Video - Με τον Αλκίνοο live στο Τεχνοπολις. Part 1

kapdrums

Μόνιμος θαμώνας
ντεμπουταρισα του zoom σε λαιβ πρωτη φορα...χρησιμοποιησα χαμηλοτερη αναλυση για να φτασει η καρτα... για ντραμερς και μονο... ;)

highlights from technopolis 5/9/11

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
παιδιά κάνατε απίστευτο λάιβ....

από τα εισιτήρια που τα πληρώνεις και πραγματικά αισθάνεσαι πως πήρες πίσω και με το παραπάνω την αξία του.....

συγχαρητήρια!

Απαντάω ως drummer.  ;D

Ότι μαμάς το έχουμε ξαναπεί! Να προτείνω εγώ κάτι!

Αφού έχεις που έχεις στημένα τα μικρόφωνα, για δεν παίρνεις ήχο από την κονσόλα και με μια κάμερα HD (100 € πλέον..και λιγότερο υπάρχουν photo cameras που γράφουν εκπληκτικά HD) να βελτιώσεις 100% ήχο και εικόνα;

Θα μου πεις που να συγχρονίζω; Ένα take είναι bro…piece of cake!

Δε λέω καλό το zoom γι’ αυτό που είναι….αλλά όχι για την κατηγορία σου  ;)

εξαιρετικός όπως πάντα!

ειδικά το παίξιμο γύρω στο 6:30 μου αρέσει πάρα πολύ! έτσι θα ήθελα να παίζω κι εγώ.

LK είπε:
Δε λέω καλό το zoom γι’ αυτό που είναι….αλλά όχι για την κατηγορία σου  ;)
Συμφωνώ. Σίγουρα γίνεται και καλύτερο βίντεο με λίίίγο περισσότερο κόπο...

για ντραμερς και μονο... ;)
εδώ θα διαφωνήσω  ;)

περιμένουμε το παρτ2

to snare πρέπει να είναι ενα pearl masters mahogany limited edition. είναι πραγματι?

καλα, για το παίξιμο... πάντα εξαιρετικό!

stefanos είπε:
to snare πρέπει να είναι ενα pearl masters mahogany limited edition. είναι πραγματι?

καλα, για το παίξιμο... πάντα εξαιρετικό!
σωστο...με πατενταρισμενο μαφλαρισμα και ΟΧΙ σφιχτη χορδιερα... ;)

Ωραιο ταμπουρο (what is it please? ;D)

Τι βλεπω? 24αρα κασα και καθολου τομ?

ΩΡΑΙΑ πραματα!
ετσι....αν και να σου πω...οχι οτι μουλειψε πολυ,αλλα ενα 12χ8 σε βαση ταμπουρου με ψηνει... :)

οσο για την ποιοτητα...ειπαμε τοχα σε χαμηλη αναλυση...περα απο αυτο,οταν παιζω λαιβ ειναι τοσα αυτα που εχω να ασχοληθω που δεν εχω ουτε χρονο ουτε ενεργεια για παραπανω... ;)

εξαλλου οποιος θελει καλυτερη ποιοτητα μπορει να βιωσει δε ρηαλ θινγκ ιν περσον ;) ;) ;D ;D ;D 8) 8)

Loose and Colourfull!!!!!

well done Μιχαλη.
ευχαριστω,οπως και τους υπολοιπους(α βαγγελη επιασα δουλεια ετσι?μην ξεχνιομαστε... ;))

Mr. Kapdrums πολλά μπράβο.

Εξαιρετικό παίξιμο... simple and out-of-the-box... απλά τέλειο...

εξαιρετικο παιξιμο φιλε μαικ.ευγε!!

χαμογελακι 4.45 ;)

και η καμεριτσα μια χαρα γραφει....

MΙΧΑΛΗ  σε εχω ακουσει live σε καλυτερες ''φασεις'' εισαι  ισως απο τους πιο Γκρουβατους επαγγελματιες.Αλλα εδω δεν με'' κουνησες''.Πιστευω οτι ''φταιει '' το στυλ της μουσικης που παιζει ο συγκεκριμενος Καλλιτεχνης (ποτε δεν μου αρεσε και ας εχει παντα πισω του πολυ καλους μουσικους ) Ειναι γουστα αυτα δεν κατακρινω κανενα τη δουλεια τους κανουν τα παιδια Οπως επισης δεν σημαινει οτι αν η μπαντα αποτελειται απο μουσικαρες θα πρεπει να ''γουσταρουμε '' και καλα .Πιστευω οτι μια ειλικρινης αποψη βοηθαει και τον εκτιθεμενο μουσικο αλλα και το Φορουμ ειδικα στο section : Drums & percussion οπυ υπαρχει μια ποιοτητα εκφρασης αποψεων η οποια συνεχως βελτιωνεται .Μιχαλη καλη συνεχεια (ειπαμε σε εχω ακουσει σε πολυ καλυτερα πραγματα ).

