Λοιπόν για 2 εβδομαδες δεν θα κανεις τίποτα, απλώς θα κουρδίζεις την κιθάρα και θα παίζεις. Ηρθε απο ένα βορειο κλίμα, απο μια αποθήκη και χρειάζεται καιρο για να εγκλιματιστεί, όσο και να σου ακούγεται περίεργο αυτο. Μετα το ξανασυζητάμε για να δουμε ποια σημεία χρειάζονται ελεγχο και ρυθμισμα. Μη την πας σε τεχνίτη ακόμα γιατί θα δώσεις τσαμπα λεφτα σε αύτή την φάση.illest είπε:Στην προηγούμενη είχα 10αρες Ernie ball αυτές πήρα για να βάλω και σε αυτή, την έχω μια μέρα![]()
Αυτό μου είπε και ένα φιλαράκι που έπαιξε με τη κιθάρα σήμερα... μου είπε ότι παίζει να θέλει λίγο καιρό με σωστό κούρδισμα για να σταθεροποιηθούν όλα και μετά setup.Angelos είπε:Λοιπόν για 2 εβδομαδες δεν θα κανεις τίποτα, απλώς θα κουρδίζεις την κιθάρα και θα παίζεις. Ηρθε απο ένα βορειο κλίμα, απο μια αποθήκη και χρειάζεται καιρο για να εγκλιματιστεί, όσο και να σου ακούγεται περίεργο αυτο. Μετα το ξανασυζητάμε για να δουμε ποια σημεία χρειάζονται ελεγχο και ρυθμισμα. Μη την πας σε τεχνίτη ακόμα γιατί θα δώσεις τσαμπα λεφτα σε αύτή την φάση.