Το bold.LK είπε:Λογικό και θέλει εξάσκηση επειδή είναι πιο αδύναμο (το χέρι) ή έχω κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο;![]()
Το προσπαθώ το μαμημένο....αλλά πόνος.Superfunk είπε:Traditional grip θελει μονο το χερι που βαραει το ταμπουρο οταν παιζεις ρυθμο στο hi hat (το αριστερο αν εισαι δεξιοχειρας).
Θελει ΠΟΛΥ εξασκηση,σου προτεινω να δεις τα βιντεο το JO JO MAYER στο you tube,ετσι εμαθα και εγω.... ;D
Εννοώ πέρα από τα προφανή; ;D ;DHaris είπε:Το bold.
Μετά το "ή" δεν το σχολιάζω γιατί δεν μου το επιτρέπει η αγωγή μου. ;D
Come_Clarity είπε:Υπομονη!
Kανένας από τους παραπάνω δεν είναι γιατρός...Εμένα να ακούς!!! πάνε να πάνεις μια κολονοσκόπηση στην ηλικία που είσαι και όλα θα φτιάξουνLK είπε:Αφού λύσαμε το ότι δεν έχω κάτι το παθολογίκο ;D ;D ;D,
Χωρίς ραντεβού για σινεμά και φαγητό, ΔΕΝ έχει τέτοια. ;D ;Dmarathon είπε:πάνε να πάνεις μια κολονοσκόπηση στην ηλικία που είσαι και όλα θα φτιάξουν:-*
Εσύ θέλεις πρώτα φαγητό και σινεμά για να κάνεις κλίσμα?LK είπε:Χωρίς σινεμά και φαγητό, ΔΕΝ έχει τέτοια.
Φρονώ ότι θες τις μπύρες ως οιονεί αναισθητικό, άλλως κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς «εύκολος».fusiongtr είπε:Εγώ θέλω μπύρες.
Τι μαγεία. Ο ΜΑΡΑΘΟΝ φταίει ;D ;D ;D.Περικλή, ευχαριστώ παρα πολύ, θα το χρησιμοποιώ.harilatron είπε:Κι εδώ ακριβώς είναι όλη η μαγεία κυρίες και κύριοι. Πως δηλαδή περνάμε από ασκήσεις για traditional gip σε τεχνικές υποκλυσμού μέσα σε 5 προτάσεις.![]()
Υποκλύνομαι..pericles είπε:http://www.noiz.gr/index.php?topic=189066.0
Τσεκαρισε και αυτο που ειχα ανεβασει το 2011!!Ολα θελουν την ρεγουλα τους και κυριως υπομονη!!![]()
Το επόμενο όνομα μου θα ειναι Μερλιν... 8)LK είπε:Τι μαγεία. Ο ΜΑΡΑΘΟΝ φταίει ;D ;D ;D.