Nestoras είπε:Α! και παίζει μόνο με πανάκριβα boutique πετάλια για να έχει τον ήχο του.![]()
Οπως αλλωστε εχει και η συντριπτικη πλειοψηφια των...διασημων....κιθαριστων... ;D (ετσι κι αλλοιως πριν το....ντερνετ και τη δεκαετια του 2000 δεν υπηρχε και τιποτα αλλο που να το βρισκει ευκολα καποιος...ολοι με Boss επαιζαν..... ;D ;D)και ο τύπος έχει σε 80% Boss πεταλάκια....
Συμφωνώ απολύτως. Και όχι ότι ο Mason δεν είναι τραγικά καλός κιθαρίστας αλλά κουβαλάει μια σεσιονίλα ρε παιδί μου.Επίσης ο Vince Gill είναι μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία και τεράστιος παίκτης και τραγουδιστής.
και ακομα ειναι....trust me........καποτε παιζαμε με μια κιθαρα και ειχαμε και τα Boss τα πεταλακια και εναν ενισχυτη και ολα ηταν ροδινα.
εγω καλυτερο ηχο απο αυτον του Johnny Marr δεν εχω ακουσει ακομα,οταν ακουσω θα αρχισω να σνομπαρω και εγω τα...BOSS.... ;DSo while in The Smiths, what effects were in the pedal board?
JM: I had the yellow OS-2 overdrive/distortion pedal, the OD-2 Overdrive pedal; actually that’s how I got the riff to The Smiths song ‘London’, I had the CE-2 chorus pedal, the white GE-6 EQ, the BF-2 purple Flanger and when the very first grey reverb pedal came out, the RV-2, I got that. I still own it. It sounds really good.
Thomann?? ;D ;DJazzjoker είπε:Σούπερ μάρκετ που πας κύριος με το (ηλεκτρονικό) καρότσι σου και μαζεύεις gear.
Είσαι...BOSS!Superfunk είπε:Μια χαρα ειναι τα BOSS & αν ξερεις να παιζεις και να βγαζεις ηχο ειναι...δυο χαρες και κατι..... ;D
Καποια ειναι (DS1,SD1),καποια δεν ειναι (τα περισσοτερα modulation ειναι τα ιδια ή και καλυτερα στην...ταϊβανεζικη εκδοση)...Προσωπικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω κανει Α/Β test για να έχω γνώμη.Anyone?
Υποθέτω οτί όλα -πλέον- φτιάχνονται στη Taiwan.Ισχύει αυτό ή εξαρτάται από το σε ποιά αγορά εισάγονται?Αν είναι έτσι,γνωρίζεις τα Γιαπωνέζικα μέχρι πότε φτιάχνονταν?Superfunk είπε:Καποια ειναι (DS1,SD1),καποια δεν ειναι (τα περισσοτερα modulation ειναι τα ιδια ή και καλυτερα στην...ταϊβανεζικη εκδοση)...
hadgi είπε:....αλλά έτσι είναι της κοντής της π#*%$@ς, οι τρίχες της φταίνε...![]()
Μια χαρα ειναι τα BOSS & αν ξερεις να παιζεις και να βγαζεις ηχο ειναι...δυο χαρες και κατι..... ;D
Δεν έχω καταφέρει ν' ακούσω διαφορές στα DD-3, GE-7, SD-1 (είμαι γνωστός κουφός εξ' άλλου) αλλά το CS-2 μ' άρεσε περισσότερο σε σχέση με το CS-3, το CE-3 μ' άρεσε περισσότερο σε σχέση με τις κατοπινές (άλλες) εκδόσεις-δεν έχω ακούσει το CE-2 όμως. Επίσης βρήκα το OD-3 φοβερό πετάλι, ενώ ποτέ δεν κατάφερε το DS-1 να με πείσει.Καποια ειναι (DS1,SD1),καποια δεν ειναι (τα περισσοτερα modulation ειναι τα ιδια ή και καλυτερα στην...ταϊβανεζικη εκδοση)...
...την επόμενη μέρα θυμόσουν τι σου άρεσε? ;D ;DNestoras είπε:![]()
Δεν έχω καταφέρει ν' ακούσω διαφορές στα DD-3, GE-7, SD-1 (είμαι γνωστός κουφός εξ' άλλου) αλλά το CS-2 μ' άρεσε περισσότερο σε σχέση με το CS-3, το CE-3 μ' άρεσε περισσότερο σε σχέση με τις κατοπινές (άλλες) εκδόσεις-δεν έχω ακούσει το CE-2 όμως. Επίσης βρήκα το OD-3 φοβερό πετάλι, ενώ ποτέ δεν κατάφερε το DS-1 να με πείσει.
Θα εκπλαγείς για το τι θυμάμαι, όπως κι άλλοι εδώ μέσα (έχουν ήδη).marathon είπε:...την επόμενη μέρα θυμόσουν τι σου άρεσε? ;D ;D