W
μπρρρ... μπα σε καλό σου λαίμαι... πτου πτου πτου στον μπάνκι κόρφο σου... άσε τον κυρ Λεωνίδα στην ησυχία του κι εύχομαι να έχεις πολλάαα χρόνια ακόμα μπροστά σου πριν τον χαιρετήσεις... μέχρι τότε take care και όπου "θα" το "να" στο διάβα... ένα σύμφωνο δρόμος είναι πάντα η ελπίδα ότι αυτοί που έρχονται κάθε φορά θ αλλάξουν κάτι...samy paraga είπε:Θα ήθελα να χαιρετήσω το Λεωνιδα Κύρκο...
Αυτή η πρόταση, απλά δεν υπάρχει, γιατί...............npap είπε:θ αλλάξουν κάτι...
Μαύρη πίκρα; Μέτρα; Τι είναι τούτο πάλι... Μπας και είναι πράγματα του σατανά;magna είπε:πίκρα μαύρη δηλαδή αλλά θα προειδοποιήσω καλού κακού.Ήρθαν και τα μέτρα...)
Τα λεφτά δημιουργούν προβλήματα, εξάλλου είναι και φορείς μικροβίονε λαίμαι, σε θέλω υγιή και ακμαίο ;D ;Dcigaret13 είπε:Για το βασικό δεν μιλήσαμε όμως..........
Εγώ μανδάμ, μόνο από sklabo ξέρω ;D ;D ;Dmagna είπε:Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ αυτό θέλω να ακούσω ;D
Ωραίο το Παρανέστι.Το έχω επισκεφθεί εις το παρελθόν.Αλήθεια ρε Παραγκόβιε εσύ που είσαι κοντά στους σλάβους μπας και ξέρεις τι σημαίνει slabo?Κάτι μινόρε είναι αλλά τι σημαίνει ακριβώς,ξες?
Φίλος, σκλάβος σε metal εκδοχή λαίμαι ;Dsamy paraga είπε:Εγώ μανδάμ, μόνο από sklabo ξέρω ;D ;D ;D