Πρότεινε καμιά ταινίαΔε ξέρω τι έβλεπες παλιά αλλά είναι μάλλον ώρα να εγκαταλείψεις τον αμερικανικό κινηματογράφο και να στραφείς σε ευρωπαϊκό - ανατολικό.... Γίνονται ακόμα πολύ ωραία πραγματακια
Το έβαλα, πως βλέπεις έχεις συνδρομή κάπου?Η απλή επιλογή "ναι" λείπει από το πρώτο poll.
Εκεί είμαι εγώ, βλέπω και παλιές και καινούργιες.
Όχι, δεν πάω κινηματογράφο πλέον.
Το έβαλα, πως βλέπεις έχεις συνδρομή κάπου?
Αν έχω αγγλικούς υπότιτλους είμαι επαρκής στα αγγλικά να καταλάβω τα πάντα. Ξεκίνησα αναγκαστικά την δεκαετία του 2000 να βλέπω με αγγλικούς υπότιτλους γιατί δεν υπήρχαν ελληνικοί εκεί που σύχναζα, αλλά τώρα πια θέλω να διαβάζω αυτό που λέει ακριβώς, αλλιώς δεν μπορώ να δω ταινία. Χωρίς καθόλου υπότιτλους δεν καταλαβαίνω τι λένε με τις προφορές που έχουνΒλέπω, με streaming, με κάτι από την τεράστια συλλογή DVD και Blu-Ray που έχω φτιάξει με τα χρόνια, με αγορές νέων Blu-Ray (π.χ. έχω αγοράσει το Oppenheimer σε Blu-Ray αλλά δεν έχω καταφέρει να το δω ακόμη), μέσω μη-νόμιμων downloads ειδικά για κουλτουροταινίες που είτε δεν παίζονται καθόλου στην Ελλάδα, είτε παίζονται για ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Σύντομα (εντός του μήνα) θα προσθέσω και το Cinobo στο οπλοστάσιό μου (ήδη είναι το Disney+ και το Netflix).
Μία ιδιοτροπία: δεν βλέπω (εδώ και δέκα χρόνια) ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους.
Ποτέ όμως. Αν δεν έχω κόπια χωρίς ελληνικούς υπότιτλους, αναβάλλω το να δω την ταινία.
Αν έχω αγγλικούς υπότιτλους είμαι επαρκής στα αγγλικά να καταλάβω τα πάντα. Ξεκίνησα αναγκαστικά την δεκαετία του 2000 να βλέπω με αγγλικούς υπότιτλους γιατί δεν υπήρχαν ελληνικοί εκεί που σύχναζα, αλλά τώρα πια θέλω να διαβάζω αυτό που λέει ακριβώς, αλλιώς δεν μπορώ να δω ταινία. Χωρίς καθόλου υπότιτλους δεν καταλαβαίνω τι λένε με τις προφορές που έχουν
Χωρίς καθόλου υπότιτλους δεν καταλαβαίνω τι λένε με τις προφορές που έχουν
φτανει να μην ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ? ειναι απιστευτο οτι οι ελληνικες ταινιες που γυριζονται σημερα ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ και απο αυτες που γυριζονταν παλαιοτερα (δεν μιλαω φυσικα για τις ταινιες των 60s αλλα για τις και καλα κουλτουριαρικες ταινιες των 80s & μετα ) σε πιανει ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ βλεποντας τετοια δραματικη ελλειψη ταλεντου και εργατικοτητας...μιλαμε ειμαστε ακομα στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ κινηματογραφικα (η καταθλιψη γινεται ακομα πιο βαρια οταν βλεπεις, παλι στο ERTFLIX, συγχρονες ταινιες απο ...ολα τα μερη του πλανητη γη ,ακομα και απο τον τριτο κοΖμο,οι οποιες ειναι εξαιρετικες )Μία στις δέκα, είναι καλή.
φτανει να μην ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ
πόσες είναι αυτές οι ταινίες που κάθεσαι να τις ξαναδείς 853 φορές
Φίλος, πρόσεχε τα λόγια σου όταν μιλάς για τον Λάνθιμο, μη γίνει εδώ της Χαμάς...?ειναι απιστευτο οτι οι ελληνικες ταινιες που γυριζονται σημερα ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ και απο αυτες που γυριζονταν παλαιοτερα
Φίλος, πρόσεχε τα λόγια σου όταν μιλάς για τον Λάνθιμο, μη γίνει εδώ της Χαμάς...?
Νταξ, όχι κι έτσι. Υπάρχουν αμέτρητες ταινίες που έχω δει αρκετές φορές. Αλλά αυτό γίνεται σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, πρέπει να έχουν περάσει πχ κάποιοι μήνες για να κάτσω να ξαναδώ κάτι. Με τη μουσική αυτό δεν γίνεται, και έχω την εντύπωση ότι με τους περισσότερους ανθρώπους συμβαίνει το ίδιο.Εγω το αντίθετο.... Δεν μπορώ να δω 2η φορά ταινία ακόμα και αν δεν τη θυμάμαι καθόλου... Τις σπάνιες φορές που τυχαίνει ακόμα και να μην θυμάμαι τη σκηνή και μόνο η αίσθηση ότι την έχω ξαναδεί με ξενερώνει...