+10000matawan είπε:On The Beach
Βαλε και το ZUMA μεσα στα επη,το σολο του cortez the killer απο τις καλυτερες στιγμες του rock.bluezlick είπε:τι καλλιτεχνης........
ο δισκος ειναι επος!
Ναι βέβαια, έχει και πιστοποιητικά αυθεντικότητας που θέλουν διαδικασίες, χρόνο και χρήμα.raf είπε:θεος ο Neil και μια νοτα να παιξει για σολο, την παιζει τοσο αληθινα που γινεται το δυσκολοτερο σολο !![]()
Παιδιά με δουλεύετε ή είμαι μόνος μου;ενας πραγματικος δεξιοτεχνης του ειδους.
...ήθελα να το πώ..αλλά ήμουν ευγενικός!!!!audiokostas είπε:Παιδιά με δουλεύετε ή είμαι μόνος μου;
Σωστά...να πούμε τώρα και τον Ντύλαν βιρτουόζο?qesh είπε:αλλο τοσο ειναι να γραφεις αριστουργήματα με τρια χιλιοπαιγμένα ακόρντα.
Μα ποιος ειπε τον Neil βιρτουοζο?marathon είπε:Σωστά...να πούμε τώρα και τον Ντύλαν βιρτουόζο?
'Ολο το υπόλοιπο thread.qesh είπε:Μα ποιος ειπε τον Neil βιρτουοζο?
υπερβολες... ;Daudiokostas είπε:'Ολο το υπόλοιπο thread.
Δεν θα είναι από εμάς, μην φοβάσαι...μεγαλώσαμε άλλωστε με τους CSN&Y...εσύ?qesh είπε:Τωρα το noiz βεβαια δεν το χει σε τιποτα να βγαλει τον young αχρηστο, ο πρωτος θα ναι ή ο τελευταιος?
Aντί να καταφεύγεις σε ειρωνίες, μπορείς να εκφράσεις την αντίρρησή σου κόσμια στα πλαίσια μιας συζήτησης. Προσωπικά, εννοείται πως συμφωνώ ότι αυτό το sloppy σολιστικό παίξιμο προέρχεται από ένα πολύ ιδιαίτερο τμήμα της μουσικής φαντασίας που δεν μετριέται σαν τη φέτα σε κιλά σούπερ κομπλικέ τεχνικής αλλά έμπνευσης και μουσικής αντίληψης (όπου έγκειται και η δυσκολία), μεταμορφώνοντας μάλιστα σε αριστουργήματα τραγούδια όπως πχ. το Cowgirl In The Sand και παγιώνοντάς τα ως μνημεία στη συλλογική συνείδηση κοινού και, για όποιον τους χρειάζεται, μουσικοκριτικών.audiokostas είπε:Ναι βέβαια, έχει και πιστοποιητικά αυθεντικότητας που θέλουν διαδικασίες, χρόνο και χρήμα.