HellFire
Παλιά καραβάνα
Τώρα σε ότι ελεύθερο χρόνο έχω προσπαθώ να σχεδιάσω το μπράτσο. Μια les paul που βρήκα στο ίντερνετ και δοκιμαστικά έκοψα το μπρατσο της σε ένα σκραπ ξύλο που είχα ,το προφίλ δε βγήκε καλό.Φοβερή ακρίβεια το CNC.
Απο οτι καταλαβαίνω όμως θέλει πολύ δουλειά για να προγραμματίσεις κάτι.
Θα κάνεις και νεκ προφίλ με αυτό?
Σχεδίασα την ταστιέρα στο fusion 360
Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν πρέπει να κοιμάσαι καλά! ?Α ρε τι κάνω ο π@&στης.
Και ταστιέρες σχεδιάζω 360 μέρες τον χρόνο.
Ναι είναι inlay που δοκιμάζω για μια αλλά κιθάρα, θα μπει στην ταστιέρα!Αυτό δεξιά είναι το σπαθί του Σαμουράι?
Ναι είναι inlay που δοκιμάζω για μια αλλά κιθάρα, θα μπει στην ταστιέρα!
Φανταστικό addition.Ναι είναι inlay που δοκιμάζω για μια αλλά κιθάρα, θα μπει στην ταστιέρα!
Οι μπάρες ενίσχυσης από γραφίτη χρησιμοποιούνται σε μπράτσα που είναι πολύ λεπτά και υπάρχει φόβος ότι από την πίεση των χορδών θα σκευρωσουν, ηλεκτρικες κιθάρες , μπάσα, κλασικές κιθάρες κλπ. Όπως επίσης όταν στο μπράτσο χρησιμοποιείται ξύλο το οποίο είναι σχετικά μαλακό, πχ korina -limba κλπ.Φανταστικό addition.
Εγώ τώρα πάλι, βλέποντας την κατασκευή του μπράτσου άρχισε να με γυροφέρνει μια "απορία". Αρχικά, δηλώνω πλήρη άγνοια για το κατά πόσο είναι εφικτό σε DIY. Λοιπόν, δεν έχω δει ποτέ σε κατασκευή κιθάρας εδώ μέσα ενίσχυση γραφίτη σε μπράτσο.
Μου ήρθε η φλασιά με το CNC (καμία σχέση, αλλά hi tech σε σχέση με τις "πεπατημένες" κατασκευές που απολαμβάνουμε από καιρό εις καιρού). Και καθώς ο HellFire είναι πιο της τεχνολογίας, είπα να ξεφουρνίσω την απορία μου.
Δεν κούρασες καθόλου- ήταν κατατοπιστικότατο.Σόρρυ αν σε κούρασα ,απλά τροφή για σκέψη.
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Ηλεκτρική κιθάρα/μπάσο σε οποιαδήποτε κα
Αθήνα
Fender telecaster sunburst 1978 Original
€3,000
Λαύριο
Telecaster Pickguard ξύλινο (alder) χειρ
€50
Νέο Ψυχικό
Fender Chris Shiflett Telecaster Deluxe