Πες μου ότι είναι όλα με τη δύναμη του νου, να πηδήξω απ' το παράθυρο (είναι και ψηλά ρε μαμώτο)! ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Πω πω,ναι ρε φιλε...αδιανοητα..
Δεν ξερω,τι δυνατοτητες εχει ο ανθρωπος τελικα...(αρχιζει η φιλοσοφια τωρα... ;D )
Πες μου ότι είναι όλα με τη δύναμη του νου, να πηδήξω απ' το παράθυρο (είναι και ψηλά ρε μαμώτο)! ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Πω πω,ναι ρε φιλε...αδιανοητα..
Δεν ξερω,τι δυνατοτητες εχει ο ανθρωπος τελικα...(αρχιζει η φιλοσοφια τωρα... ;D )
blue είπε:ωραίο πράμα το μπιλιάδρο, αλλά δεν μπορώ να παίξω γιατί ιδρώνουν τα χέρια μου
Είχα καεί και εγώ έτσι κάποτε!audiokostas είπε:Δεν έχανα αγώνα του "robot" Davies (ο καλύτερος αλλά παλούκι σκέτο), Jimmy White, Hendry, Parrott, Griffiths κλπ κλπ.
Τυρράνια σκετη...audiokostas είπε:Έπαθα μια ζημιά όμως όταν είδα το τραπέζι. Για να καταλάβετε, το Αμερικάνικο (σε ft) είναι 9X4,5 και το snooker είναι 12Χ6 (λόγος 2:1 και στα δύο). Δηλαδή κατά 30% μεγαλύτερο !! Συν του ότι υπάρχει και συγκεκριμένη σειρά που πρέπει να παιχθούν οι μπάλλες και αν παιχθούν με την ιδανική σειρά πετυχαίνεις και περισσότερους πόντους.
Εγώ πάλι πιο πολύ γαλλικό έπαιζα. Ξεκινούσα πάντα χάλια και με "δουλεύανε" όλοι.freerock1974 είπε:Η μαγκια ειναι το γαλλικο το οποιο δεν αξιωθηκα ποτε να μαθω αξιοπρεπως.
Αμερικανικο,στοιχηματα (το χαμε χοντρυνει ασχημα ενα φεγγαρι),κερκιδα,μετεφηβικο πουλ μουρ...
Ωραια χρόνια!
μεγάλο respect για το snooker και τους snooker-άδες. Έχω παίξει (λέμε τώρα) μερικές φορές, και εκτός των άλλων που επισήμανες, παρατήρησα ότι οι μπίλλιες είναι κομματάκι μικρότερες, και οι τρύπες κάπως 'δυσκολότερες' (με την έννοια ότι εαν δεν πετύχεις 'ακριβώς', δεν μπαίνει 'στο περίπου' η βολή). Για το αρχικό video, περιμένω τοποθέτηση από τους φυσικούς, καθότι σε σημεία μου φαίνονται υπερφυσικές ( ;D) οι βολές που πετυχαίνει.audiokostas είπε:Έπαθα μια ζημιά όμως όταν είδα το τραπέζι. Για να καταλάβετε, το Αμερικάνικο (σε ft) είναι 9X4,5 και το snooker είναι 12Χ6 (λόγος 2:1 και στα δύο). Δηλαδή κατά 30% μεγαλύτερο !! Συν του ότι υπάρχει και συγκεκριμένη σειρά που πρέπει να παιχθούν οι μπάλλες και αν παιχθούν με την ιδανική σειρά πετυχαίνεις και περισσότερους πόντους. Παρεμπιπτόντως μου έγινε και μια ανάλυση στις στέκες (που είναι μακρύτερες από του μπιλιάρδου, με μικρότερο και πιο στρογγυλεμένο tip και είναι σπαστές στα 3/4 του μήκους για να παίρνουν επέκταση), τα ξύλα τους (και όμως προτιμείται ash από maple) και τις μάρκες τους (που να θυμάμαι τώρα).
Τι κομματάκι μικρότερες... οι μισές είναιndnikola είπε:παρατήρησα ότι οι μπίλλιες είναι κομματάκι μικρότερες, και οι τρύπες κάπως 'δυσκολότερες' (με την έννοια ότι εαν δεν πετύχεις 'ακριβώς', δεν μπαίνει 'στο περίπου' η βολή).
Διαλέχτε στέκες και πάμεfunky_bassman είπε:Snooker? Ρε πάτε καλά? Αυτό είναι για επαγγελματίες!Πότε θα διοργανώσουμε τουρνουά Noiz μπιλιάρδου? :![]()