Το σφύριγμα και η δυσλεξία...

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Θρύλος του Noiz
Κάνω αυτό το ποστ για να επισημάνω ότι - για μένα τουλάχιστον - έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό σε κάθε θρεντ που ανοίγει να αρχίζουν οι "και καλά" ανορθογραφίες και τα κλισέ του στυλ αν "σφειρίζη το μανίκη" ή whatever.

Kαλό είναι το χίουμορ, κατανοητή η ανάγκη να υπάρχουν inside jokes σε μια κοινωνική ομάδα, όλα καλά. Αλλά από κάποιο σημείο και πέρα καταντάει επαναληπτικό, βαρετό ενώ καταστρέφει την ποιότητα του Noiz.

mscmkr είπε:
Κάνω αυτό το ποστ για να επισημάνω ότι - για μένα τουλάχιστον - έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό σε κάθε θρεντ που ανοίγει να αρχίζουν οι "και καλά" ανορθογραφίες και τα κλισέ του στυλ αν "σφειρίζη το μανίκη" ή whatever.

Kαλό είναι το χίουμορ, κατανοητή η ανάγκη να υπάρχουν inside jokes σε μια κοινωνική ομάδα, όλα καλά. Αλλά από κάποιο σημείο και πέρα καταντάει επαναληπτικό, βαρετό ενώ καταστρέφει την ποιότητα του Noiz.
+1        

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
+3

..και ο κουκος!

Οοοπ!-εντιτ- !!

να το διευκρινισω:

Εχω κατι να πω,το λεω.

δεν εχω?το "βουλωνω"...

Όντως, πρέπει να καταλαβαίνουμε πόσο μπορούμε να τραβήξουμε ένα αστείο πριν να ξεχειλώσει... ;)

YΓ. Yann, θέλω κι εγώ απ' αυτό που παίρνεις. Τι είναι; Εκχύλισμα από παλίσανδρο; :D

mscmkr είπε:
Ωραία, δε διαφωνούμε.

Απλά μιας και θεωρώ ότι το τραγικοποίησες λίγο, θα μου επιτρέψεις ελπίζω...

Δυστυχώς, το Noiz, καλώς ή κακώς, έτσι είναι. Θα το συνηθίσεις.

Ανέκαθεν υπήρχε στο Noiz μια τάση για περιόδους "ξεσαλώματος" και απανωτού χαβαλέ. Ανά περιόδους υπάρχει μια τέτοια κατάσταση, η οποία σταδιακά ατονεί και καταλήγουμε ξανά σε νορμάλ ρυθμούς, μέχρι την επόμενη μνημειώδη ατάκα που θα μας αποσυντονίσει για λίγο και πάλι από την αρχή.

Όποιος είναι εδώ μέσα για μισό χρόνο και πάνω γνωρίζει για τί πράγμα μιλάω. Για να μην το κουράζω, είναι φάσεις που περνάμε και ενδεχομένως να χρειάζονται κι αυτές για τον εσωτερικό χαβαλέ μεταξύ των μελών.

Συμφωνώ ότι το θέμα κουράζει πολλές φορές και καλό θα ήταν να υπάρχει μέτρο αλλά δεν είναι και προς θάνατο, όλα θα ηρεμήσουν όπως κάθε φορά. Μέχρι την επόμενη φορά. ;)

Πληροφορίες και γνώσεις μπορείς να αντλήσεις από παντού, αυτό που μετράει είναι η παρέα και εννίοτε και ο χαβαλές....

Χωρις παρεα και λιγο χαβαλε,

δεν νομιζω να ζησω για πολυ,κατι σαν σπουργιτι σε κλουβι.. :(

Το προβλημα ομως με τη γραφη,(ειδικα την "διαδραστικη" και καποτε αντιδραστικη,

οπως σε ενα φορουμ) ειναι πως ειναι τρομερα δυσκολο να δειξεις στον αλλο

ποτε κανεις πραγματικο χιουμορ,και ποτε χλευαζεις.. :P

Νομιζω οτι αυτο που πρεπει να προσεξουμε,

ειναι αυτο ακριβως!

