Eίναι και τα δυο κορυφαία από πλευράς ευκολιών και δυνατοτήτων. Ηχητικά έχουν την ίδια ποιότητα. Oι δυνατότητες του Diamond είναι ανεπαίσθητα περισσότερες, αλλά αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις προσεκτικά το μάνιουαλ για να τις εξερευνήσεις. Ευτυχώς είναι πολύ καλογραμμένο, σε αντίθεση με αυτό της Empress, της οποίας το πετάλι είναι λίγο πιο απλό στη χρήση. Και οι δυο εταιρίες έχουν πολύ καλό customer service.
Θα προτιμούσα αυτό της Diamond μιας και έχει ένα mode που απλά βγάζει τρελούς ήχους πειράζοντας αυτόματα διάφορες παραμέτρους, και επειδή παίρνει μπαταρία, η οποία λύση μπορεί κάποτε να μου χρησίμευε σε κάποια περίπτωση ανάγκης (χαλασμένο τροφοδοτικό, προσπάθεια απομόνωσης θορύβων και ground loops κλπ). Έχει όμως λίγο πιο δύσκολο layout που μπορεί να μην συμπαθήσεις. Για την ώρα δεν έχω ούτε το ένα, ούτε το άλλο αλλά αυτό της Seymour Duncan, με το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος αν και έχει το μειονέκτημα πως δεν παίρνει tap tempo όταν είναι στο off, το οποίο δεν με απασχολεί και πολύ μιας και έχω βρει μεθόδους να μην σκοντάφτω εκεί.