Βασικά η πλάκα ήταν ότι το 2003 (Ιούνιο - Ιανουάριο) ήμαν Πολυχνάιτ Μυτιλήνης στο 264ΜΚΤΕ (ναι πήγα μεγάλος 28 χρονών χεχε) ' date=' έπαιξα στην λέσχη Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, Τα χριστούγεννα η μπάντα έπαιξε 9μμ - 2.45πμ ΑΔΙΑΚΟΠΑ! Μας ξέχασαν να παίζουμε, δεν φάγαμε, δεν κάναμε διάλλειμα (διαρκώς χορευάν όλοι και έδιναν παραγγελιές!). Μόνο ο Λοχαγός μου μας άνοιξε 2 κρασιά, και στραβολέμιασα ξεπατικόνοντας τα μισά ακόρντα από τον νέο που θα με αντικαταστούσε στο 1ο γραφείο, και έπαιζε κιθάρα δίπλα μου (ήξερε τα ντιριντάχτα αυτός). Την πρωτοχρονιά ήταν καλύτερα... στις 12 παρά 5 μμ, κάναμε διάλειμα να πούνε όλοι οι άλλοι το πάει ο Παλιός ο χρόνος, και στο 4λεπτο 5λεπτο μπουκώσαμε ότι είχε α?πομείνει στα ταψιά. :lol: :lol: :lol: :lol: είχα μάθει και το περισσότερο ρεπερτόριο, και δεν ξεσβερκιάστηκα τόσο..... γ@μώ ήταν...... ήταν η μοναδική επαφή μου με την κιθάρα επί 14 μήνες..... :twisted:[/quote']
:lol: :lol: :lol:
Μη μου πείς ότι προσπάθησες να βγάλεις και σωστό ήχο για να παίξεις τα ντιριντάχτα? :lol: :lol: :lol:
Πάντως όταν ήμουν φαντάρος, μια φορά μας είχε πιάσει ένας ρουφιάνος ανθυπασπιστής ενώ ήμουν μαζί με έναν άλλον και ένα δόκιμο και τραγουδούσαμε με μια ακουστική. Την άλλη μέρα μας "έδωσε" στο δοικητή ο οποίος μας φώναξε στο γραφείο του:
-"Τραγουδάτε εεε?"
Μας "βάφτισε" ψάλτες της μονάδας καθώς πλησίαζε μεγάλη εβδομάδα. Κάναμε πρόβες στο φαμακείο της μονάδας (τα πρωϊνα) (τα σχετικά τροπάρια ...άνευ κιθάρας :lol: ), και τα βράδυα ερχόταν ένας κανονικός παπάς και γινόταν πλήρης λειτουργία. Εγώ είχα ειδικότητα στα "Εεεεεεεεεε" και στο "kyrelation" :wink: )
Στο φίλο που θα πάει τώρα, εύχομαι να προλάβει να νοσταλγήσει την κιθάρα του. Δηλαδή να είναι αρκετά χαλαρός ώστε να έχει και όρεξη για μουσική.