Vesica Guitars

Ειλικρινα δεν μορω να καταλαβω προς ΤΙ αυτη η ταστιερα..........και πως θα φτανουν τα δαχτυλα για να παιξεις οεο???? ??? Μηπως ειναι για να προσθεσεις αν θελεις καμια 20 χορδες ακομα απο κατω? ;D

Υπαρχει ενα video που λεει για τα "μουσικα" "πλεονεκτηματα" αυτης της ταστιερας.....

ΕλεοOOoOOooς :-\

Εγω δεν το βρηκα και τοσο μαλακια.. απλα ειναι μια αλλη προσεγγιση που προσφερει νεα ακουσματα.  :)

Ειμαι σιγουρος οτι αν υπογραψει μαζι τους κανενα συμβολαιο ο Steve Vai , η κιθαρα θα γινει....αναρπαστη!! ;D

Ειμαι σιγουρος οτι αν υπογραψει μαζι τους κανενα συμβολαιο ο Steve Vai , η κιθαρα θα γινει....αναρπαστη!! Grin
Νομίζω οτι ο Steve Vai είναι πλέον πολύ κλασσικός για να υπογράψει σε τέτοια καινοτομία... Επειδή όμως ποτέ δεν λέω ποτέ, προτιμώ τα σηκώματα προς τα πάνω στις 3 κάτω χορδές μιας κ ο περισσότερος κόσμος έτσι τα κάνει τόσες δεκαετίες (με εξαίρεση κάποια bents στην σολ χορδή).

Ρε παιδιά, μόνο εγώ κάνω bends προς τα κάτω; Με βολεύουν πολυ περισσότερο (εκτός φυσικά από τη Μι καντίνι).

zithon είπε:
Ειμαι σιγουρος οτι αν υπογραψει μαζι τους κανενα συμβολαιο ο Steve Vai , η κιθαρα θα γινει....αναρπαστη!! ;D
Ο Vai έχει σχολιάσει πολλές φορές τέτοιου είδους λαλακιες, διότι οποίος κατασκευάζει κάτι τέτοιο η παρόμοιο, μέσα στους πρώτους που θα το στείλει είναι και ο Vai. Φαντάζεσαι λοιπόν πως ο άνθρωπος μια ζωή βρίσκετε αντιμέτωπος με τέτοιες ιδέες.

Υπάρχει και ένα video κάπου που μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα (για ιδεες), αν το βρω θα το ποστάρω.

Αλλά δε νομίζω ο vai να είναι το θέμα μας.

Υπαρχει αληθεια "solo area" στην κιθαρα? βρε τι εμαθα σημερα....

Δεν μας ειπε ομος αν θελουμε να παιξουμε την 6η χορδη στην "solo area" τι κανουμε? βαζουμε "finger extensions" ?

Να και το video. Για οσους βαριουνται skip to 7:30

[flash=200,200]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σαν ιδεα ειναι πολυ καινοτομα! με τα  κατω bends δεν χρειαζεται και να Mutαρεις τις απο πανω χορδες και ακουγονται και πιο καθαρα . και σιγουρα το vibrato στην μι καντινι θα εχει πιο μεγαλη διαρκεια και καθαροτητα

Trending...

Νέα θέματα

Back