pericles είπε:ο γερο Kimball (65 +)
Παντως ρε συ απορω μ αυτους τους ανθρωπους..
Τι στο διακο?65 χρονων και τραγουδαει ετσι?Κι ας εχει χασει καποιες ψηλες.
Οπως κι ο αλλος ο Hughes..
τσ τσ τσ τσ...Απιστευτο μου φαινεται... :-X
pericles είπε:ο γερο Kimball (65 +)
αυτό, και πολλά πολλά άλλα...Terry RoscoeBeck5 είπε:Τέλος πάντων έφυγε νωρίς αλλά μας άφησε διαμάντια ντραμιστικού παιξίματος όπως αυτό
Εμενα μια χαρα μου ακουγεται, και στο βιντεο και στο CD που εχω.solega είπε:ακουστε ρε παιδια τη φωνη. τι ειδους επεξεργασια εχει γινει? auto tuning???? σα να εχει πιει ηλιον ακουγεταιedit: μηπως ειναι vocoder? ακουγεται ψιλοαθλιο
δηλαδη εσενα στο 37:19 και στο 38:32 σου ακουγεται νορμαλ? θα σκισω το καλσον μουWaterfall-K είπε:Εμενα μια χαρα μου ακουγεται, και στο βιντεο και στο CD που εχω.
εγω θα το κανω 1000 κομματια...αλλα εχεις αδικο. Οι φωνες ειναι πειραγμενες λιγακιWaterfall-K είπε:Yeap...σκισ'το;D
Και ο αείμνηστος Dio όταν τον είδαμε εις τας Αθήνας με τους Sabbath ήταν σε αυτή την ηλικία και απλά χάζευες όταν άκουγες. Μιλάμε ήταν σοκαριστικός, λες και άκουγες τον δίσκο 8)freerock1974 είπε:
Παντως ρε συ απορω μ αυτους τους ανθρωπους..
Τι στο διακο?65 χρονων και τραγουδαει ετσι?Κι ας εχει χασει καποιες ψηλες.
Οπως κι ο αλλος ο Hughes..
τσ τσ τσ τσ...Απιστευτο μου φαινεται... :-X
Τι σου ακουγεται περιεργα? Το υπερβολικο τρεμολο στη φωνη (38:32-33)??solega είπε:Οι φωνες ειναι πειραγμενες λιγακι
Μα πλακα μου κανεις? Δε καταλαβαινεις πως εχει καποιου ειδους flangeroειδες auto tuning vocoding ή κατι παρεμφερες? Σε λιγο νομιζα θα ακουγα το κομματια σπασμενα οραματα ;DWaterfall-K είπε:Τι σου ακουγεται περιεργα? Το υπερβολικο τρεμολο στη φωνη (38:32-33)??
τωρα σοβαρα δε καταλαβαινετε πως ολο το σετ εχει auto tuning? αν δε το καταλαβαινετε τοτε η επιστημη σηκωνει τα χεριαWaterfall-K είπε:Καμια σχεση....
Τι να σου πω... μπορεί να είναι και έτσι. Πάντως μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει τραγουδήσει αυτό- και δεν έχει auto tune ;Dsolega είπε:τωρα σοβαρα δε καταλαβαινετε πως ολο το σετ εχει auto tuning? αν δε το καταλαβαινετε τοτε η επιστημη σηκωνει τα χερια
Ενταξει, οσο να'ναι δεν ειμαστε και ειδημονες, οπως ειναι τα μελη του...MelodicRock Forum :-Xsolega είπε:...αλλα ξεχασα. εμεις εδω ακουμε καλυτερα απο ολους και ξερουμε τα παντα με καποιο μαγικο τροπο.