μα γιατι τα λες ολα αυτα για τα ξυλα...αφου ως γνωστον κατα τον superfunk Τα ξυλα δεν παιζουν ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΗΧΟ αλλα ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ και οι γεφυρα :lol: :lol: :lol:Το Μεξικάνικο που έπισα στα χέρια μου τρεις φορές άθλιο' date=' δηλαδή τρισάθλιο!! V shape neck, vintage τάστα (απαράδεκτα κι όλας)μαγνήτες μπουκωμένοι (σέρνεται γρίπη :lol: :lol: ) 8 κιλά βερνίκι να μην ακούγεται το ash body, επιλογέας (ταχυτήτων?) μαγνητών χάλια! σαν ψέυτικος και άκομψος στη χρήση. Από ήχο μόνο στη θέση neck μπορώ να πω ότι ήταν ψιλοαποδεκτός... επίσης το μπράτσο "κόλαγε" στο χέρι. Τα bendings ήθελαν ΔΥΝΑΜΗ και έσβηναν στον τόνο περίπου. Η πρόσβαση στα τελευταία τάστα γινόταν μόνο αν είχες ...... ΜΕΣΟΝ :lol: :lol: :lol:
Πάμε στο "εργαλείο" τώρα η μια με την άλλη ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ!
C shape neck, όμορφο feel στο χέρι (δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ που το finish είναι λεπτό) ο ήχος του ξύλου πιστεύω χρωματίζε όμορφα χωρίς τους τόννους πολυουρεθάνης του μεξικάνικου! Το ξύλο ήτονε Alder και οι μαγνήτες φαντάζομαι οι τύπου vintage που δίνει στοκ η Fender.
Εμένα που μου αρέσουν και τα vintage τάστα και το 7.25 radious είναι κάποιο είδος ανωμαλίας?ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα τα vintage ταστα τα οποια κανουν το παιξιμο με βαρυτερες απο 9αρες χορδες μαρτυριο & το Bending προβληματικο,πρεπει επισης να συνηθισεις το vintage radius.
θες να πεις πως θα εχει διχρωμια στο λουστρο?Superfunk είπε:αν ξυρισεις την ταστιερα θα θελει ξανα λουστραρισμα,κριμα ειναι,αλλαξε απλα ταστα αφου σου αρεσει τοσο πολυ το μπρατσο.
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Ηλεκτρική κιθάρα/μπάσο σε οποιαδήποτε κα
Αθήνα
Fender telecaster sunburst 1978 Original
€3,000
Λαύριο
Telecaster Pickguard ξύλινο (alder) χειρ
€50
Νέο Ψυχικό
Fender Chris Shiflett Telecaster Deluxe