να σκασει  στο σολ διεση.

Στιχο και μελωδια στη φωνη,Εμενα μρεσε,μπραβο μεσαλιον!

longshadow είπε:
Στήνω αυτί για να καταλάβω τι παίζει αλλά δεν ακούω και τίποτις... :)
...και μετά μας λές ότι ακούς και τα ξύλα!!!!! ;D ;D Άντε γέρο και σύ ;D

longshadow είπε:
Που είναι το μπάσο οέοο!??

Στήνω αυτί για να καταλάβω τι παίζει αλλά δεν ακούω και τίποτις... :)
με φαγανε σε ενα αλλο και το ριξα λιγο κατω ο μ...ς ,οντως και γω δεν τ'ακουω εκει που θελω.

Παιδια σας ευχαριστω που με βοηθησατε με το "κομματι" (μιας και ειναι κομματια και οχι τραγουδι)

η μπασογραμη μετα την εισαγωγη του σολο μου αρεσε πολυ tzo - να'σαι καλα  ;)

messalion? χαρες κανεις? :-* :-*μπορεις να μου στειλεις `η να ανεβασεις παλι χωρις την ηλεκτρικη ,για να το δουλεψω ως backing track ?πλιζζζζζζ

messalion είπε:
Παιδια σας ευχαριστω που με βοηθησατε με το "κομματι" (μιας και ειναι κομματια και οχι τραγουδι)

η μπασογραμη μετα την εισαγωγη του σολο μου αρεσε πολυ tzo - να'σαι καλα  ;)
Να'σαι καλα μεσσαλιον.Κατι ακομα στο σημειο που λες ,δηλ εκει που ανεβαινει το τραγουδι,το μπασο μπορει να ακολουθησει το ανεβασμα της κιθαρας ,το επαιξα και ετσι και ταιριαζει πολυ ,αλλα εγραψα πιο στανταρ πραγματα.Μπορει να το ξαναγραψω πιο καλα και να στο στειλω,τωρα και γω το εχω καλυτερα απο πριν.

tzo777 είπε:
Να'σαι καλα μεσσαλιον.Κατι ακομα στο σημειο που λες ,δηλ εκει που ανεβαινει το τραγουδι,το μπασο μπορει να ακολουθησει το ανεβασμα της κιθαρας ,το επαιξα και ετσι και ταιριαζει πολυ ,αλλα εγραψα πιο στανταρ πραγματα.Μπορει να το ξαναγραψω πιο καλα και να στο στειλω,τωρα και γω το εχω καλυτερα απο πριν.
το μονο που θελω αν σου ειναι ευκολο να μου στειλεις ΜΟΝΟ το wav με το μπασο και να το κολλησω εγω απο πανω για να μπορω να ελεγξω εντασεις κ.τ.λ.

Πολυ καλο φιλε! Αν και λαικος μ αρεσε πολυ chill out συνθεση!!
δεν μπορω να καταλαβω τι σας αρεσε ειλικρινα - δεν ειναι ολοκληρωμενο και δεν εχει σχεδον τιποτα που να θυμηζει τραγουδια ή εστω μια συνθεση της προκοπης ??? αλλα και παλι thnx  ;)

Αργησα να δω το μυν και πειραματιζομενος εσβυσα το αρχικο αρχειο.

Δες αυτο,δεν ειναι τελειο ,ουτε το αλλο ηταν ουτως η αλλως.

Αν θες καμια αλλαγη πες μου.

50-50.bass.mp3

Attachments

Trending...

Νέα θέματα

Back