Τωρα εξηγουνται ολα....

Εγώ το έχω πεί ότι είναι παλιοεταιρία και πρέπει να κλείσει, να μην ξαναβγάλει Doublecut μοντέλο...

Μετά το ντου της αστυνομίας περιβάλλοντος γα τα ξύλα που χρησιμοποιεί τώρα και αυτό...

Είναι φανερό! Ο ομπάμα τζαμάρει με fender.

Αλλά ψάχνοντας στον γουγλη ανακάλυψα πως ο ομπάμα έχει την κιθάρα μου!

obama_guitar.jpg

Ας την αγορασει επιτελους η fender να ησυχασουμε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fenderiarhs είπε:
Ας την αγορασει επιτελους η fender να ησυχασουμε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αλήθεια...που είναι ο οικονομολόγος superfunk? Βάσει ισολογισμών (δεν γινεται ο superfunk να μην τους ξέρει, δεν γίνεται... ;D), ποιός θα μπορούσε να αγοράσει ποιόν?

Aν δεν μας παιρνει ο ισολογισμος μας ρε, θα παρουμε καταναλωτικο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

fenderiarhs είπε:
Aν δεν μας παιρνει ο ισολογισμος μας ρε, θα παρουμε καταναλωτικο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ας βαλαουμε και τα μανικια μας υποθηκη αν χρειαστει!!!ε???

Λέτε να κλείσει και να γίνουν συλλεκτικές;Πάνω που έλεγα να πουλήσω τη Standard μου,μάλλον θα την κρατήσω.  ;D

funkysoul είπε:
ας βαλαουμε και τα μανικια μας υποθηκη αν χρειαστει!!!ε???
Ναι να πάρουμε δάνειο, αλλά...ποια εταιρία θα αγοράσουμε?

Fender η  Gibson? Ποια είναι πιο φτηνή σαν εταιρία και ποια θα μας δώσει γρηγορότερο κέρδος?

marathon είπε:
Ναι να πάρουμε δάνειο, αλλά...ποια εταιρία θα αγοράσουμε?

Fender η  Gibson? Ποια είναι πιο φτηνή σαν εταιρία και ποια θα μας δώσει γρηγορότερο κέρδος?
Καλα πλακα κανεις? Ποιος το χ**ει το κερδος? Οποια εταιρεια παρουμε, θα την παρουμε και θα μοιραστουμε το παρον στοκ σε εμπορευμα μεταξυ μας.

odis13 είπε:
Καλα πλακα κανεις? Ποιος το χ**ει το κερδος? Οποια εταιρεια παρουμε, θα την παρουμε και θα μοιραστουμε το παρον στοκ σε εμπορευμα μεταξυ μας.
Τι σπουδαζεις είπαμε?...να πω δυο κουβέντες στον μπαμπά σου...

Trending...

Νέα θέματα

Back