540 ήθελα να γράψω! Και δεν πρόκειται να πάρω κιθάρα από κει!εχει το μοντερνο c shape (ιδιο με αυτο της american std) λεπτο αλλα βολικο :wink:μη δωσεις ουτε ενα ευρω παραπανω απο τα 400 (τοσο κανει η κιθαρα)
Αλλά από την άλλη μου έχουν μπει ιδέες και για τη squier με τους P90 αλλά και για την Thinline 72 με τους humbuckers... :?
Αλήθεια Superfunk αυτές έχουν καθόλου σκάσιμο tele ή LesPaul-ίζουν?
Το 7' date='5 radius δεν ειναι προβλημα,τα Vintage ταστα ειναι ομως...(αν και στις original τα ταστα ηταν JUMBO!!)
Tα μεξικανικα & ιαπωνικα reissues ΔΕΝ&εχουν ΚΑΜΜΙΑ σχεση στον ηχο με τις original μια & οι μαγνητες τους ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικοι & η Fender βεβαια δεν&επανεκδωσε &τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ cunife μαγνητες (τους οποιους σχεδιασε ο εφευρετης των humbuckers SETH LOVER) μια & τα δυσευρετα υλικα τους θα τους εκανε πανακριβους.
Ουσιαστικα φορανε μαγνητες με το ΚΑΛΥΜΜΑ των original (alnico οι μεξικανικες,κεραμικους οι ιαπωνικες)
Εχουν ΚΑΛΟ ηχο ομως,με αρκετα τονισμενα πριμα και σκασιμο (οχι βεβαια τοσο οσο μια κλασσικη τελε) & αρκετο κλασσικο Fender Twang.
Ο ηχος τους ουδεμια σχεση με Les Paul εχει....&&&&
Eιναι κιθαρες με τη δικη τους προσωπικοτητα & τωρα τελευταια η αξια των original εχει εκτιναχθει (ειδικα απο τοτε που εσκασαν μυτη οι Coldplay)
&
[/quote']
![]()
![]()
τουλαχιστον 2 φορες παχυτερο :!:Αν αυτό είναι το "λεπτό", το χοντρό πως είναι;
Με τρομάζεις! 8O 2 φορές παχύτερο;;;Αν αυτό είναι το "λεπτό"' date=' το χοντρό πως είναι; [/quote']
τουλαχιστον 2 φορες παχυτερο :!:
εμ.οι πραγματικες τελε ειναι "αντρικες" κιθαρες πως να το κανουμε!! :lol:
Μήπως έχει και ραβδώσεις για μεγαλύτερη ευχαρίστηση;
Τα τάστα της μεξικάνικης που δοκίμασα ήταν μικροκαμωμένα. Βέβαια αν δεν παίξω και με jumbo δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι ΑΠΑΙΣΙΑ...Thanks gangster:lol: :lol:
Με φόβισε όμως ο Superfunk με αυτό που λέει για τους μαγνήτες και ΚΥΡΙΩΣ για τα ΑΠΑΙΣΙΑ vintage τάστα...
Εγώ σοκαρίστικα με το σκάσιμο και επίσης προσπαθούσα να τσεκάρω την αίσθηση του maple. Για περαιτέρω λεπτομέρεις δεν ξέρω καθώς ούτε πολύ ώρα έπαιξα, αλλά ούτε και με αξιόλογο ενισχυτή (line6 spider 15W)...
η μεξικανικη που επαιξες φοραει medium jumbos :wink:Τα τάστα της μεξικάνικης που δοκίμασα ήταν μικροκαμωμένα. Βέβαια αν δεν παίξω και με jumbo δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι ΑΠΑΙΣΙΑ...
Τότε η δική μου κιθάρα έχει king size τάστα. Ή, απλούστερα, δεν είμαι σε θέση να καταλάβω αν αυτό που νιώθω στο χέρι είναι το σχήμα, το radius, οι χορδές, το ξύλο ή τα τάστα...η μεξικανικη που επαιξες φοραει medium jumbos :wink:Τα τάστα της μεξικάνικης που δοκίμασα ήταν μικροκαμωμένα. Βέβαια αν δεν παίξω και με jumbo δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι ΑΠΑΙΣΙΑ...
αυτη ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αληθειες φιλε μου,λαχειο κανονικο ειναι & τελικα πολλες φορες κανεις δεν μπορει να εξηγησει γιατι η serial nr 45678 μαμαει & η serial nr 45679 απο την ιδια ακριβως σειρα ειναι μαπα :wink:εν το μεταξύ επειδή πολλές φορές η κιθάρα είναι και λαχείο, πιστεύω η συγκεκριμμένη ήταν από τα καλύτερα λαχεία που μου έχουν κάτσει.
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Ηλεκτρική κιθάρα/μπάσο σε οποιαδήποτε κα
Αθήνα
Fender telecaster sunburst 1978 Original
€3,000
Λαύριο
Telecaster Pickguard ξύλινο (alder) χειρ
€50
Νέο Ψυχικό
Fender Chris Shiflett Telecaster Deluxe