Επειδη πολλοι λενε πολλα και διαφορα για κονσολες κλπ. αποφασισα να κανω μια δημοσκοπηση για τις κονσολες με 6-8 καναλια ωστε να μπορουμε και εμεις οι αρχαριοι να διαλλεξουμε πιο ευκολα.Οι κονσολες που εβαλα ειναι εκεινες που εχει ο Thomann και εχουν γυρω στα 300ΕΥΡΩ.
σορι για το οφ τοπικ αλλα θα σκασω. κανει μονο 366 ευρω!!!
εγω οταν την πηρα πριν 5 χρονια μου την αφησε 270 χιλιαδες δραχμες απο 380 που την ειχε στην βιτρινα (επειδη ειχα αγορασει πραματα συνολικης αξιας σχεδον ενος εκατομ δραχμων, στην ουσια ομως με εριξε σε αλλες αγορες , πχ μου πουλησε shure 58 70.000 δρχ ) ενω σε αλλον γνωστο απατεωνα του κεντρου την ειχε 480.000 δρχ (παιδια δεν ειστε υποχρεωμενοι να το πιστεψετε , ξερω οτι ακουγεται υπερβολικο , το ειδα με τα ματακια μου στη βιτρινα. βεβαια αν ρωτουσα μπορει να μου ελεγε οτι επειδη ειμαι γλυκουλης παρτην 300.000)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.