Ο αγαπημενος μου τυπος χιουμορ ειναι ο αυτοσαρκασμος,

ολοι γελανε,και κανεις δεν παρεξηγειται,αφου ο θιγομενος

ειναι μονο ο αυτοσαρκαζων..!

Ψηφιζω για περισσοτερα smileys,ωστε να εχουμε μεγαλυτερα περιθωρια

"ενδειξεων" συναισθηματων στα ποστ μας!

:)

Υ.Γ.: Spy,να ρωτησω το Δρουιδη!

Μου λεει συνεχως οτι ειχα πεσει στη μαρμιτα μικρος,

δεν μου λεει ομως τι αλλο ειχε μεσα μαζι με μενα! :)

kwstas79 είπε:
+6, επιτέλους, που είναι το κράτος;
Σφυρίζη αδιάφορα! ;D ;D ;D ;D

Sorry δεν κρατήθηκα πάλι...

Περα απ'το χαβαλέ, εγώ συμφωνω με τον Alchemist. Δεν είναι και τίποτα το τραγικό, τη μια θα πούμε για βζζζζζ την άλλη για κανιμόθριους, την παράλλη για το μανίκη που σφυρίζη, όλα είναι παροδικά μέχρι να βρόυμε κάτι πιο φρέσκο να ασχοληθούμε. Είναι όμως και απαραίτητα αν δε θέλουμε να γίνει το φόρουμ στρατός. Και δεν πιστευω ότι έχουν ξεφύγει σε βαθμό που να "ρίχνουν την ποιότητα" του φορουμ γενικότερα. Μια χαρα μας βλέπω.

μουσκουμουκρού εσυ κατι επαθες για να τα λες αυτα τωρα ετσι ξαφνικά.

Μήπως σου ήρθε τελικά μανηκη απο γουορμοθ που οντως σφηρηζη?

ΔΕν θα τα λενε τα πιντιά για σενα βρε μην ανισιχας....Αιξαλλου ηπαρχοι κ ο τσούπραφανκ να στο ισιώσει. :D

Ρεγκαρντς πρασινάκηδες

εγω δεν το κανω επιτιδες ειμαι ανορθογραφος .

μικρος δεν διαβαζα οσο επρεπε / ;D

To προβλημα δεν ειναι το σφυριγμα ουτε η δυσλεξια και η ανορθογραφια. Δεν θα μου περναγε απο το μυαλο ποτε, να ειρωνευτω, να κανω χιουμορ ή ακομα χειροτερα να χλευασω ενα ανορθογραφο ποστ το οποιο εχει περιεχομενο και ουσια. Αυτο που χλευαζεται , και ορθως κατα τη γνωμη μου, ειναι η απυθμενη βλακεια που συνοδευει μεγαλο αριθμο ανορθογραφων και σφυριγμενων θεματων. Στη διαθεση σας για παραδειγματα.

Τήθεται θέμα παιδήας βασηκά. Σε τι σχολήα θα πάμε τα παιδηά μας φεντερηάρη;

fenderiarhs είπε:
To προβλημα δεν ειναι το σφυριγμα ουτε η δυσλεξια και η ανορθογραφια. Δεν θα μου περναγε απο το μυαλο ποτε, να ειρωνευτω, να κανω χιουμορ ή ακομα χειροτερα να χλευασω ενα ανορθογραφο ποστ το οποιο εχει περιεχομενο και ουσια. Αυτο που χλευαζεται , και ορθως κατα τη γνωμη μου, ειναι η απυθμενη βλακεια που συνοδευει μεγαλο αριθμο ανορθογραφων και σφυριγμενων θεματων. Στη διαθεση σας για παραδειγματα.
+1

τέλος

Trending...

Νέα θέματα

Back