Πολλα μπραβο κ απο μένα.. Ήσουνα απιστευτος στο λαιβ, όπως κ οι υπολοιποι μουσικοι βέβαια.

Το σόλο που μας χαζεψες δεν το έβαλες στο βιντεο όμως...  ;)

Εκεί κάπου κάτω αριστερά στο βιντεο είμαι κ γω... ;D

Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος!

Καλά κάνεις και έχεις το gain στο low (ή στο medium;) για να μην παραμορφώνει, αλλά αφού κάνεις ούτως ή άλλως μοντάζ, ανέβασε και λίγο την ένταση εκ των υστέρων από το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που χρσιμοποιείς.

pericles είπε:
MΙΧΑΛΗ  σε εχω ακουσει live σε καλυτερες ''φασεις'' εισαι  ισως απο τους πιο Γκρουβατους επαγγελματιες.Αλλα εδω δεν με'' κουνησες''.Πιστευω οτι ''φταιει '' το στυλ της μουσικης που παιζει ο συγκεκριμενος Καλλιτεχνης (ποτε δεν μου αρεσε και ας εχει παντα πισω του πολυ καλους μουσικους ) Ειναι γουστα αυτα δεν κατακρινω κανενα τη δουλεια τους κανουν τα παιδια Οπως επισης δεν σημαινει οτι αν η μπαντα αποτελειται απο μουσικαρες θα πρεπει να ''γουσταρουμε '' και καλα .Πιστευω οτι μια ειλικρινης αποψη βοηθαει και τον εκτιθεμενο μουσικο αλλα και το Φορουμ ειδικα στο section : Drums & percussion οπυ υπαρχει μια ποιοτητα εκφρασης αποψεων η οποια συνεχως βελτιωνεται .Μιχαλη καλη συνεχεια (ειπαμε σε εχω ακουσει σε πολυ καλυτερα πραγματα ).
its all good bro...δεν μπορω κι ουτε με ενδιαφερει να"αρεσω" σε ολους και παντα...αυτο που με ενδιαφερει ειναι να υποστηριξω το μουσικο περιβαλλον στο οποιο βρισκομαι οσο καλυτερα μπορω...που αλλου με εχεις ακουσει και γουσταρες?απο περιεργεια... ;)

Congrats! για τα ωραια παιξιματα! Νασαστε καλα που τα ποσταρετε , για να βλεπουμε, να μαθαινουμε και να διαδιδεται η τεχνη και η τεχνικη :)

Ειδικα για οσους δεν μπορουν να ερθουν στα live σας, αυτο ειναι ότι καλυτερο !

Επιτελους το διαβασες.......σου εχω ξαναγραψει σε καποιο post του Βαγγελη .Σε ειχα δει με τη Γαλανη & Πρωτοψαλτη πριν καποια χρονια και μου εχει βαλει ο ΠΗΜΗΣ καποια live με  Τουρνα κλπ.

Ειπα οτι ''φταει ''η μουσικη του Αλκινοου που δεν μου αρεσει .ΕΣΥ καλα παιζεις πολυ επεγγγελματικα και σωστα κανεις ...ειναι θεμα γουστου (δικου μου ) .Αυτα και καληνυκτα

pericles είπε:
Επιτελους το διαβασες.......σου εχω ξαναγραψει σε καποιο post του Βαγγελη .Σε ειχα δει με τη Γαλανη & Πρωτοψαλτη πριν καποια χρονια και μου εχει βαλει ο ΠΗΜΗΣ καποια live με  Τουρνα κλπ.

Ειπα οτι ''φταει ''η μουσικη του Αλκινοου που δεν μου αρεσει .ΕΣΥ καλα παιζεις πολυ επεγγγελματικα και σωστα κανεις ...ειναι θεμα γουστου (δικου μου ) .Αυτα και καληνυκτα
:)cool....καλο βραδυ!

Trending...

Νέα θέματα

Back