Βαρέστε τις καμπάνες. Πάμε Eurovision!

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Θρύλος του Noiz
Staff member
Ναι είναι επίσημο...

Η αγωνία μας έλαβε τέλος. Αγαπημένοι συγχωριανοί, η πολυλατρεμένη μας ΕΡΤ, η αγάπη που έγινε συνήθεια, το ανακοίνωσε:   

Πάμε Γιουροβιζιόν ορέ παλικάρια!!!

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα: ««λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή τηλεθέαση της διοργάνωσης, με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία δεν θα έχει οικονομική επιβάρυνση αντιθέτως, θα επιδιωχθεί να υπάρξει κέρδος».

Αφτά ίνε... Τα πιάσαμε τα λεφτά μας  ;D

Οπότε... Marathon τους σπόνσορες, Audio το κομμάτι, παιδιά ετοιμαστείτε. We are back in business  ;D

Και κάποιος να βαρέσει τις καμπάνες. Βγήκαμε από την απομόνωσή βρε... κουτά.  ;D Επιστρέψαμε στον χάρτη  ;D ;D ;D 

Εγω ελπιζω να με καλεσει ο audiokostas εκεινη τη βραδια, να δω τι διαλο ειναι αυτα τα "πιτσες και μπυρες" ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Οπότε... Marathon τους σπόνσορες,
ΑΦΤΟ έγινε είπαμε νέος...αλλιώς δεν θα πηγαίναμε...απλά -νομίζω- ότι ο σπόνσορας μπήκε μέσα γιατί δεν πλήρωνε το ΦΠΑ... :P

marathon είπε:
ΑΦΤΟ έγινε είπαμε νέος...αλλιώς δεν θα πηγαίναμε...απλά -νομίζω- ότι ο σπόνσορας μπήκε μέσα γιατί δεν πλήρωνε το ΦΠΑ... :P
Ουφ ευτυχώς εμφανίστηκες γιατί νόμιζα ότι θα μέναμε ξεκρέμαστοι  ;D

Ε, κάναν άλλο δεν έχουμε ή όλοι οι σπόνσορες είναι μέσα (ή για μέσα);

Κουνήσου λίγο, από εσένα περιμένουμε...

ΥΓ: o tempora o mores τι... σπονσοροπενία είναι αυτή που ζούμε την σήμερον. Άσε δε... τι κατάντια είναι αυτή για την ΕΡΤ να σου λέει «θα επιδιώξω κέρδος»  :o ;D ;D ;D

Που οι καλές εποχές του... χαρτοπόλεμου;  ;D   

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ε, κάναν άλλο δεν έχουμε ή όλοι οι σπόνσορες είναι μέσα (ή για μέσα);

Κουνήσου λίγο, από εσένα περιμένουμε...
Είπαμε..όλα ΟΚ. Πρώτα του πήρανε το χρήμα...και μετά τον βάλαν μέσα ;D

marathon είπε:
Είπαμε..όλα ΟΚ. Πρώτα του πήρανε το χρήμα...και μετά τον βάλαν μέσα ;D
Α, νταξ τότε

Γιατί το άλλο ήταν σαν σύντομο ανέκδοτο: ΕΡΤ- κέρδος  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back